Geleverd zoals besteld.
Top product en snelle levering
De temperatuur op de leiding met of zonder scheelt haast niks, de isolatie voelt gewoon warm aan van buiten is ook erg dun
Bedankt voor je feedback, Jeroen! Jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent over de buisisolatie. Om meteen een misverstand weg te nemen, buisisolatie stopt warmteverlies niet volledig. Warmte verplaatst zich nu eenmaal altijd van een warmere naar een koudere omgeving. Daardoor kunnen geïsoleerde leidingen nog steeds warm aanvoelen, zonder dat dit direct betekent dat er veel energie verloren gaat. Isolatie zorgt er daarom vooral voor dat het warmteverlies wordt verminderd, maar helemaal voorkomen kan het helaas nooit. Wat betreft de isolatiedikte heb je helemaal gelijk. De buisisolatie die je hebt gekozen heeft een dikte van 6 mm. Dat is inderdaad niet heel dik, maar dit type heeft wel andere voordelen. Mocht je liever een dikkere wanddikte willen, dan hebben we in ons assortiment ook varianten met bijvoorbeeld 13 mm isolatie. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij willen, dan denken we natuurlijk graag met je mee! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
De bestelling moet even indalen, dan hoor even niets, maar dan pakken ze het op en heb je het de volgende dag in huis.
Goeie overzichtelijke website en dus snel gevonden wat ik zocht.
Alles kwam netjes aan.
alles is vlot verlopen van bestelling tot levering
Bij controle van binnen gekomen order bleek een onderdeel te missen. Na telefonisch contact is de nalevering dezelfde dag verstuurd.
Wacht al 9 dagen op levering, nog steeds niets ontvangen en ook geen indicatie....
Bedankt voor de terugkoppeling, Chris! Helaas krijgen we inderdaad veel meldingen over zendingen die op 7 januari zijn verstuurd, waaronder ook die van jou. Het is inmiddels een bekend probleem geworden, al hadden we dit natuurlijk liever anders gezien. Ook jouw bestelling is op 7 januari bij GLS aangeleverd, precies op de dag dat er een flinke hoeveelheid sneeuw is gevallen. Hierdoor zijn de transporten ontregeld geraakt en is er vertraging ontstaan. GLS is deze vertraging momenteel met man en macht aan het wegwerken en we zien gelukkig alweer voorzichtig wat beweging. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het super vervelend is dat je zending vertraging heeft opgelopen. Hopelijk komt er snel beweging in je pakket en kun je eerdaags aan de slag met je klus. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Bestelling geplaatst en snelle en duidelijke terugkoppeling. Tevens snelle verzending en nette levering. Alles prima.
Dag Leidingshop: Wat fijn dat jullie benieuwd zijn naar mijn mening. Ik kan nog geen beoordeling geven, want het product is nog niet ontvangen. Van GLS heb ik wel een mail gehad, dat het artikel met nummer 55710054066760 nog niet bezorgd kon worden. En daarna werd het stil op de lijn. Na contact met de leverancier bleek het pakket op een ander afhaalpunt bezorgd te zijn. Nadat het daar ruim een week heeft gelegen kon ik het met deze nieuwe informatie weg halen. De leverancier had dus de zaak goed afgehandeld, maar GLS zat hierin fout. "strafpunten" dus.
Bedankt voor je feedback, JW! Super vervelend dat het pakket nog steeds niet is ontvangen. Helaas krijgen we deze terugkoppeling deze week wat vaker. Door het extreem slechte weer hebben pakketdiensten landelijk vertraging opgelopen en zijn ze dit nu stap voor stap aan het wegwerken. Los daarvan had het pakketje na 7 dagen natuurlijk al bezorgd moeten zijn. Onze excuses daarvoor! We gaan hier meteen een melding van maken bij GLS, want dit duurt gewoonweg te lang. Intussen sturen we alvast een nieuwe zending naar je toe, zodat deze hopelijk morgen bij je wordt geleverd en je eindelijk aan de slag kunt met je klus. Aan het einde van de dag mag je een track & trace verwachten om de zending te volgen. Hopelijk is het zo netjes voor je opgelost. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Recensione originale
Dag Leidingshop: Wat fijn dat jullie benieuwd zijn naar mijn mening. Ik kan nog geen beoordeling geven, want het product is nog niet ontvangen. Van GLS heb ik wel een mail gehad, dat het artikel met nummer 55710054066760 nog niet bezorgd kon worden. En daarna werd het stil op de lijn. Dit is het laatste wat ik van hun heb gehoord, op 08-01—2025: "Jouw pakket kan vandaag helaas niet bezorgd worden" Mogelijk kunnen jullie hier nog iets in betekenen? Vriendelijke groet, Jan Sikkens
Ik heb 2 klemzadels besteld i.v.m. renovatie werkzaamheden aan de riolering, de klemzadels die ik nodig heb, die vond ik bij de Leidingshop. Zoals ik ze binnen kreeg heb ik ze ook verwerkt en het paste allemaal perfect. Een waardige leverancier, TOP!!
Bedankt voor je feedback, Jack! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service, dat doet ons natuurlijk heel goed. Hopelijk wordt de retour bij de andere webshop ook netjes afgehandeld en ben je daar uiteindelijk net zo tevreden ;) We wensen je een hele fijne dag en zien je graag een volgende keer weer bij ons terug. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Recensione originale
De scharnieren zagen op de foto's goed uit en ik dacht dan ook een goed product gekocht te hebben. Nu heb ik ze binnen gekregen en blijkt de onder en bovenkant dat die openstaan en niet dicht zijn zoals ik dat verwacht had. Het jammer is dat dit niet duidelijk op de foto's te zien was, er waren foto's van de platte voor en achterzijde en meer niet. Dit is echt heel jammer en wil kijken of ik ze retourneren kan.
Bedankt voor je feedback, Jack! We hebben even met je meegekeken, maar we herkennen dit eerlijk gezegd niet helemaal. In je bestelling bij ons zien we namelijk geen artikelen die scharnieren bevatten, maar PVC klemzadels. Zou het kunnen dat er verwarring is ontstaan met een bestelling elders? Mocht je ons wat extra duidelijkheid kunnen geven of als we ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat natuurlijk graag! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Het heeft 5 dagen geduurd voordat het pakket aankwam, ondanks dat op de website stond direct beschikbaar. Daarnaast waren verloopkoppelingen van lagere kwaliteit wat je niet mag verwachten als de rest druk pvc is.
Bedankt voor je feedback, Chris! Jammer om te horen dat je de verzending als traag en de kwaliteit als minder goed hebt ervaren. Door het extreem slechte weer hebben pakketdiensten landelijk vertraging opgelopen, daar was helaas geen ontkomen aan. Je bestelling is op 7 januari bij GLS aangeleverd en op 9 januari bij je bezorgd. Niet de volgende dag zoals je misschien had gehoopt, maar gezien de omstandigheden alsnog redelijk snel vergeleken met andere zendingen. Excuus als dit niet helemaal naar verwachting is gegaan. Wat betreft de verloopring. Dit is pvc voor riolering en niet bedoeld als druk pvc. Dat betekent inderdaad dat het materiaal minder zwaar is uitgevoerd, simpelweg omdat het geen hoge druk hoeft te weerstaan. Voor het gebruik waarvoor het bedoeld is, voldoet het gewoon aan alle specificaties en beschikt het over de juiste keurmerken om goed en veilig te functioneren. Mogelijk is daar wat verwarring over ontstaan. Hopelijk is het zo wat duidelijker en heb je alsnog plezier van je bestelling! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Alle items bij een leverancier, goede prijs, snelle levering
Goede duidelijke site om te bestellen en goede product info en snelle levering
Goed omschreven hoe je het aan kunt brengen en op wat voor soort leidingen.
Bedankt voor de feedback, Yvonne! Fijn om te lezen dat de omschrijving duidelijk is en goed aangeeft waarvoor je het artikel kunt gebruiken. Dat scheelt inderdaad een hoop uitzoekwerk. We wensen je veel plezier van het artikel en hopelijk zien we je een volgende keer weer terug! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Verder geen ervaring
Echt een tip voor jullie eigen naam. Stop zsm met GLS. Wat een bagger bedrijf is dat. Ik ken geen slomer bedrijf dan dit.
Bedankt voor je feedback, Jorit! We zijn er meteen ingedoken en je hebt helemaal gelijk. Je hebt twee bestellingen bij ons geplaatst en eerlijk is eerlijk, ook wij schrikken van de tijd die het duurt vanaf het moment dat we je bestelling aanleveren bij GLS tot het moment van bezorgen. Beide bestellingen hebben veel te lang op zich laten wachten en één bestelling zelfs nog steeds. Onze excuses daarvoor! We hebben gelukkig nauw contact met GLS en zullen jouw feedback één op één met hen delen, want dit moet inderdaad gewoon beter. Nogmaals bedankt voor het doorgeven. We hopen dat GLS dit snel oppakt en dat zij zich bij een volgende levering wel kunnen bewijzen, zoals bij veel andere klanten gelukkig al het geval is. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
alles is vlot naar wens verlopen
Nette prijzen en duidelijke website. De geleverde artikelen waren goed verpakt.
Bedankt voor de feedback, Maurice! Goed om te horen dat de levering snel was en dat je daar ook een mooie, nette prijs voor hebt betaald. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Goede en snelle levering
Top!!
Leidingshop bied een ruim aanbod aan een scherpe prijs. Mijn bestelling werd ook nog eens snel geleverd.
Prima website en snelle levering
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire