perfect

Prima zeker aan te bevelen en prima hulp aan telefoon Via tel voor Belgie een verkeerd land ingevuld en direct opgelost door medewerker van Leidinschop echt prima werk Ik zal dit zeker aan vrienden aanraden is zelfs beterkoop dan in Belgie

pakket na een week nog steeds niet ontvangen

opvolging verzending via DBP is onduidelijk, een week voor een pakketje is veel te lang. update : pakket ontvangen na 10 dagen. Producten zijn OK, maar ik koop niets meer wat ik dringend nodig heb bij een bedrijf dat via DPD verzend.

no nonsense en je krijgt de srevice ondanks deze tijd zoals je het misschien niet zou verwcahten !

Bedankt voor de flexible houding om te bestselling te kunnen ontvangen anders dan gevraagd !

Duidelijke website en prima assortiment voor scherpe prijzen

Goede service en snelle levering.

Top ervaring

Super geregeld, snel en vakkundig. Eerste bestelling naar zeker niet de laatste 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Steeds correcte service

Perfect, Hoe leidingshop ons geholpen heeft

Besteld, geleverd na 2 dagen, zelfs tijdens corona lockdown, volledig en perfect materiaal zoals beschrevenop de website. Top en bedankt. Ook bedankt aan mijn buurman Mike die jullie adviseerde aan mij.

ongelooflijk

Besteld, geleverd na 2 dagen, zelfs tijdens corona lockdown, volledig en perfect materiaal zoals beschrevenop de website. Top en bedankt aan alle medewerkers en leveranciers.

Goede adviezen, goede levering

Zie boven

Goede kwaliteit materiaal

Zie bovenste regel

Goed bedrijf in opbouw

Ik ben iedere keer goed geholpen in de shop in Bergeijk. Deze keer heb ik mijn bestelling online gedaan i.v.m. Corona en heb begrepen dat het heel druk was maar ook al is het druk informeer ons klanten wel op de juiste én afgesproken manier. Zeg niet dat het in een dag klaar zal staan om op te halen als je dat niet waar kunt maken. Op moment van bestelling gaf de site “op voorraad” aan maar na een paar dagen niets gehoord te hebben bel ik op en blijkt dat de luchtpomp nog uit Duitsland moet komen en dat ze mij zouden bellen als deze binnen was. Na bijna een week niets gehoord te hebben bel ik weer en hoor ik dat het nog een dag of 2 kan duren en dat ze mij zullen bellen. Daarna bij het checken van mijn mails blijkt dat ik een mail ontvangen heb met de melding dat ik mijn bestelling kon komen ophalen terwijl ik op een telefoontje zat te wachten. Communiceer op de juiste momenten én op de afgesproken wijze!! Zorg dat de site up to date is.

snelle levering goede service

snelle levering goede service

.Snelle levering,goede service

Goede prijs kwaliteit en goede service

Voordelig, snel en kwaliteit, helemaal top!

Snel kunnen bestellen, snelle levering en weerkrijg kwaliteit.

Geen moeite nemen 2 orders bij elkaar te voegen

We deden een bestelling van € 147 en belde na 15 min. Dat we iets vergeten waren van €8 en vroegen of dit bij de eerdere bestelling gevoegd kon worden daar we er anders €6,50 verzendkosten over moesten betalen, sorry was het antwoord dat is niet mogelijk gewoon nieuwe bestelling invoeren en verzendkosten betalen. Terwijl er in de voorwaarden staat geen probleem dus klantonvriendelijk. De levering etc ging snel en goed

Kwaliteitsmateriaal, correcte prijzen, vlotte logistiek ondanks corona overbelasting

Uitstekend.

Duidelijke website, goede informatie, goede levering

Ook prbleempje met niet volledige zending goed opgelost.

Goede prijs, goed assortiment

Fijne webshop met ruime keuze voor een goede prijs. Snel bezorgd.

correcte en snelle service

Er was iets foutgelopen met de eerste levering. Dit werd onmiddellijk rechtgezet zonder gedoe. Het is niet erg als er iets foutloopt, zolang dit maar correct rechtgezet wordt. Dit hebben jullie voortreffelijk gedaan.

Alles voor tuinberegening op één adres

Overzichtelijke webshop met alles voor tuinberegening.

Snelle levering, goede service

Snelle leveringen, duidelijke website, hele goede prijs-kwaliteitverhouding, goede service

Snelle levering. Er was een fout artikel bij. Met een telefoontje opgelost. Direct werd het goede artikel gestuurd en de volgende dag in huis. Het foute artikel heb ik meteen op eigen kosten terug gestuurd en nog dezelfde waren de portokosten terugbetaald. Geweldige service. Pluim!

Duidelijke site en snelle levering

Prettig bedrijf heb er al meerdere keren een bestelling gedaan en alle keren zeer tevreden.

topbedrijf

Na bestelling , een vlotte communicatie en een perfecte levering van de bestelde goederen.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL