goede site en dito service, al vaker een bestelling naar volle tevredenheid geplaatst. Alles op voorraad daardoor snelle levering mogelijk.
Goede prijs en snel geleverd. Net zo duur als in Belgie.
Prima klantenservice, alles vlot geleverd en prima in orde.
Zeer goede persoonlijke klantenservice, nette en snelle levering, kwaliteit van de producten is top. zeker een aanrader voor als je van kwaliteitsproducten en goede persoonlijke service houdt,
Druppelslangen besteld, de volgende dag netjes geleverd. Zeer goed logistiekbedrijf ook wat netjes een uur slot aangeeft wanneer er geleverd wordt. Enige nadeel is dat de afterpay niet geaccepteerd werd en ik toen niet makkelijk opnieuw kon betalen. Snel verholpen door medewerkster.
Filteren van zoekresultaten zou iets beter kunnen, verder prima site en goede levering.
De producten bestel ik voor 95% via de website. De website is transparant en duidelijk. De goederen worden altijd compleet geleverd. De gehanteerde prijzen zijn scherp te noemen
Ik kon de producten waar ik naar op zoek was makkelijk vinden. Het assortiment is breder dan in de bouwmarkt. De prijs is goed en de kwaliteit is prima. De levering via DPD is me ook goed bevallen
Snel en overzichtelijke side
Paar dingen mis gegaan.wel weer bijna goed nageleverd. Even ergens anders de 4 bochten 50 mm 45 gr twee keer inwendig gehaald.
Goed kunnen bestellen via website. Daarna goed overleg over de levering. Ivm enkele ontbrekende stukken weer goed overleg. Jammer dat de chauffeur die de materialen kwam leveren omdat hij de bouwlokatie niet direct kon vinden en daardoor voor hemzelf erg veel frustratie opbouwde. Enigszins begrijpend maar daar kon ik niets aan doen.
Snel maar te dure bezorgd kosten
Goede producten en snelle levering
Na bestelling en betaling van goederen,geen reactie meer. Volgende dag om 1200 uur E-mail gestuurt. Geen reactie. Om ong 1600 uur een chatbericht gestuurt. Toen eindelijk betaalbevestiging gekregen en bericht dat goederen naar vervoerder onderweg waren. Was ik vergeten ? Bestelde goederen dus een dag te laat Reactie op mail Leidingshop: Feit blijft dat Leidingshop pas reageerde na mn mail en chatbericht,met het toezenden van betalingbevestiging en mededeling dat goederen naar pakketdienst waren verzonden. Ik blijf vermoeden dat jullie me gewoon vergeten waren. En als ik niet gereageerd had,ik nu nog zat te wachten. Jan de Heer
Goedemorgen heer de Heer, Beste Jan. De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Het kan misschien zo zijn dat deze bij u in de spam zit?! Ik zie inderdaad dat u vrijdag een email heeft gestuurd waar mijn collega zaterdagochtend op gereageerd heeft. Wij betreuren het dat u ons een slechte beoordeling geeft. Met name omdat wij wel voldaan hebben aan onze levertijd! U heeft namelijk op 10-okt, einde middag, besteld. Deze hebben wij de volgende dag, 11-okt, verstuurd met de pakketdienst. Zoals ik kan zien bij de gegevens van DPD is uw pakket dan ook op zaterdagochtend 12-okt om 09:19 uur bij u geleverd. De goederen zijn dus spoedig bij u geleverd. Wij vinden het vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Hopelijk mogen wij u toch nog eens begroeten bij Leidingshop! Met vriendelijke groet, Jenny Cuypers
Revue originale
Na bestelling en betaling van goederen,geen reactie meer. Volgende dag om 1200 uur E-mail gestuurt. Geen reactie. Om ong 1600 uur een chatbericht gestuurt. Toen eindelijk betaalbevestiging gekregen en bericht dat goederen naar vervoerder onderweg waren. Was ik vergeten ? Bestelde goederen dus een dag te laat.
Bladvanger voor 80 mm prima, maar bijgeleverde stukken waren voor 70 mm. retour en juiste levering geen probleem
Goedemiddag heer van der Garden, Beste Alexander, Wij betreuren het dat uw bestelling niet volgens uw verwachting geleverd is. Maar zoals ik kan zien heeft u deze zelf besteld. Dus inderdaad maat 70 en 80. Jammer dat u ons dan een laag cijfer (5) ter beoordeling geeft. U mag de producten natuurlijk (binnen 14 dagen) naar ons retour sturen, dit is geen enkel probleem. Wij kunnen dan de juiste maten naar u opsturen. Mocht u dit willen dan horen wij dit uiteraard graag van u. Met vriendelijke groet, Jenny Cuypers
Revue originale
Bladvanger voor 80 mm prima, maar bijgeleverde stukken waren voor 70 mm. geen verloop. Had daar dus niets aan.
Bij bestellen ging een artikel niet in het winkelmandje. Hierover heb ik gebeld en werd perfect geholpen en de bestelling is top geleverd.
Duidelijke website, snelle levering
Snelle levering en keurig verpakt.
Een goede site overzichtelijk makkelijk om te bestellen en snel geleverd. Geleverde materialen van goede kwaliteit. Voor mij een aanrader
Ben tevreden met het artikel en aflevering
Spullen besteld, ruim dag later al in huis
Ik had wat gootdelen nodig die niet overal te koop zijn. Via internet Leidingshop gevonden waar ze de onderdelen voor een scherpe prijs hadden. Snelle en correcte levering (goed verpakt) en ook op tijd in huis.
…...
Alles volgens afspraak geleverd
grond buis besteld, snel gekregen en van goede kwaliteit
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.