Flitsend snelle levering, goede support !

Rainbird tuinsproeiers besteld, ik dacht een verkeerd type sproeier ontvangen te hebben, maar na overleg bleek het toch allemaal OK. Ze weten bij Leidingshop waar ze over praten en reageren heel snel. Volgende keer weer gewoon Leidingshop !

vlotte levering, zeer correcte communicatie

zeer goed, voor herhaling vatbaar

customer service

prima opvolging van mijn order

Geweldige service

Uitstekende kwaliteit

correcte en respectvolle behandeling van de klanten!!

Ondanks de corona crisis zocht men naar een oplossing!

zeer tevreden

duidelijke site en snelle levering.

uitstekend kwaliteit voor weinig geld!!!

vandaag besteld, twee dagen geplaatst door mijzelf!!!

Besteld en geplaatst door mijzelf binnen 1 week.

Ondanks crises snel geleverd voor 3/4 van de gammaprijs en ik hoefde de deur NIET uit!

Helder duidelijk en snel

Goed compleet en sneller dan beschreven geleverd.

Doen wat ze beloven.

Had een vraag over de bestelling werd direct op gereageerd. Dus zeer positieve ervaring.

Goedkope kwalitatieve producten en snel geleverd

De snelle levering is super en kwa prijs goedkoper als de meeste.het product is kwalitatief hartstikke goed.

Prima kwaliteit/prijsverhouding

Levering en kwaliteit prima!

Goede kwaliteit, snelle levering, goede prijs

Eerste keer wat besteld, snelle levertijd en een goede prijs. Toen het product (druppelslang pakket) geïnspecteerd en de kwaliteit hiervan voelt erg goed. Gelijk geïnstalleerd wat ook met dit product makkelijk ging. Water aangezet en het loopt fantastisch! Wanneer ik meer nodig heb zal ik zeker hier meer bestellen

Snelle levering en prima kwaliteit.

Prima,kwaliteit,top levering

Prima kwaliteit en levering

Prima webshop

Bestelling gaat vlot, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering. Wat wil je nog meer?!

Wederom goed!

Gemakkelijk te volgen website zodat je alles bij elkaar kan pakken voor tuinberegening. Snelle en correcte levering.

perfect

heel overzichtelijke website, alles mooi beschreven .En helemaal niet duur . Ik ga er zeker meer bestellen , Dit was de eerste keer

Wederom een bestelling geplaats maar nu in de moeilijke corona tijd.

Vorige bestelling was een grote bestelling en was op tijd en helemaal compleet afgeleverd. Heel erg tevreden hierover. Nu wederom een bestelling geplaats in de moeilijke coronatijd. Hierover werd duidelijk aangegeven dat de bestelling in deze moeilijk misschien langer onderweg zou zijn. Duidelijke communicatie en wederom afhandeling geheel naar wens verlopen. Ga zo door leidingshop zal veel klanten in de toekomst gaan opleveren.

verkeerde product geleverd

verkeerde product geleverd. maar ik kan het er ook mee maken dus geen groot probleem

Alles wat ik nodig had..

Bestelling ging goed vanaf de website. Ik heb geen ondersteunig nodig gehad en kan hier dus niet over oordelen. De communicatie mbt de verzending was goed.

Prima levering

Levering precies op tijd

Snelle en keurige levering van uitstekende kwaliteit

Perfect!

Prima service, goed product

Bij de bestelling (betaling) ging iets mis. Nadat ik contact had opgenomen, waar ik overigens heel vriendelijk en goed geholpen werd) was de bestelling zo rond en het product binnen een paar dagen in huis!

Super service

In deze drukke tijd voor de pakketbezorgers duurde het lang voor mijn bestelling binnen was, maar telkens als ik contact opnam met de leidingshop stonden de mensen mijn perfect te woord en hebben ze er alles aan gedaan om de bezorging te versnellen. Ze boden zelfs al alternatieve oplossingen aan als het nog langer zou duren. Kortom leidingshop TOP TEAM

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL