Risposta del proprietario dell'attività
Goedemorgen meneer,
Dank u voor uw reactie.
Ik vermoed dat u de order bedoeld welke u gisteren heeft geplaats?
Hierin staat een artikel waarvan u een grote hoeveelheid heeft besteld en we daarvan slechts een gedeelte op voorraad hebben. ( 68 besteld en 44 op voorraad) De artikelen zijn bijbesteld en komen vandaag of morgen binnen en sturen deze dan direct door.
We trachten alles dezelfde dag te versturen en proberen uiteraard rekening te houden met de door u gekozen leverdatum maar in sommige gevallen duurt dit iets langer. Ook omdat we afhankelijk zijn van de leveranciers.
Aangezien de order gisteren is geplaatst en de artikelen vandaag of morgen weer binnen komen hebben we gewacht met afsturen maar ik begrijp dat u de artikelen met spoed nodig heeft. We zullen daarom het magazijn de opdracht geven alles meteen te verpakken en af te sturen en niet meer te wachten op de levering van de leverancier. Het resterend aantal wordt dan z.s.m. nagestuurd.
Het spijt ons dat we de order niet op dezelfde dag hebben kunnen versturen maar hopelijk kunnen wij u toch nog helpen door het grote gedeelte vandaag te versturen.
We begrijpen de verwarring wat betreft de voorraad van uw bestelling en zal dit zeker intern opnemen.
Met vriendelijke groet,
Het Leidingshop team.