Goede prijs. Snelle levering.

Alles vlot en correct verlopen. Zeer tevreden. Als ik toch nog 2 kleine opmerkingen mag geven : - geen bevestigingsmail ontvangen - op de PVC bronfilter buis zit een bodem; je hoeft die niet meer apart bij te bestellen.

Prima prijs-pret verhouding

Snel en simpel bestellen. Snelle levering en prima kwaliteit.

Snel en goedkoop

Snelle levering gemakkelijk bestellen en goede prijs

Snel, voordelig en goed!

Duidelijke website, Snelle en Correcte levering

Ik was op zoek naar een druppelslang, en vond deze snel op uw website, tevens was de keuze groot, maar duidelijk. en vond ik al snel wat ik nodig had. De levering was snel, en het geheel was goed verpakt. Dankje voor de snelle service

duidelijke website/snel ingevuld/vlug bezorgd

Fijne winkel om online te shoppen/alles duidelijk gepresenteerd. volgende keer weer naar deze shop

Snel en gemakkelijk

Perfect gelopen, was een fout in mijn bestelling en jullie hebben snel gebeld om dit aan te passen. Stuk terug betaling was ook snel in orde. Super en snelle service !!!

Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering, goede service

Een prettige webwinkel waar veel aanbod is voor goede prijzen. Bij vragen goed telefonisch bereikbaar en goed advies. Sneller levering van de bestelling.

Snel en goedkoper

Best

Correcte levering

Prima online shop. Ga er nog een bestelling plaatsen. n.

Prima prijs/kwaliteitverhouding. Mooi assortiment. Kortom prima webshop.

Correcte prijzen en snelle levering.

Voor de eerste bestelling is alles zeer vlot verlopen. Een overzichtelijke en gemakkelijk te navigeren site. Het bestelde werd snel en correct geleverd. 100% tevreden.

Gemengde gevoelens

Overzichtelijke website, scherpe prijs en snelle levering. Er ontbreekt 1 onderdeel van de bestelling en na telefonisch contact wordt door de vriendelijke dame belooft het nodige te doen. Dag nadien werd het beloofde pakje geleverd maar blijkt het een totaal verkeerd onderdeel te zijn ondanks ik de naam en de code duidelijk had vermeld. Heb nu de pech dat het verlof is en het onderdeel elders moet gaan kopen, gelukkig ging het maar om ongeveer 10 euro.

Eerste aankoop

Mijn eerste aankoop is snel en vlekkeloos verlopen. De levering was zeer snel.

zeer snelle levering en ferfecte service

0ok als je zelf iets fout doet

een firma om U tegen te zeggen

Een plezier om mee samen te werken.

Snelle en accurate levering

Een mooie website welke overzichtelijk en makkelijk in het gebruik is. Voor het product heb ik diverse website bezocht maar leidingshop.nl was de goedkoopste voor dit product. Het bestelde was keurig verpakt en de levering door de DPD was exact op de afgesproken tijd. minpunten heb ik niet kunnen vinden.

Snelle en efficiente levering

Snel geleverd , zelfs tijdens verlof. Belofte waargemaakt.

Snel en vriendelijk.

Snelle service en vriendelijk bij tel. Contact

Snel geleverd en alles perfect in orde

Ben heel tevreden van het materiaal en de levering

Geweldig en snelle levering.

Een Gardena 3000 Classic besteld omdat ik zeer ontevreden was van mijn dompelmachine qua water aanzuiging en sproeien. Nu deze machine na één dag ontvangen, water in de opzuigslang en in de machine gedaan. Niet te geloven wat een kracht van opzuigen en sproeien en zelfs over dertig meter van mijn tuin. Dus in één woord geweldige machine en zou deze ook aanraden.

Snel en efficiënt geleverd

Binnen een dag geleverd en duidelijk via de e mail gecommuniceerd Kwaliteit van de spullen goed en degelijk verpakking bevat naar mijn idee teveel plastic

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL