Snelle en correcte levering.

Artikel is goed geprijsd en levering was snel en op tijd.

Helder, snel en goed geprijsde producten!

Helder, snel en goed geprijsde producten!

Goed assortiment, snelle levering.

Gevonden wat ik nodig had. Ruim assortiment, snelle levering!

Zeer tevreden!

Onderdelen goed ontvangen, bij vragen ook dadelijk antwoord gekregen.... Zeker aan te raden.

top !

100 % OK

Correcte levering - correcte prijs

Duidelijke website laat de juiste keuze toe. Gevolgd door een correcte levering aan een correcte prijs.

Product was goed en snelle levering

Gewoon goed!!!

buitengewoon

Uiterst correcte firma.

Goed product, slechte leverling

Ik heb bij jullie besteld en kreeg vrij snel al de melding dat het verzonden is... ik had het aflever adress veranderd bij dpd post omdat ik wist dat ik niet thuis was. De buurvrouw wel dus dat adress had ik ingevuld en af gesproken met haar... echter werdt het daar niet geleverd en is het gewoon bij mij bij de voordeur neer gezet. Waar iedereen bij kan en kan zien. Nu heb ik het geluk dat het er nog stond maar toch. Ik vind het on acceptabel van dpd post.

correct

Alles geleverd zoals afgesproken

Gied

Zeer goed, maar nog niets ontvangen..

Ik heb mijn bestelling nu een week geleden geplaatst. Leidingshop is direct in actie geschoten. En direct verzonden. Jammer is wel dat jullie DPD als courier gebruiken. Naar mijn ervaring gaat dat in de helft van de gevallen mis. Beschadigd te laat of zelfs soms niet ontvangen. Ook nu weer naar een verkeerd depot gezonden. En sinds dien niets meer vernomen. Ik weet zeker als jullie een andere bezorg dienst nemen dat de bestellingen ook sneller geleverd worden. Ondertussen wacht ik af en droogt mijn tuin uit .. hoop dat ik het pakketje snel mag ontvangen....

Perfect!

Zowel de aankoop als de service zijn top!

opnieuw prima werk !

regelmatig bestellen wij bij leidingshop . altijd alles prima in orde. een aanrader !

Beschadigd ontvagen en laat geleverd

De druppelslang zou op zaterdag geleverd worden maar werd op dinsdag pas geleverd. Verder was de rol slecht verpakt met alleen wat folie. De slang is beschadigd maar ik moet nog kijken of ik dat gedeelte nodig heb omdat ik ruim besteld heb. Ben wel tevreden over de prijs van het produkt maar jammer dat t zo geleverd wordt.

Snelle verzending, correcte afhandeling.

Goed product, we hopen voor de toekomst ook.

Zeer snelle levering ondnks alle maatregelen

Prima produkt, snel en netjes geleverd.

Snel geleverd goede producten

Gemakkelijk bestellen en korte levertijd

Omdat ik de review al zo snel moet schrijven kan ik het product zelf nog niet zo goed beoordelen. M.b.t. Bestellen, betalen en leveren geen probleem. Ik vraag me nog wel af of de bestelde druppelslangen de capaciteit gaan leveren waarop ik ze gekocht heb. Tot nu twijfel ik daar aan.

Prima !

In deze Corona tijden nog redelijke levertijd en alles in orde !

Geleverd volgens afspraak.

Website is duidelijk, bestelling iets later geleverd maar goede communicatie over gehad.

Wil ik nog niet geven.

Mijn ervaring is nog niet je van het,.Extra mail moeten sturen voor informatie van mijn bestelling. Daarna snel geleverd, maar helaas een verkeerd product geleverd, meteen terug gemaild maar nog geen reactie, dus eerst afwachten.

Prima service. Snelle verwerking

Snelle verwerking, zelfs in deze ‘corona’ tijd.

Snelle levering, ook aan particulieren

Enkele persluchtleidingen met bijbehorende koppelstukken besteld. Snelle levering. Super

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL