Goede webshop, helaas slechte bezorger

Producten perfect, snelheid v a n opsturen ook snel, maar maken gebruik van DPD . Die bezorgt niet op beloofde moment, bij tweede poging wordt pakket niet neergezet ondanks toestemming hiervoor . Het contact met klantenservice van Leidingshop is prettig, bij klantenservice van DPD word je afgesnauwd. Pas na officiële klachten bij externe sites wordt er adequaat en vriendelijk gereageerd. Leidingshop....neem andere bezorger!

Zeer tevreden!

Prima webshop.

Bij nabestelling prima geholpen.

Ik was vergeten een onderdeel in de bestelling op te nemen. Volgende dag gebeld en het werd perfect opgelost en gerealiseerd! Volgende bestelling zeker weer bij leidingshop!!

Gemakkelijk te bestellen in de webshop en snelle levering

Erg goed, geen zicht op levertijd

Goed prijs kwaliteit verhouding, netjes geleverd

Ik ben zeer tevreden

One stop leidingshop

Met een enkele druk op de knop haal ik bij de leidingshop met maar één enkele stop mijn bestelling op. Top!

beter kan niet

alles perfect verlopen

Half tevreden

Ik heb een bestelling geplaatst waar een afdekkapje bijhoort. Als ik een kleur kan kiezen doe ik dat ook maar er is een verkeerde kleur geleverd. Ik ga het niet terugsturen maar koop in een lokale bouwmarkt wel een andere kleur. Jammer want hierdoor is het vertrouwen in het juist leveren van artikelen geschaad.

Levering zoals het hoort !

Snel en correct !!

TOP !!!

Grote aanbieding,top service en snelle levering.

Snelle levering en goede service!

Na wat rondkijken kwam Leidingshop prijstechnisch gezien het beste uit de bus. Levering was erg snel, helaas zat er een scadebuis bij. Dit was kostenloos opgelost en de volgende dag alweer binnen. Super service!

Goede site

De bestelde producten zijn prime in orde, de verzendkosten zijn schappelijk.

Komt Afspraken na

Dik tevreden . Misschien iets duidelijker track en trace.

Goedkoop en goed

Zeer goed!

Goede advies, flexibiliteit in levering en retouren

DIY tuinirrigatie. Aanleg van een tuinirrigatie met meerdere borders, plantenbakken en gazon op 1500m2. Alles van aanzuigslang tot sproeimondje via leidingshop besteld. Laagdrempelig contact en helder advies/ ondersteuning.

Zeer goede ervaring

Supersnelle levering. Bij online bestellen ging bij mij iets niet goed. Telefonisch goed bereikbaar en probleem geverifieerd. Topservice!

Zeer snelle levering.

snelle levering en goed contact

ik had nogal wat PVC materiaal nodig van afwijkende maten. Moeiteloos kon ik deze bestellen via de overzichtelijke site van Leidingshop. Helaas zat bij de bestelling verkeerde buis geleverd, wat ik per mail kenbaar maakte bij Leidingshop. Snel werd er gereageerd zodat de juiste buis 2 dagen later in huis was. Een extra bestelling kon op deze manier zonder extra bezorgkosten worden mee geleverd. Alles dus netjes en snel afgehandeld.

Helemaal prima.

Goed spul, goed bestelproces, goede levering. Top.

Alles wordt netjes op tijd geleverd

Alles wordt netjes op tijd geleverd

Goede webshop

Duidelijke webshop, goedkoop, snelle levering en goede producten.

Netjes geleverd zonder probleem

Mooi en netjes op tijd geleverd. Scherpe prijs.

Duidelijk en goed geregeld

Prettig contact gehad over het aan te schaffen product, helaas was het verkeerde geleverd, maar dat is snel en goed opgelost.

Product is goed,

Product is goed verpakt, en mooi op tijd geleverd.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL