Réponse du propriétaire de l'entreprise
Goedemiddag meneer,
Dank u voor uw reactie.
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service.
Momenteel is het inderdaad erg druk waardoor er langere wachttijden zijn ontstaan dan u van ons gewend zijn. We doen er alles aan om dit op korte termijn zoveel mogelijk op te lossen.
Uw zending is bij ons op 17/4 binnengekomen en op 21/4 verstuurd. Normaal trachten wij dit binnen 24 tot 48 uur te verzenden maar zoals ook vermeld op de site duurt dit momenteel iets langer vanwege de drukte i.v.m. de coronacrisis. Op 18/4 heeft mijn collega u een email gestuurd met de mededeling dat uw zending ten vroegste op 21/4 geleverd kon worden. Dit is op 21/4 inderdaad verstuurd maar heeft bij DPD enorme vertraging opgelopen en heeft vastgestaan op het depot. Ook DPD kampt met vertraging vanwege de coronacrisis. Het 1e pakket is vandaag geleverd zover ik kan zien en het 2e pakket heeft een sorteerfout gehad. Ik begrijp dat dit erg vervelend is maar helaas hebben wij geen invloed op de leveringen bij DPD. Uiteraard heb ik wel DPD een mail gestuurd de 2e zending met spoed uit te leveren en zullen deze ook opvolgen.
Al met al begrijp ik uw frustratie volkomen en doen wij er alles aan alle zendingen zo snel mogelijk uit leveren. Vandaar dat wij ook op de site vermeld hebben dat er vertragingen kunnen optreden en hopen op uw begrip.
Nogmaals , we zullen er alles aan doen om alle bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk te verzenden.
Met vriendelijke groet,
Het Leidingshop team.