Wederom gewoon goed

Ik heb al diverse keren wat spullen hier besteld en eigenlijk altijd prima in orde. De verwerking van de bestellingen is altijd vlot evenals de verzending ervan. Als ik een volgende keer weer iets nodig heb zal ik dan ook weer eerst op de website van leidingshop.nl kijken of zij het hebben!

Niks op aan te merken

Beregeningsproducten snel geleverd. Gekocht op aanbeveling van buurman, dus vertrouwen dat de kwaliteit en duurzaamheid wel goed komt.

nette service

Nette service, meteen antwoord op telefonische vragen.

Aangekochte producten hebben een goede kwaliteit, levering is snel

Goed, accuraat en snel!

Snelle levering, alles compleet.

Correcte levering

vlotte en en nette levering. duidelijke website.

vlotte en en nette levering. duidelijke website.

Snelle levering , prijs kwaliteit.

Alles klopt

Prima product, snelle levering, goede communicatie en de prijs is ook keurig. Dus: alles klopt

Shop met "vloeiende" afhandeling van orders

Dit bedrijf beantwoordt altijd netjes en op tijd je vragen en de opdrachten die geplaatst worden, worden altijd correct en op tijd bezorgd.

prima materiaal. niet duur, snel geleverd

prima materiaal. niet duur, snel geleverd

Prima site en goede service

Donderdag voor de pasen besteld en zaterdag voor de pasen al afgeleverd, snel en goed afgeleverd.

Snelle levering ondanks de drukte en het Paasweekend.

De bestelde artikelen bij de Leidingshop, kwamen ondanks de drukte en het Paasweekend, toch redelijk snel binnen. Wat ik wel een beetje slordig van Kiyoh Reviews vond, is dat ik mijn eerste verzoek om Leidingshop te beoordelen al kreeg, nog voordat ik de spullen binnen had. Misschien een idee om de dag van levering en het versturen van de verzoeken om een review te koppelen. De bestelde druppelslang hulpstukken, voldoen helemaal aan de verwachting, tegen een redelijke prijs.

Snel besteld, snel geleverd, geen herrie ook niet in corona tijden.

Vlot toegankelijke site, makkelijk besteld voor een lage prijs. Mooi op tijd geleverd in België, geen vertraging ondanks alle ellende vandaag de dag. Bedankt !

Service met grote S

Snelle levering en degelijke materialen zoals men in hun beschrijving weergeeft. Ik ben klant

Snel en correct

Ik werd netjes gebeld dat mijn bestelling klaar lag, en werd netjes geholpen bij het ophalen.

Goede informatie en snelle levering

Zo hoort het te zijn ... Top !

Op mijn paar vragen had ik al heel snel antwoord waardoor ik kon bestellen.. Hier had ik ook een vraag over en zelfs hierop had ik heel snel antwoord Zo kan nu een mens is eindelijk op zijn gemak iets bestellen en je weet dat het 100% in orde zal zijn Goede producten , top service en vriendelijkheid hoog in het vaandel en een snelle levering .. zalig toch ! Een voorbeeld voor velen .. super

Veel snel en alles in orde!

Alles snel geleverd. Vriendelijke chauffeur.

prima service en wel meteen !

vandaag besteld morgen reeds keurig geleverd !

Super correctproduct en levering

Snelle levering ,goed product en voordelige prijs

Prima service,snel,goed materiaal!

Prima service, snel,goed materiaal!

Zeer correcte en snelle levering!

Alles was duidelijk op de site uitgelegd en mijn bestelling was snel in orde gebracht. Dan nog een vlotte snelle levering en mijn tuin projectje kon snel voort! Top service!

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL