Snelle en correcte levering van kwaliteitsvolle materialen!
Ik heb mijn bestelling ontvangen.
Goedemiddag Heer Thierry, U bestelling hebben wij 16 april naar u toegestuurd. Helaas is het (door het coronavirus) op het depot in België enorm druk. Wij hebben zojuist voor u gekeken en wij zien dat uw pakketje vandaag is geleverd. Wij betreuren het dat u ons met een 5 beoordeeld, terwijl wij uw pakket spoedig hebben uitgeleverd. Hopelijk wilt u dit nog aanpassen. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Revue originale
Ik heb mijn bestelling tot op heden nog niet ontvangen.
Levering is na 1 week toegekomen wat normaal sneller zou kunnen ( corona ), de levering was correct op het juiste uur afgeleverd. Proficiat en bedankt.
Goedemiddag Heer Hulle, U bestelling van 14 april om 21. 11 uur hebben wij op 17 april naar u opgestuurd. Helaas is het (door het coronavirus) op het depot in België enorm druk. Wij hebben zojuist nog even naar DPD gebeld en te horen gekregen dat uw pakket vandaag een scan heeft gehad voor uitlevering. Wij betreuren het dat u ons met een 5 heeft beoordeeld, terwijl wij uw bestelling spoedig uitgeleverd hebben. Hopelijk wilt u dit nog aanpassen indien alles correct geleverd is. Wij hopen dat uw pakket zo spoedig bij u is. Met vriendelijke groet, team Leidingshop
Revue originale
Levering is nog steeds niet binnen besteld op 11 04 2020.
Bestelling zelfs sneller dan in eerste instantie aangegeven geleverd in prima conditie. Product voldoet volledig aan de verwachtingen.
In zeer korte tijd goede afspraak en goede info.
Tot de mededeling van verzending ging het goed alleen bij de DPD bodedienst is het onduidelijk en de track en trace werkt niet duidelijk dat gaat bij post nl vele malen duidelijker. Pakket is nog niet binnen. ben benieuwd wanneer het komt. Dus aan jullie ligt het niet.
De klepelsproeiers werken goed, duidelijke website, goede uitleg.
Na een weekje eindelijk binnen. Was wachten waard. Prima kwaliteit.
Goedemiddag heer Alberink, Dit begrijpen wij zeer zeker. Ik heb even met het trackingnummer meegekeken en uw pakket heeft vandaag een scan gehad op het juiste depot. Deze is nu dan ook onderweg voor uitlevering. Hopelijk kunt u ons later opnieuw een beoordeling geven. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop B.V.
Revue originale
Kan daarom nog geen review geven
Ondanks laat bericht van DPS niets ontvangen op beloofde datum Meerdere keren al slechte ervaring met DPS.
Goedemiddag heer Reym, Zoals eerder vandaag (telefonisch) besproken betreuren wij het dat u deze ervaring heeft met DPD. Hiervoor heb ik dan ook direct een mail uitgezet naar DPD in de hoop dat het nu goed gaat met het afleveradres. Ik zie dat uw pakket vandaag om 11:13 uur een nieuwe scan heeft gehad en onderweg voor uitlevering is. Ik hoop dat deze vandaag dan ook aankomt. Helaas geeft u ons hierdoor nu een zeer slechte beoordeling... helaas want wij doen er alles aan om onze klanten z.s.m. te leveren en/of evt. problemen op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop B.V.
Revue originale
Ondanks laat bericht van DPS niets ontvangen op beloofde 11 april. Meerdere keren al slechte ervaring met DPS. Als dinsdag niet geleverd dan kan alles retour.
Ondanks de huidige coronacrisis toch een goeie bediening en duidelijke richtlijnen i v m levering.
Besteld via webshop, product heb ik opgehaald, wel eerst moeten bellen! In vergelijking tot andere webshops aan de dure kant, maar omdat wij zelf ook in Bergeijk wonen, toch maar hier gekocht.
2 eenvoudige sproeiers besteld meteen betaald en bijna een week later zijn ze nog niet ontvangen. De vertraging was veroorzaakt door de pakketdienst en na een week zijn ze binnengekomen. Het product is prima in orde maar ik had graag geïnformeerd willen worden over de vertraging.
