Zie boven
geleverd wat besteld
Mijn mening gewoon geen ge*** met dit goed spul.
Bedankt voor de feedback, Christ! Fijn om te horen dat je blij bent zonder ge***, met dat goede spul 😉 Daar doen we het natuurlijk voor! Heel veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Duidelijk website. Snelle levering Verder nog geen op of aanmerkingen.
Ben content dat jullie zosnel reageerde op een bestelling
Bedankt voor de feedback, Didier! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met je bestelling. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Na bestelling.. snel binnen, goede kwaliteit.
Van uitkiezen tot bestellen, alles gaat rimpelloos! En de levering zoals beloofd: prima. Goede materialen, goed verpakt: tof.
Fijn om te horen dat alles goed is gegaan, Hubert en natuurlijk bedankt voor de feedback! Goed om te lezen dat de levering netjes is verlopen en dat de materialen van goede kwaliteit zijn én zorgvuldig verpakt waren. Hopelijk is de klus inmiddels geklaard en zo niet, dan heel veel succes ermee. We zien je graag de volgende keer weer bij ons terug. Fijne dagen gewenst! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Mooie matte zwarte aluminium afvoergoot besteld met ophangbeugels. Altijd wat afwachten als je dit besteld, maar zeer tevreden. Zeer mooie producten en snelle levering. Past zeer goed bij mijn zwarte glanzende dakpannen van mijn blokhut. Goede instructievideo’s beschikbaar op de site. Hierdoor is de plaatsing zeer eenvoudig. Ik bestel hier nog.
Bedankt voor de mooie woorden, Jimmy! Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is geweest. Het is inderdaad altijd even spannend tot alles binnen is, maar je hebt een hele goede keuze gemaakt met deze mooie goten. Daar ga je ongetwijfeld nog lang plezier van hebben! Fijne dagen en hopelijk zien we je de volgende keer weer terug. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Ik had verwacht dat de koppelingen in de afsluiter gemonteerd zouden zijn. Overeenkomstig de afbeelding op de site.
Bedankt voor de feedback, Philip! Dat klopt inderdaad, de overgangskoppelingen en ook de Tyleen kogelkraan zijn nog niet voorgemonteerd. Dit komt doordat dat simpelweg niet kan vanwege de verschillende passingen binnen systemen en omdat er nog afdichtmiddel tussen de koppelingen aangebracht moet worden. We gaan dit bij het artikel duidelijker vermelden, zodat dit in de toekomst geen verwarring meer over ontstaat! Nogmaals bedankt voor de feedback en hopelijk is de klus inmiddels helemaal geklaard. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Alles ok !
Prima boek volgende keer weer
Hoewel we bijna alles voor je klus in en rondom het huis in ons assortiment hebben, ontbreken (klus)boeken daar helaas nog in 😉 Desondanks vinden we het natuurlijk erg leuk om te horen dat het een prima boek is. We hopen daarnaast dat je ook tevreden bent met de artikelen die je bij ons hebt aangeschaft. Fijne dagen gewenst, Jan! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Juiste materialen , snel geleverd !
Bedankt voor de mooie feedback, Gunther! Fijn om te lezen dat we de juiste materialen, snel hebben geleverd. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor. Heel veel succes met de klus, en hopelijk tot de volgende keer! Fijne dagen en vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Goed product..goede prijs
Bedankt voor de feedback Gerard! Fijn om te horen dat we niet alleen snel zijn, maar ook goede producten tegen een fijne prijs hebben geleverd. Wel zo prettig natuurlijk als je direct aan de slag wilt met de klus. Fijne dagen gewenst en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
uitstekend
Bedankt voor de mooie woorden, Joke! Fijn om te lezen dat je bij ons precies hebt gevonden wat je nodig had, en dat ook nog eens snel én voor een redelijke prijs. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Snelle en verzorgde afhandeling van mijn bestelling.
Bedankt voor je feedback, Danny! Leuk om te lezen dat je zeer tevreden bent en dat je bestelling snel en netjes is verzorgd. Succes met de klus, als deze nog in het verschiet ligt! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Vriendelijk en flexibel personeel
Bestelling geplaatst en gekozen voor ophalen, zodra de bestelling compleet is mocht ik deze ophalen. De bestelling staat achter de balie netjes verpakt klaar.
Bedankt voor de feedback, Gerard. Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent, daar worden wij ook rete enthousiast van ;) Heel veel succes met de klus en hopelijk zien we je de volgende keer weer terug in onze winkel! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Op de site duidelijk te vinden en te bestellen. Snelle levering.
Bedankt voor de terugkoppeling, Henk! Fijn om te horen dat de materialen snel zijn geleverd en dat alles op onze site duidelijk te vinden en eenvoudig te bestellen is. Dat is natuurlijk een fijn begin van de klus. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Prima winkel
Product was goed en levering optijd
Bedankt voor de feedback, Renee! Fijn om te lezen dat het product goed bevalt en dat de levering op tijd was. Heel veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Prima geregeld.
Goed telefonisch advies
Website is overzichtelijk, makkelijk te vinden wat je zoekt, goede uitleg bij de producten en vooral een snelle levering, zeker niet de duurste. Ben super tevreden
Bedankt voor de mooie terugkoppeling, Bea! Fijn om te lezen dat je op onze website makkelijk hebt gevonden wat je zocht, dat is een fijn begin van de klus. Ook leuk om te horen dat de producten snel zijn geleverd. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
uitstekend bedrijf
Bedankt voor de feedback, Timea! Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent, daar doen we het natuurlijk voor. Heel veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire