Snel en correct

Eerlijke prijs duidelijke site en snel geleverd

Vriendelijk en correct.

Ik heb helaas onderdelen te weinig ontvangen. Sturen ze wel zonder discussie na. Vergissen is menselijk. De oplossing correct.

Geleverd op beloofde datum. Goede prijs kwaliteit.

Degene die hier zei dat je hier niet moest zijn voor kwaliteit en service, die LIEGT.

Ben hier door verschillende mensen héél goed en vriendelijk geholpen. Dit voor een stuk van nog geen 5 euro en heb hen hiervoor wel 10 keer gecontacteerd voor uitleg. Aanrader!!!

Zeer goede service en correcte levering (ook in moeilijke tijden !)

Heel tevreden.

Levering was wel wat laat.

Goederen besteld op 7 april, maar op zaterdag 11 april nog steeds geen leveringsdatum. Communicatie wel oké

Makkelijk online bestellen, afhalen prima geregeld.

Alles prima geregeld ondanks Corona richtlijnen

Overzichtelijke website, heldere communicatie over levering en snelle levering

Bestelling gedaan van diverse goederen. Eerst waarschuwing gelezen dat het magazijn ivm Corona maatregelen minder was bezet. Echter de spullen werden met enkele dagen al geleverd! Top service!!

0 sterren

Geen bevestiging bij bestellen Gebeld en toen werd verteld (door een aardige dame dat wel) dat alles aanwezig is en dat het geen probleem zou zijn om snel te leveren. Na 3 dagen nog niets ook geen mail niets Weer gebeld toen bleek de order niet te kloppen. Op advies mail gestuurd wat ik precies wilde hebben. Met artikel nummers erbij sturen ze na 2 dagen nog het verkeerde op. Ik ben er klaar mee. Zelfde artikelen bij de concurrent besteld alles volgende dag binnen. 0 sterren

Groot assortiment

Derde bestelling en weer tevreden

Zelfs in crisistijd lopen de leveringen als vanouds

Grote bewondering voor de snelle levering in de coronatijd

Goede en snelle bezorging

Goede en snelle bezorging

Prima assortiment tegen scherpe tarieven

Door de corona crisis een langere levertijd maar dat was al op de website aangegeven. Producten prima en levertijd door omstandigheden OK.

Super snel , vooral nadat ik een foute postcode gegeven had

Perfecte site, gemakkelijk bestellen Vriendelijk en hulpvaardig bij telefonisch contact Het is mijn tweede bestelling hier, dus ben ik zeer tevreden

Snelle levering, materiaal van goede kwaliteit.

Zeer makkelijk om producten te vinden op de site door de duidelijke foto's die bij ieder product aanwezig zijn, want is niet altijd evident om te weten hoe sommige producten omschreven worden. Snelle en vlotte levering.

Mooi assortiment, goede producten, snelle levering en top service

Mooi assortiment, goede producten, snelle levering en top service

Geslaagde kennismaking.

Mooi assortiment, ik heb gevonden wat ik zocht tegen een voor mij een meer dan correcte prijs. Dat het snel geleverd werd was zeer goed meegenomen.

Gewoon goed !

Prijs is ok Levering is perfect Prodycten zojm zeer goed Ik ga gewoon terug naar hen

OK

Levering duurde aardig lang, vandaar één ster minder, maar dient eerlijk gezegd dat ik vermoed dat het aan de koerierdienst lag die dan gemakkelijkheidshalve vermeldde “pakket aangemeld maar nog niet ontvangen”. Voor de rest alles perfect hoe je het wil van een online shop.

Vertrouwen in deze firma!

De laatste tijd veel (bij)besteld en steeds compleet en in een mooie periode geleverd! Niets om te klagen!

Perfecte service, ook in zware tijden!

Alles op tijd en in perfecte staat geleverd 10/10

Aan te bevelen

Snelle levering, correcte communicatie. Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering

Heel tevreden , werd op 5 dagen geleverd wat snel is in deze rare tijden

Altijd correct en snelle levering.

Wij wonen juist over de grens met Nederland. In deze tijd kunnen wij daar niet terecht en dus hebben we maar besteld want als je je tuin niet kan besproeien is dit ook niet zo leuk en gaat het gazon er na een tijdje niet zo groen meer uitzien. Wij hopen dat het voor iedereen vlug zal opgelost zijn, maar wij denken toch nog enkele maanden. Nog eens bedankt voor de snelle levering.

Heel goed. Snelle levering, ondanks Coronatijden. Alles prima in orde

1 Eijkenakker