Overzichtelijke webshop, makkelijk en snel te bestellen. Prima service.
Prettige samenwerking gehad, fijne service , resultaat een super beregening op mijn moestuin . Chapeau . overzichtelijk je installatie samenstellen met behulp van de website .
Bedankt voor de mooie review, Joop! Fijn om te horen dat je de samenwerking als prettig hebt ervaren. En natuurlijk zijn we blij dat de beregening voor je moestuin helemaal naar wens is. We wensen je veel plezier met de artikelen en hopen je de volgende keer weer te mogen verwelkomen bij Leidingshop! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Ondanks bouwvak toch vlot geleverd. Bewateringssysteem van goede kwaliteit.
Zeer tevreden met mijn slanghaspel.
Bedankt voor de review, Tijs. Goed om te lezen dat je blij bent met de slanghaspel. Hopelijk is de bezorging ook geheel naar wens geweest ;) Veel plezier van het artikel en wie weet tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
snel en correct
Koppelingen voor alpex leidingen sluiten niet goed aan. Na plaatsing op verschillende plaatsen een lek, nog nooit meegemaakt. Dus ik dacht goedkoop gediend te zijn, maar heb daarna alle koppelingen vervangen door een kwalitatief merk zoals ik altijd voordien deed. Daarna alles weer top!
Hoi Tom, we schrikken een beetje van je review; het is natuurlijk nooit goed als er sprake is van lekkende koppelingen. We willen echter graag meer weten over welke koppelingen het precies gaat, omdat we in je bestelling twee verschillende koppelingen zien staan die niet onderling verwisseld kunnen worden - waar nu wel sprake van lijkt te zijn. Zou je ons wat meer toelichting kunnen geven via [email protected]? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop ^Dag Tom, we hebben helaas geen reactie meer gehad op bovenstaand. We gaan er vanuit dat het inmiddels voor je opgelost is.
Eerst een vraag gesteld over product zodat ik juiste product kon bestellen die vervolgens snel wel afgeleverd. Perfect!
Volgens afspraak geleverd
Veel keus in materialen
Geen problemen. alles zoals het hoort.
Ten behoeve van het aanleggen van wat afwatering in de tuin had ik na wat zoeken op het internet Leidingshop uitgekozen voor het plaatsen van mijn bestelling. Nette communicatie, snelle verzending en goede producten. Zeker een aanrader!
Bedankt voor de review, Dolf! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen: van de snelle verzending en de nette communicatie tot het plaatsen van de bestelling én natuurlijk de kwaliteit van onze producten. Wij wensen je veel succes met de klus - mocht deze nog niet voltooid zijn, en anders veel plezier er van! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Makkelijk bestellen, zo gevonden wat ik nodig haf. Vlot verstuurd en netjes verpakt. Keurig.
Bedankt voor de review, Jannie! Fijn om te lezen dat de benodigde artikelen gemakkelijk te vinden waren op onze website. Mocht je in de toekomst nog iets missen in ons assortiment, dan horen we het graag. Voor nu, veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Goede webshop, snelle levering, ruime keuze en goede prijzen.
Zeer snelle levering en prima onderdelen . Een aanrader ,ondergrondse druppelslang. Werk perfect.
Bedankt voor de review, Koen! Een goede keuze, die ondergrondse druppelslang ;) Fijn om te horen dat deze perfect werkt. Veel plezier ermee, en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
via website besteld en super snel geleverd. Helemaal top
Bedankt voor de review, Herman! Goed om te lezen dat je bestelling supersnel geleverd is, daar streven we naar. Heel veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Zie hoger.
Zelfs in de bouwvak kun je gewoon terecht
Bedankt voor de review, Frans! Topshop—leuke benaming ;) Zelfs tijdens de bouwvak staan we inderdaad voor je klaar. Wel zo handig, toch?! Succes met de klus, en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
alles in orde snel en correct
Snel geleverd en goede kwaliteit! Prijskwaliteit ook goed!
Bedankt voor de review Daan, goed om te lezen dat het snel geleverd is en dat zowel de prijs als kwaliteit goed zijn! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer, Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Bedrijf zelf ok maar de bezorging.......
Hoi Frank, jammer dat we worden afgerekend op de bezorging. We hebben echt ons best gedaan door het pakket handmatig nogmaals naar je op te sturen met een extra mededeling voor PostNL. Intussen is het pakket netjes geleverd, toch? Inderdaad met de nodige vertraging door onvoorziene omstandigheden, maar gelukkig kun je nu aan de slag met de klus! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Het zou wel duidelijker op de site mogen dat alles in één is nu heb ik 3 loze blokken die ik terug moet sturen dit vind ik jammer want dat had niet gehoeven. Maar verder zou ik het iedereen aanraden super handig
Bedankt voor je review, Willem! Ik heb meteen even met je meegekeken, maar het is ons niet helemaal duidelijk wat je precies onduidelijk vindt aan de artikelen gezien je - zoals je zelf zegt, met 3 loze blokken zit. Zou je dit kunnen toelichten via [email protected]? Dan kijken we graag met je mee! Alvast bedankt voor de mail! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Ik heb een bestelling geplaatst voor een bereging installatie, alle leidingen en sproeiers via de site besteld en 2 dagen erna netjes afgeleverd. Voor de besturing en pomp ben ik naar de winkel zelf geweest omdat ik niet zeker was wat aangekocht moest worden. Daar zeer netjes en vakkundig geholpen en heb direct alles kunnen meenemen. Top service!!!
Bedankt voor de mooie, uitgebreide review, Sandor! Dit compliment geven we natuurlijk direct door aan onze collega's in de winkel. Zij hebben hun best gedaan om je van de juiste informatie te voorzien. Veel plezier met de artikelen en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.