Bedankt voor je review, Christian! Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt, dat we nette prijzen hanteren en een breed assortiment aan producten aanbieden. Mocht je in de toekomst nog iets missen in ons assortiment, dan horen we dat uiteraard graag. Voor nu: veel succes met de klus, en als deze al afgerond is, wensen we je er veel plezier van! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Bedankt voor je review, Patrick. Fijn om te horen dat alles conform afspraak is geleverd, zodat je direct aan de slag kunt met de klus. We begrijpen dat het jammer is dat de meerlagenbuis niet per meter beschikbaar is. Dit is zeker iets om in de toekomst over na te denken. Voor nu: veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Bedankt voor je review en feedback, Willem! Fijn om te horen dat het draadtabel je goed van dienst is geweest—daar doen we het natuurlijk voor. Veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Bedankt voor je review, Arjan! We doen er alles aan om je bestelling altijd zo snel mogelijk te verzenden. Het is ons helaas niet helemaal duidelijk waarom jouw bestelling deze keer wat vertraging heeft opgelopen. We begrijpen echter dat dit vervelend is, en onze excuses daarvoor. We hopen dat de artikelen in goede staat zijn aangekomen en dat je inmiddels met de klus bent begonnen, of deze misschien zelfs al hebt afgerond! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Bedankt voor je review, Gerrit! Allereerst willen we zeggen dat we het fijn vinden om te horen dat je onze service bij Leidingshop top vindt! Het is natuurlijk wel erg vervelend dat de pakketdienst je bestelling 7 km verderop bij een pakketpunt heeft afgeleverd in plaats van bij jou thuis. Heb je dit toevallig al bij hen gemeld? Vaak kunnen zij een aantekening in hun systeem maken, zodat het hopelijk in de toekomst wel goed gaat. We hopen dat de klus inmiddels geklaard is. Mocht dat nog niet het geval zijn: succes met de afronding! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie en uitgebreide review achter te laten, Peter! Er is inderdaad het een en ander misgegaan bij jouw bestelling, maar het is fijn om te lezen dat we dit naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen. We kijken ernaar uit om toekomstige bestellingen van je te ontvangen, en we zullen deze uiteraard met net zoveel zorg en aandacht behandelen als je eerdere bestellingen. Veel succes met de klus, Peter, en we horen graag snel weer van je! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Bedankt voor de review, Abdel. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen, zowel de prijs kwaliteit verhouding als het snelle verzenden en bezorgen! Heel veel plezier van het druppelsysteem en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Dag Maurice, we zijn verrast door je review, die we eerlijk gezegd ook als onterecht ervaren. We hebben per e-mail contact gehad over je eerste bestelling, die door PostNL op een verkeerd adres is afgeleverd. Helaas is dat verkeerde adres door jou ingevoerd tijdens het bestelproces. Dat is natuurlijk erg vervelend en kan altijd gebeuren, maar uiteindelijk blijft het wel je eigen verantwoordelijkheid. Zoals altijd doen wij ons uiterste best om te leveren zoals beloofd: daarom is het pakket naar het door jou opgegeven adres verstuurd. Achteraf bleek dat dit adres niet bestaat, waardoor PostNL het pakket niet heeft kunnen afleveren. Waar het pakket dan wél terecht is gekomen, is nog onduidelijk. Daarom hebben we netjes een onderzoek gestart bij PostNL, dat overigens nog steeds loopt. Zodra we een update van hen ontvangen, laten we je dat uiteraard direct weten. Omdat het onderzoek enige tijd kan duren en je de producten snel nodig had, hebben we je geadviseerd om alvast een nieuwe bestelling te plaatsen, dit keer wel met de juiste adresgegevens. Zo konden we de spullen diezelfde dag nog naar het juiste adres sturen. We denken graag met je mee en hopen dat we dat in deze situatie ook hebben laten zien. Juist daarom vinden we het jammer om te lezen dat je een andere indruk van ons hebt gekregen en deze blijkbaar wilt delen. Succes met de klus, Maurice!
Bedankt voor je review, Henk! We doen altijd ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk de deur uit te krijgen. We begrijpen dat het fijn is om snel aan de slag te kunnen met je klus. Helaas weet ik niet precies waarom je bestelling één dag langer heeft geduurd, maar één ding is zeker: in dit geval kon het helaas niet sneller. Zoals gezegd, we doen er alles aan om onze bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. We hopen dat alles verder naar wens is en dat je nu aan de slag kunt met je klus! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Bedankt voor je review, Willem! Fijn dat we het op deze manier voor je hebben kunnen oplossen. Het is natuurlijk altijd vervelend wanneer een onderdeel van een kostbaar artikel kapot gaat. We hopen dat je nu weer volop kunt genieten van het artikel, en dat het deze keer langer meegaat! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Eijkenakker 1
5571 SL Bergeijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar! ✓ Supersnel in huis ✓ Advies voor jouw project ✓ Brabantse gezelligheid