Goedemiddag Heer Hoek, U bestelling van 13 april hebben wij op 4 april naar u opgestuurd. Helaas hebben alle pakketdiensten het enorm druk. Hierdoor loopt iedereen enige vertraging op. Wij hebben zojuist even voor u gebeld naar DPD en hebben te horen gekregen dat uw pakket vandaag gelukkig geleverd is. Wij hebben uw pakket 1 dag na bestelling uitgeleverd en daarom betreuren wij het dat u ons met een 2 heeft beoordeeld. Hopelijk wilt u dit nog aanpassen. Met vriendelijke groet team Leidingshop.
Revue originale
2 eenvoudige sproeiers besteld meteen betaald en een week later zijn ze nog niet ontvangen.
Met de bestelling op zich mbt kwaliteit, prijs, verpakking etc. was niets mis en verdiende zeker een beoordeling van 9. Belangrijkste is echter dat levering op correct adres gebeurt. Nadat ik in track and trace zag dat pakket was afgeleverd maar ik niets had ontvangen ben ik op zoek gegaan in de buurt. In een andere straat bij het zelfde huisnummer zag ik mijn pakket aan de voordeur staan (woning is leegstaand). Eind goed al goed, maar toch niet zoals het hoort. Vriendelijke groeten, Jan
Goedemiddag Jan, Bedankt voor uw eerlijke reactie. Wij betreuren het dat u ons deze 6 geeft in plaats van de 9 die u ons misschien had willen geven. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de pakketdienst bestellingen elders neerzet. Echter zal hier geen opzet in het spel zijn geweest. Wij gaan dit wel doorzetten naar DPD. Hopelijk wilt u uw cijfer aanpassen, aangezien wij helaas geen invloed hebben op hetgeen de pakketdienst doet (wij hebben de juiste gegevens aan hen doorgegeven). Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Goede prijs kwaliteit verhouding en nette levering
Snel geleverd, goed product
Goede prijs veel keus en een snelle goed ingepakte levering. Wat wil je nog meer, hou het zo vol.
Meerdere mulit-fit producten hier aangeschaft en opgehaald op locatie. Prijs aanzienlijk goedkoper dan in de gemiddelde bouwmarkt. Tijdens het uitvoeren van het project bleken er een verkeerd aantal connectoren te zijn geleverd maar dit is na 1 telefoontje direct goed en klantvriendelijk verholpen. Een top service!
Snel geleverd en netjes verpakt eenvoudig aan te sluiten en degelijk materiaal
Al meerdere bestellingen ontvangen, nooit een probleem.
Geen email dat de bestelling geplaatst is , vervolgens zou volgens de DPD de bestelling de volgende werkdag geleverd worden dat bericht stond er donderdag. Helaas het is nu zaterdag avond en wel DPD voorbij zien rijden maar helaas niets geleverd.
Goedemiddag Eric, U bestelling van 15 april hebben wij op 16 april naar u opgestuurd. Helaas hebben alle pakketdiensten het enorm druk. Hierdoor duurt het bezorgen wat langer. Wij hebben zojuist voor u gekeken en zien dat het vandaag bij u is bezorgd. Wij betreuren het dat u ons met een 5 beoordeeld, terwijl wij uw bestelling binnen 1 dag na plaatsing hebben uitgeleverd. Hopelijk wilt u dit nog aanpassen. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop.
Revue originale
Leidingshop beschikt over een zeer ruim sortiment en zorgt al gauw voor gratis levering aan huis. De levering verloopt in de regel goed. Echter alleen als er iets mis gaat bij de lvering dan moet je wel heel veel geduld hebben want de service is dan zeer matig. Op emails wordt wel gereageerd maar er wordt weinig mee gedaaan. Uiteindelijk heb ik dan toch na 10 dagen mijn pakket ontvangen.
Goedemiddag Marian, Wij betreuren het dat uw ervaring bij de Leidingshop niet geheel volgens wens is. Wij doen altijd ons uiterste best om eventuele verkeerd geleverde producten zo goed en spoedig mogelijk op te lossen. Het kan inderdaad zo zijn dat in deze ontzettend drukke periode dit enige tijd langer heeft geduurd. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij hopen u toch nog eens te mogen begroeten bij Leidingshop. Met vriendelijke groet team Leidingshop.
Perfecte zaak, behulpzaam, snelle levering en goede kwaliteit en meestal goedkoper dan anderen.
Perfecte site, snelle verzending en goede kwaliteit!! Aanrader!!
geleverd volgens afspraak, prima
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.