Vliegensvlugge verzending naar België. Zelf miste ik wel nog een betaalbevestiging waardoor ik niet zeker wist of mijn bestelling geplaatst was of niet.

100 % tevreden

Product (doorstroomschakelaar control) werkt perfect + supersnelle levering . Wat wil je nog meer ?

Goede service e . Netjes geholpen

Leidingshop levert.

Leidingshop levert.

uitstekend

Had zelf verkeerd besteld, direct mail gestuurd order is door Dirk aangepast hoefde geen bij betaling te doen , netjes.

Druppelslang druppelt niet evenredig over de volledige 100 meter.

-Snelle levering. -Helaas geen mail met orderbevestiging. -Het valt me tegen dat de druppelslang niet overal, over de hele 100 meter evenredig druppelt. Nu zijn de planten dicht bij de beregeningspomp kletsnat. Op het eind van de slang, 100 meter verder, zijn de planten nog bijna kurkdroog.

Zeker aan te bevelen

Bestelling gedaan alles mooi op tijd geleverd ook al zou het 4 dagen duren gewoon binnen de 2 dagen in huis.

zeer ontevreden

de sproeier draait niet terug de sproeier past niet op het vpeetstk

Snelle levering tegen een goede prijs

Uitstekend!

Deskundig personeel, duidelijke site. Er was 1 verkeerd item geleverd, zeer snel en goed opgelost

Snel en betrouwbaar

Goede en snelle levering

Goede service, snelle levering

Meerdere keren bestellingen gedaan. Elke keer goede service en snelle levering

Goede en snelle service

Goede service en snelle levering

Super bedrijf!

Eerst mijn tuin situatie uitgelegd van wat ik zou moeten bestellen en kreeg keurig en vlot een antwoord terug. Verder 2 X een bestelling geplaatst en beide keren was het de volgende dag binnen. Perfect bedrijf!

Uitstekende service

Snel en betrouwbaar

de levering kan best goed zijn?

bestelling is na twee dagen al doorgegeven aan dpd, maar tot op heden niets vernomen van dat bedrijf. ik wacht nu al vier dagen op het pakket. waardeloos!

klant vriendelijk

betrouw baar

Klein onderdeel was vergeten Mail gestuurd en binnen 24 uur antwoord en vergeten koppelstuk wordt opgestuurd Netjes en snel geregeld

Super bedrijf

Snelle levering degelijke producten. Top top

Uitstekend.

Prima product en zeer tevreden over de snelle levering.

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima produkt met een dito prijs en snel geleverd.

Goede service, prima prijs

Nette en juiste oplevering

Scherpe prijs en snelle levering

Helemaal top! Duidelijke website om te bestellen, scherpe prijzen en vervolgens een snelle levering.

Prima webshop

Leidingshop heeft alles wat ik nodig heb voor mijn beregeningssysteem op voorraad en levert telkens weer lekker vlot. Ook qua prijs doet Leidingshop het goed.

Correct en snel

Eigenlijk zoals het hoort Bestellen bevestiging nota track & trace en bezorgen

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL