vlotte bestelling, snelle correcte levering en faire prijzen

Heb multi-fit accessoires besteld voor aanleg van een waterleiding. Multi fit is kosteneffectief vergeleken met drukbevestiging koppelingen omdat je daar een tang van 500 euro voor nodig hebt. Ledingshop levert de multi-fit accessoires voor circa een kwart van de prijs die je bij de bouwmarkt betaald. Vlotte bestelling via site , correcte levering na enkele dagen. Alles prima!

2 keer besteld levering is goed

Heb 2 keer besteld, je krijgt wel pas je bevestigingsmail als het pakket al geleverd is dat is enigszins lastig. Maar ben tevreden.

Eerlijke prijs, snelle levering, top materialen...

Gewoon netjes

Een flinke bestelling geplaatst vlak voor het weekend. Op zaterdag netjes bericht gekregen dat de bestelling verstuurd was. Helaas dinsdag nog niets gekregen, terwijl het met DPD verstuurd was. Na contact bleek de bestelling bij DPD kwijt geraakt te zijn. Leidingshop heeft direct nogmaals mijn bestelling verstuurd en 2 dagen later had ik deze. Goede service dus!

er word gedaan wat er word gezegt.

Al meerde malen wat besteld ,steeds prima servies Een maal gebeld prima gesprek was veel kennis aanwezig erg prettig.

aanrader

Kwaliteitsvolle producten, snelle en correcte levering, goede prijs en daarboven nog eens een super naverkoopdienst! Zeker een aanrader.

kon beter.

De trekdraad in de mantelbuis was aan 1 zijde niet zichtbaar. heb er 2 meter moeten afzagen. jammer.

alles keurig aangekomen

Prima in orde

Very nice

Very accurate info, good product, nice and fast delivery, i gladly recommend this!

Ruime keuze, alles aanwezig en bezorgen wanneer het je uitkomt

Ik kon alles vinden wat ik nodig had de prijs is concurrerend en kon kiezen waar en wanneer er geleverd moest worden. Veel makkelijker wordt het niet. Producten in goede orde ontvangen en keurig verpakt.

De bestelling was zeer snel bezorgd.

Uitstekende service, supersnelle levering.

Omdat de fabrikant eerder leveringsproblemen had, heb ik bij Leidingshop gevraagd of dat inmiddels veranderd/verbeterd was. Ik kreeg snel bevestiging en heb vervolgens mijn bestelling geplaatst. Vrijdagmiddag besteld bij Leidingshop, zaterdagmiddag in huis. Service met een hoofdletter, wat wil een mens nog meer!

Snel en nauwkeurig

Mijn bestelling van koper installatie onderdelen gedaan via de duidelijke webshop. Prijzen zijn over het algemeen goed. Ik had veel verschillende artikelen. Volgende dag (zaterdag) alles geleverd zonder een foutje. Ik ben zeer tevreden.

snelle en correcte levering, handig materiaal

Prima beregeningsmateriaal! Enige opmerking is dat bij de rol beregeningsbuis op de laatste binnenste omwentelingen enkele knakjes in de buis zaten omdat deze waarschijnlijk met een te kleine diameter is opgerold! Gelukkig heb ik wat reserve meegerekend zodat dit deel kan verwijderd worden.

Duidelijk site.

Snelle levering. Vrijdags na 12:00 uur besteld. De volgende dag om 13:00 thuis geleverd.

Correcte en snelle levering

Ondanks dat er een fout was bij de levering is dit snel en zeer correct hersteld.

Duidelijke website en snelle levering!

Duidelijke website en zeer snelle levering!

Betrouwbaar

Vijverpomp en filter besteld. Zeer aantrekkelijk geprijsd. Levering duurde wat langer, maar geen probleem als dat van te voren bekend is.

Duidelijke website, makkelijk bestellen en correcte levering.

Duidelijke website, makkelijk bestellen en correcte levering.

goede snelle levering

goede, snelle levering en nette prijs

Niet alle producten waren juist geleverd. Na één telefoontje was dit snel opgelost. Voordeel, vandaag bestellen morgen netjes door DPD geleverd. Ook de nalevering was na één dag binnen.

Snel geleverd en bestelling compleet met goede kwaliteit.

Oud luchtleidingsysteem moeten uitbreiden. Materiaal sluit goed aan en kwaliteit oogt super.

Alles precies geleverd zoals besteld. Eigenlijk zoals het altijd behoord te zijn. Prima

Goed, snel en verrassend

Had geen koppeling verwacht bij watermeters. Ze zitten echt erbij.

netjes alles geleverd top

bestelde delen snel en nauwkeurig geleverd

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL