Alles in huis, telefonisch vragen stellen, heel vlot. Snelle levering!

De website toont een zeer ruim assortiment. Ik had nog een paar technische vragen en over de telefoon werd ik snel en goed geholpen. 2 werkdagen later in huis.

Alles volgens afspraak

100 meter druppelleiding besteld incl. wat extra’s. Prima en compleet product. 100 meter is wel wat lastig uitrollen maar met de nodige voorzichtigheid gaat dat wel. De bijgeleverde extra’s (een pakket besteld) is erg handig. Aanrader zou wel zijn om extra grondpinnen te adviseren voor die lengte.

Snelle en perfecte Service

Snel en vriendelijke levering

Prima ervaring, snelle levering en vriendelijke bezorger...

Top, alles snel en goed ontvangen!

Gehele bestelling op tijd en goed geleverd

Prima en snel geregeld.

Kan echt niet beter !

Snelle en correcte levering, bedankt

ruime keus, goede prijs en snel geleverd.

Groot assortiment artikelen, duidelijke webshop en een eerlijke prijs, na bestellen snel geleverd.

Snelle en accurate levering

Mijn bestelling is vlot geleverd. En de prijzen zijn heel netjes. Dit was een eerste bestelling voor mijn “project”, maar voor de volgende fase bestel ik zeker weer bij de Leidingshop.

Zeer tevreden. Snel geleverd.

Ik had al een keer iets naar alle tevredenheid via de site besteld, dus vandaar mijn herhalingsaankoop. Ook deze keer weer zeer tevreden. Bedankt.

De Leidingshop is helemaal TOP !!!

Ruime keus, zeer scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service. Kortom heel erg tevreden, jullie zijn een echte aanrader voor anderen !

Prima geregeld

Besteld, snel geleverd wat wil je nog meer

Het viel bij de medewerkers in het magazijn op dat er wat afwijkende maten zaten bij mijn bestelling. Daar werd ik over gebeld om dit te controleren. Het bleek dat ik inderdaad bij 1 item de verkeerde maat had gekozen. Door hun oplettendheid kreeg ik dus toch de juiste spullen opgestuurd. Super.

juiste artikel en goed geleverd

Heel goed. En heel snel ontvangen

Geheel goed ontvangen . En heel snel

Goed en snel

Nozzle’s voor sproeiers donderdag avond besteld, zaterdag middag in huis. Duidelijke communicatie vanuit Leidingshop en vanuit vervoerder. Helemaal goed.

Fantastisch!

Heel snel geleverd. Uitstekende kwaliteit. Ruime keuze aan materialen.

correcte afhandeling

Het gehele traject van bestellen t/m afleveren is als zeer goed bij mij overgekomen. Zelf hoe de pomp verpakt is verdient een pluim. Het was echter jammer dat de levertijd van 2-4 dagen, die op de website stond, niet haalbaar was, maar heeft voor mij niets afgedaan aan de servicegraad omdat ik tijdig ingelicht was

Snelle levering en scherpe prijzen

Leidingshop na 1 levering mijn vaste winkel voor leidingen en accesoires. Goede kwaliteit, scherpe prijzen en zeer snelle levering. Geen enkel minpunt te benoemen.

goed en snel....

Geen opmerking.... Geleverd zoals gevraagd....

Correct en klantvriendelijk bedrijf

De vlotter (bol) die ik besteld had bleek bij levering niet het bestelde model te zijn. Na contact met de klantendienst werd het nodige gedaan om het juiste model reeds de volgende dag te bezorgen.

snelle accurate levering

uitgebreide bestelling volledig correct en binnen 2 dagen geleverd!

top bedrijf

na telefonisch contact over levering (spoedje) hebben ze precies volgens afspraak geleverd

Top; zowel producten als afhandeling!!

Zeer goed. Besteltraject, afhandeling, kwaliteit én levering zijn erg goed!!!!

Stipt en correct

Snelle afhandeling en goede communicatie

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL