Risposta del proprietario dell'attività
Bedankt voor je feedback, Dre! Heel begrijpelijk dat je hier ontevreden over bent, want dat je zendingen nog steeds niet geleverd zijn is natuurlijk super vervelend. GLS krijgt het hofje inderdaad op de een of andere manier niet gevonden en geeft aan dat het adres niet bekend is. We hebben hier inmiddels een melding van gemaakt en wachten op hun terugkoppeling.
Wat betreft de zending naar het tweede adres. We snappen heel goed dat je deze nog snel naar een ander adres hebt besteld om alles alsnog op tijd in huis te hebben. Helaas kunnen we het niet mooier maken dan het is. De tweede bestelling is geplaatst op 30 december later in de avond, rond 20:30 uur. Op dat moment is er niemand meer aanwezig. Zoals je misschien op onze website hebt gezien, hadden wij in deze periode aangepaste openingstijden en waren we gesloten van 31 december tot en met 4 januari. Hierdoor is deze zending op moment van bestellen niet meer in behandeling genomen. Vandaag worden alle zendingen weer opgepakt.
Excuses dat het niet is gelopen zoals je normaal gesproken mag verwachten. Hopelijk hebben we je met deze uitleg wat extra duidelijkheid kunnen geven over de situatie.
Vriendelijke groetjes van ons,
Leidingshop