Laden reviews...
1.654 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni enfatizzano consegna rapida, sito chiaro e una buona scelta di prodotti. Gli ordini sono generalmente corretti e il servizio è utile. La varietà e l'affidabilità sostengono un'esperienza complessiva positiva.
Telefonisch goed bereikbaar en ik kreeg gelijk antwoord op mijn vragen. Ze hadden precies de kwaliteitsproducten die ik nodig had.
Ton
Panningen
Zeer tevreden van de produkten,de levering en vooral de vriendelijkheid van de klantendienst! Zeer efficient bedrijf!
Herman
Kallo
Producten zijn van goede kwaliteit en een prima prijs. Levering was snel, op tijd en goed contact met klantenservice
Rob
Elst
Zoek geraakt artikel werd snel opgelost tenminste goed te woord gestaan en dat maakt het bedrijf betrouwbaar
2 March 2025
Baarle-Hertog
Super goede service
Jean Pierre
Opstende
Mijn vraag werd beantwoord en mijn spullen snel geleverd
Daisy
Oss
Correct en goed op de hoogte gehouden.
Bert
Zemst
Nog niet kunnen plaatsen
judith
Heemskerk
Goede en snelle levering en goede producten
Marinus
Stellendam
Alleen de communicatie per mail was niet echt duidelijk maar ik weet nu war ik op moet letten. miste de t&t code.
27 February 2025
Haarlem
Groot assortiment Snelle verzending Goede prijzen
Daniel
Tilburg
Goede en duidelijke webshop. Met heel veel producten.
Geer
Beuningen
Jan
Yerseke
het is niet duur vind ik kwaliteit is goed
Alfred
rotterdam
Leidingschop reageert snel op mailtjes inzake de levering, maar die werden ook niet wijs uit DHL berichtgeving. Eindelijk het product ontvangen maar zonder handleiding, maar ze gaan er vast van uit dat de ontvanger weet dat die besteld heeft.
Claire
Naarden
We begrijpen je frustratie, Claire! Heel vervelend inderdaad – er zijn zoveel wijzigingen in de zending aangebracht dat het lijkt alsof DHL nu even niet meer weet wat ermee moet gebeuren. Op dit moment staat de levering nog gepland voor vandaag en dit houden we nauwlettend in de gaten. Mocht het pakket morgen nog niet geleverd zijn, dan sturen we het uiteraard opnieuw naar je op.
Update; het pakketje is gelukkig dezelfde dag alsnog afgehaald bij het pakketpunt. Succes met de klus, Claire!
Team Leidingshop
Een reeks accessoires en leiding besteld voor een toiletruimte. Interessante prijzen voor een ruim aanbod.
Wilfried
Sint-Truiden
Zeer tevreden en keurige nette levering
Ton
Hulten
Rode ribbelbuis 25 mtr. / 50mm besteld met gladde (zwarte) binnenkant, zoals getoond op de afbeelding op de website. Echter de geleverde buis is van dunne goedkope kwaliteit met een dun wit binnenlaagje en zeker niet glad. Heb deze buis vaker gehad met zwarte binnenkant, rode mantel is veel steviger en van betere kwaliteit. Jammer om hier op te bezuinigen want de bestelling was wel snel verstuurd.
Beveelt niet aan
Danny
Amsterdam
Bedankt voor je feedback, Danny! Dat sommige diameters kabelbeschermingsbuizen een doorzichtige binnenkant hebben, doet uiteraard niets af aan de kwaliteit. We kopen in via verschillende leveranciers, waardoor – zoals vermeld in de producttekst – de binnenkant zwart, wit of doorzichtig kan zijn. Echter, alle varianten voldoen aan dezelfde normen en kwaliteitseisen.
Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer!
Alles correct verlopen
Damien
Kluisbergen
Toen ik hun belde met vragen over een waterleiding werd ik goed en gemotiveerd geholpen en het werd snel geleverd.
Joop
Almere
Bedankt voor je mooie feedback, Joop! Heel leuk om te lezen dat onze collega's je zo gemotiveerd geholpen hebben – dat is precies waar we het voor doen! Fijn ook dat de zending snel geleverd is, wel zo handig als je aan de slag wilt ;)
We wensen je veel succes met de klus!
Eijkenakker 1
5571 SL Bergeijk