Snel goed verpakt op tijd

Dankzij een hele overzichtelijke website alles makkelijk te vinden

Gewoon goed.

Duidelijke uitleg en snelle levering tegen een goede prijs!!

Via de telefoon snel aan het juiste productnr geholpen. Zodat wij het snel konden bestellen. Was ook super snel geleverd.

Prima product

Vind je het niet, koop dan bij Leidingshops.

Prima service met kwaliteitsvolle producten.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering.ze doen wat ze beloven.

snelle levering van het gevraagde materiaal, perfect

a

Na herstel van het "verkeerd geleverde" artikel door de juiste is het uiteindelijk goed verlopen.

zie boven.

Goed product, snel geleverd, prima prijs

Goede qualitiet, prijs en service na verkoop

Ik ben zeer tevreden over de service, er was iets verkeerd gelopen bij mijn eerste bestelling, fout van mijn kant en ook een fout van de kant van leidingshop. Dit probleem is in korte tijd opgelost geweest, zodat beiden tevreden waren. Ik heb intussen een tweede bestelling geleverd gekregen en terug niets op aan te merken.

Prima prijzen en snel geleverd.

Telefonisch makkelijk bereikbaar en zeer snelle uitleg!

Gewoon consistent goed...

Nu al weer derde bestelling voor PVC onderdelen. Alles lag keurig klaar bij afhalen. zoals bij vorige bestellingen. Consistent goed!

Correct, compleet en snel geleverd

Tevreden

Hele goede service

Er ging iets niet goed met de bestelling een telefoontje en alles gelijk goed geregeld

Goede prijs en snelle levering

Na veel kijken op internet, kwam ik de “Leidingshop “ tegen . Het viel gelijk op dat een ruime sortering aan artikelen hebben en daarbij is het goed beprijst. Als ik weer fittingen nodig heb , dan weet ik het wel de “Leidingshop “.

Snelle levering maar product voldoet niet

Levering prima, lekker vlot. Druppelslang is geen beste kwaliteit, knikt continue waardoor het water er niet goed doorheen komt. Veel geld uitgegeven voor een matig product....

Prima product maar niet zo snel geleverd

Adaptor past netjes in het huidige afvoer systeem, maar de levering kost meer tijd dan ik had gehoopt.

Scherpe prijzen en snel geleverd

Site is netjes en duidelijk Aanbod van producten ruim voldoen

Gewoon top

Erg goed

fantastisch product

makkelijke installatie en goede kwaliteit

perfect

Tevreden

Alles prima geleverd ben tevreden klant

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL

+31 (0)85 401 9164

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire