goede kwaliteit, tegen een reële prijs en een vlotte levering

keurig op de hoogte gehouden, snelle correcte levering, ondanks coronacrisis.

Slordige levering, vlot hersteld

Verkeerde maat van materiaal geleverd, goede maat stond wel op de bestelbon en de factuur. Na melding hiervan werd binnen 1 dag de juiste maat van het artikel nagezonden. Dus: wat slordig was gedaan werd heel vlot en keurig hersteld. Hulde daarvoor!

Pomp besteld met aanzuigslang. Helaas was het verkeerde verloopstuk meegeleverd van slang naar pomp. Na een mail kreeg ik zeer snel reactie. Er was al een nieuw verloopstuk onderweg. Prima service!

Breed assortiment, lage prijs, goede kwaliteit

Al regelmatig bestellingen geplaatst bij Leidingshop. Ik vind hier koppelingen die ik nergens anders kan vinden met een vergelijkbare prijs. Ook de keurige levertijd en kwaliteit zijn top!

Proces kon beter, resultaat goed

Hulp na vraag was redelijk snel, goed maar summier. Betaling ging niet zo soepel Bestelling op tijd binnen voor de werkzaamheden maar later dan verwacht. Goede prijs

Duidelijke en overzichtelijke site, bestelling op tijd geleverd zoals beloofd

Er was per ongeluk 1 onderdeel met de verkeerde maat geleverd. Na (snel) telefonisch contact is het juiste onderdeel alsnog nagestuurd.

pomp besteld met aansluit materiaal echter verkeerd geleverd dit is na mail perfect en snel opgelost.

Hebben ondertussen terug een bestelling geplaatst .

Na 7 dagen nog steeds niets ontvangen

Alhoewel op de website vermeld werd dat ik het pakket ging ontvangen na 1-2 dagen heb ik na 7 dagen nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Woensdag namiddag besteld, pas vrijdag namiddag door Leidingshop verzonden en door de huidige Corona toestand ook nog een hopeloze vertraging bij de pakjesdienst DPD. Pffff

groot aanbod top service

Groot aanbod en duidelijke omschrijving. vlotte afhandeling

Zeer goede wenshop

Alles correct geleverd.

Bestelling goed en snel geleverd

Niet tijdig geleverd

Alle respect voor het werkend personeel!!! Ik had dringend een nieuwe tuinslang nodig om onze groentetuin te sproeien. Op de website stond 1 a 2 dagen levertermijn en eventueel 2 dagen extra omwille van de Corona problemen. Het werden uiteindelijk 8 dagen. De prijs was zeker niet de goedkoopste maar voor ons telde de levertermijn, aangezien in België alle winkels gesloten waren. Uiteindelijk waren de winkels al terug open voor ik mijn bestelling ontvangen had. Een ontevreden klant dus.....

Prima ervaring

Online bestelling geplaatst en afgehaald. Alles klopte.

Tevreden met het product

Na wat problemen gehad te hebben met de levering. Toch tevreden met wat besteld is. Communicatie i.v.m. de levering goed en correct verlopen. Zelfs in tijden van corona tevreden over de levering.

Goede productomschrijving

Door de corona-crisis wat laat geleverd, maar het gekochte voldoet zeer zeker

Duidelijk en Snel

Leidingshop geeft duidelijke informatie en is snel met leveren

goed product druppelslang. Meer koppelstukken ook passend op buitenkraan zou fijn zijn en bevestigingspinnen. 10 per 25 meter is tekort

Makkelijk, Snel geleverd

Makkelijk, Snel geleverd

fijne en snelle verwerking

goed en snel

aan te bevelen

iets trager geleverd dan verwacht , maar hierover goede communicatie in deze corona epos

Niet echt tevreden

Wij bestelden 2 sets druppelslang daar zitten dus een vast aantal grond pinnen bij om de slang te bevestigen Het aantal is miss wel genoeg als je de slang in 1 rechte lijn legt Maar zeker niet als je ook wat bochten moet maken Daar heb ik ook voor gebeld met de klantenservice Of er miss iets met de verzendkosten kon worden gedaan als ik nog meer grondpennen ging bestellen De mevrouw was zeer duidelijk en luisterde ook niet echt naar mijn verhaal om iets bij de tekst te zetten zodat je tijdens het bestellen van een set je bestelling beter kunt samenstellen.

dramatisch

Beste ik ben nu al bijna 3 weken aan het wachten op mijn schepnet voor in de vijver en heb het nog steeds niet ontvangen.

Goede ervaring

Bestelling snel verwerkt door leidingshop. Door de grote drukte (corona tijden) bij DPD pas ontvangen na 5d. Helaas was het niet de correcte bestelling. Contact opgenomen met leidinshop en 3d later al de juiste spullen ontvangen. Tevreden over de service in deze drukke corona tijden

perfect

Prima zeker aan te bevelen en prima hulp aan telefoon Via tel voor Belgie een verkeerd land ingevuld en direct opgelost door medewerker van Leidinschop echt prima werk Ik zal dit zeker aan vrienden aanraden is zelfs beterkoop dan in Belgie

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL