Ik ben enorm goed en vakkundig geholpen.

Ik ben een enorme digibeet en heb maar gewoon gebeld. Ondanks de drukte nam Dirk de tijd om mij door de site heen te loodsen en stap voor stap de bestelling compleet te maken. Daarnaast weet hij precies uit zijn hoofd welke koppeling je nog extra nodig hebt. Alles in prima staat en op tijd ontvangen. Ik kan deze site van harte aanbevelen het contact daarnaast is vriendelijk en correct. Toppers

Zeer goede en vlotte service!

Ik woon in de omgeving van Bergeijk, dus altijd zeer handig om een zaak met ruim assortiment en goede service in de buurt te hebben! Deze keer had ik helaas het verkeerde besteld (mijn vergissing) maar werd zonder problemen retour genomen!

Prima shop , zeker een aanrader !

al vaak iets besteld en altijd compleet geleverd. netjes en handig verpakt

Duidelijke maar te trage mail info over levering

Tussen het bevestigen van mijn bestelling door Leidingshop en de vervolg mail over het vervolg traject zat teveel tijd. Ik heb er zelf over moeten bellen na Palm 24 uur.

Alles na wens verlopen

Alles was in orde.

Prima materiaal en vlotte service

Reeds 3 keer materiaal gekocht bij Leidingshop en de bestellingen werden telkens zeer vlot afgehandeld. Ook na een foutje (door mezelf) in mijn laatste bestelling werd dit snel en accuraat rechtgezet. Volgende keer kom ik zeker terug!

Snel, prima verzorgde ingepakte goederen, teveel betaald staat al terug op mijn rekening!

Heel tevreden! Volgende keer bestel ik terug bij deze firma! Contact via mail is snel en correct! Levering de volgende werkdag!

Nu de winter wellicht komt heb ik een leiding beschermer gekocht met thermostaat. Als het gaat vriezen kan ik beoordelen hoe hij werkt maar ik ga er van uit dat dit goed komt.

Goede en snelle levering

Ondanks feestdagen toch snelle levering. Er werd netjes vlak na de order gecommuniceerd wanneer mijn order uitgeleverd gaat worden. Spullen zagen er goed uit en waren goed verpakt.

Zeer positief

Vlotte en snelle afhandeling. Top.

Gewoon goed

Prima assortiment en goede levering.

Goede en duidelijke website

Materiaal werd in tweeën geleverd wat vooraf niet bekend was. Één zending werd keurig volgens afspraak geleverd de andere twee uur eerder wat niet bekend was. Al met al toch heel tevreden.

Uitstekende service

Ondanks de drukke dagen voor de kerst, is mijn bestelling volgens de gemaakte afspraak keurig op tijd en exact op de tijdlijn die via trace en tracking was doorgeven, afgeleverd. Ook na een telefonisch contact was duidelijk dat er een professionele benadering richting de klant hoog in het vaandel van LEIDINGSHOP steekt. Al met al een fijne ervaring waarvoor wel zeer veel waardering mag worden uitgesproken. Veel succes met jullie aanpak en vooral door blijven werken aan het behoud van deze klantvriendelijke aanpak. J. van der Sluijs Deventer

Groot assortiment vlote bezorgd

Duidelijke website. Artikel in lastige tijd voor de fesstdagen en weekend besteld. Kwam netjes de dag voor kerst aan!

Geweldige webwinkel

Volop keuze, gemakkelijk om te bestellen en snelle levering. TOP.

super webshop!

mooi assortiment voor een goede prijs. ik heb een bestelling geplaatst met veel artikelen, alles kwam in 1 keer, geen nalevering of lange levertijd maar zoals gewenst 1 dag later. bedankt!

Fijn contact met Sara gehad. Medewerkers ter plaatse helpen je prettig en spullen worden netjes klaargezet en verpakt. Prijs kwaliteit is goed!

Overzichtelijk, snel, nauwkeurig, goed verpakt verzonden

Duidelijke site, snelle levering

Voor de eerste keer iets besteld en ben blij met het product en de snelle levering

Netjes verpakt, prima prijs, volgende werkdag geleverd. Geen persoonlijk contact gehad, daar kan ik dus niet over oordelen.

slechte communicatie

Heb via e-mails vragen gesteld, wordt niet op gereageerd. telefonische niet bereikbaar. Heb aangeven wat retour te sturen. Verschillende e-mails gestuurd. totaal geen antwoord gekregen.

Netjes verpakt + geleverd

Verzorgt netjes goed prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs / kwaliteit en snel geleverd.

Ik werd zelfs nog opgebeld met de vraag of de order klopte omdat Ik producten had besteld die mogelijk niet samen gaan. Ik ben zeer tevreden.

Duidelijke info en snel geleverd

Website geeft goede info over de producten.

Altijd goed

Snelle levering, goede prijs en veel assortiment.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL