Eergisteren bestelling geplaatst vandaag geleverd

Bestelling volgens verwachting geleverd

handige site

Op mijn mobile device zag ik niet de gelieerde producten. Als je een druppelslang gaat leggen heb je ook koppelingen nodig en die ben ik vergeten te bestellen. Was dit als een pop up omhoog gekomen hadden jullie meer verkocht en ik in één keer alles compleet gehad. Geheel mijn eigen fout, maar met gelieerde producten kan je de klant goed helpen.

Alles ok,van bestelling tem levering.

Makkelijk bestellen en snel via DPD geleverd

Maandagavond om 23:00h besteld en woensdagmiddag binnen. Goede website en goede communicatie m.b.t. status levering.

Duidelijke site, snelle levering

goed en duidelijk

goede beschrijving van het product dat het zoeken vergemakkelijkt en goede verwijzing naar aan vullende producten ga zo door en op tijd geleverd

Vakkundig, betrouwbaar en snel

Overzichtelijke en duidelijke site, vakkundige ondersteuning.

geweldig

Deskundig advies, snelle levering en geweldige service!!!!

Goede site, duidelijk. Snelle levering.

Goede site, duidelijk. Snelle levering. Zeker niet duur en wel kwaliteit.

Overzichtelijke shop met alles wat je op (sanitair)installatiegebied kunt wensen

Goed product overzicht met duidelijke afbeeldingen van de producten. Goede keus qua product merken en soort producten. Bij mijn laatste bestelling werd een onderdeel helaas vergeten, maar na een enkele email werd het onderdeel onverwijld nagezonden. Prima service en goede winkel!

Duidelijk

Keurig afgeleverd makkelijke cite om dingen te bestellen

Excellent

zoeken, bestellen, afrekenen, bezorgen: eenvoudig, duidelijk en vlug.

Mega /.top

Super ervaring in producten . Duidelijk goed uitziende webshop

Top bedrijf. En super service aan de telefoon

Top artikelen . Heb mijn leidingen vervangen onder de vloer voor betere prijs dan bij de bouw markt . Snelle service

Accuraat en informatief

De beschrijving van de vorstbeschermingskabel is redelijk volledig. Gegevens van de diameters van de diverse kabelonderdelen zou welkom zijn. En dat geldt ook voor de maximale leidingtemperatuur en minimale buigstraal. Maar bij navraag komen de antwoorden snel. De vereiste weerstandsmetingen zijn helder beschreven. Bij meting blijken de opgegeven waarden uit de tabel binnen 1% te kloppen. De levering duurde vanaf de eerste werkdag voor 16:00 uur 5 werkdagen tot leveringsadres. De bijgeleverde documentatie is helder en meertalig, waaronder Nederlands.

Goede service en levering

Voor de eerste keer iets besteld hier. Goede projs verhouding en snel geleverd.

Fantastische service en ondersteuning!

Via Leidingshop had ik een Gardena sproeicomputer met toebehoren besteld. De vragen die ik daarbij had werden vlot en deskundig beantwoord. Ook prijzen waren Ok. Toen na enkele weken bleek dat Gardena leveringsproblemen had en levering opschoof naar latere datum, was het Leidingshop die daarover als eerste communiceerde. Zij stelden voor om de bestelling te annuleren en het geld terug te storten, maar lieten aan mij de keus. Omdat Gardena levering maar bleef uitstellen, ben ik uiteindelijk ingegaan op het voorstel om de order te annuleren en het geld terug te geven. Een dikke onvoldoende voor Gardena, maar een 10 voor Leidingshop!!

Snel en goedkoop

Goede site, prijs kwaliteit perfect , super snel geleverd.

Goede prijs, snelle levering

Product was niet het goedkoopste maar door gratis verzenden boven 50,- was Leidingshop alsnog de beste keuze. Prima leveringupdates en snelle bezorging.

besteld en snel geleverd..

ik had met spoed koppelingen nodig, normaal ga je dan naar een bouwmarkt, **** niet de juiste maat. Dan via het web, al snel kom je via Google bij Leidingshop terecht. Bestellen vanuit je luie stoel, dag van aanlevering aangeven en dan ook nog op de dag in huis krijgen. Helemaal top gewoon.

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering, concurrerende prijzen. Spullen goed verpakt.

Levering, kwaliteit en service zoals het hoort.

Levering, binnen 2 dagen zoals het bij het bestellen wordt aangegeven. Kwaliteit, het product voldoet volledig aan mijn eisen. Service, ook na de levering maakt de klantenservice werk van jouw reactie. Vooral zo doorgaan.

Goede service, goede producten, goede prijs

Goede service, goede producten, goede prijs

Veel artikelen overzichtelijke site niet duur en snel geleverd

Ik zocht wat Tyleen slang en kon ze gemakkelijk vinden op de site en de koppelingen die ervoor nodig zijn overzichtelijk en bij elkaar. Er waten verschillende tyleenslangen zoals voor de planten buiten om een sproeisysteem te maken ze hebben er zelf sproeiers voor. En slang voor water voor consumptie. En erg goedkoop. Supersnel geleverd en perfect ingepakt. Voordat het bezorgd wordt krijg je een e-mail waar en wanneer het bezorgd gaat worden.

suppersnel en correct

item was zoals het beschreven stond , een echte aanrader

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL