Zeer tevreden over de producten die geleverd zijn.

Alles correct verlopen

Lengtematen verkeerd aanduiden

Lengtemaat van een slang wordt opgegeven als 60cm en dan blijkt dat inclusief koppelingen zelfs nog niet te zijn.......geef gewoon de slang maat op

keurig verzorgd

Mijn ervaring met GLS was wat minder. Ze zouden op dinsdag tussen 9 en 11 komen maar kwamen niet (zonder bericht) De volgenden morgen een enthousiast bericht dat ze tussen de middag zouden komen, maar die dag paste mij niet. Die dagen later werd het bij het afhaalpint afgegeven.

In 1 woord uitstekend

Mooi makkelijk en snel

Spullen goed te vinden in de overzichtelijke webshop met goede zoekfunctie. Daarna de spullen vlot in huis.

Super product zoals omschreven

Super goede produkten tegen zeer scherpe prijzen. En een goede ordelijke en snelle levering.

Eerder moeten doen.

We hadden een nieuwe haag van portugese laurier geplaatst en toen kwam de hitte dagelijks veel tijd kwijt aan sproeien en bomen die nog niet blij waren. Drupprelslang gekocht uitkomst bespaart veel tijd.

Ruime keuze

Snelle levering materiaal

Hele snelle en correcte levering!

Goede overzichtelijke website. Het materiaal werd snel en correct geleverd. Een aanrader!

Prima producten

Behoorlijk compleet programma en best wel duidelijke website voor shopping.

Goede kwaliteit, nette prijs ,snelle levering, top bedrijf

Goede kwaliteit

Prima. Top product. Prima levering

Al meerdere keren bij dit bedrijf besteld. Kan het aanbevelen

Perfecte service

Goed advies en prima product

Goede prijs, snelle levering

Gewoon goed. Ruim assortiment, een goede prijs en snelle levering.

Enorme keuze, Correcte prijzen, Snelle levering

De keuze aan artikelen is absoluut enorm op alle gebieden die met water in welke vorm dan ook te maken hebben. --- Persoonlijk had ik een beregeningsproduct nodig en behalve één ontbrekend product (toevoerslang) dat ik besloot te vervangen door een ander (druppelslang), kon ik alle elementen vinden die overeenkwamen met mijn project. --- La livraison, qui s’effectue dans un emballage parfait, solide et sûr, est relativement rapide, mais à un prix légèrement trop élevé. --- Voor een item waren de beschrijving en de foto niet duidelijk genoeg, waardoor de ontvangen afmeting niet overeenkwam met wat nodig was.

Alles top

Prijs kwaliteit 100%

Snelle en juiste service

Fantastisch snelle manier van bestellen groot aanbod leidingen en koppelstukken. Leveringen zeer snel, correct en met zorg. Aanrader voor iedereen die specifieke maar ook gewone materialen nodig heeft.

Nog steeds niet geleverd.

12 dagen geleden besteld nog steeds niet geleverd. GLS is de boosdoener.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Een tevreden klant

Bestelling steekt onder de grond. Kan maar hopen dat het voldoende druppelt

Fijne webwinkel, snelle levering

Service en leveringssnelheid zijn goed. Ik zou wel graag iets meer info en meer verschillende foto's en /of explosietekeningen zien van bepaalde producten, zodat een leek als ik sneller begrijpt hoe het product / onderdeel werkt / gebruikt / gemonteerd dient te worden. