Réponse du propriétaire de l'entreprise
Goed dat je de feedback even achterlaat, Ron! We vinden het allereerst natuurlijk jammer om te lezen dat je ervaring met de communicatie niet helemaal naar wens was.
Er is inderdaad regelmatig (telefonisch) contact geweest tussen jou en zowel onze klantenservice als het verkoopteam om je netjes op de hoogte te houden van de vertraagde levering. Zoals aangegeven ging het om maatwerkartikelen, die helaas een wat langere levertijd hebben. Daar leek telefonisch vanuit jouw kant begrip voor te zijn, al hebben wij de vertraging helaas wat later dan gewenst vanuit onze leverancier doorgekregen.
Zodra wij de spullen konden verzenden, hebben we je daar direct over geïnformeerd via de track & trace-links. Vanaf dat moment kon je de levering volgen. Uiteindelijk is de bestelling in twee delen bij je bezorgd, verspreid over twee verschillende dagen. Vanaf dat moment ligt het proces helaas bij de transporteur en hebben wij er geen directe invloed meer op.
Nogmaals jammer om te lezen dat je de communicatie als minder goed hebt ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling geweest.
Hopelijk is de klus inmiddels in volle gang of misschien zelfs al afgerond en zijn de artikelen helemaal naar wens!
Vriendelijke groet van ons,
Leidingshop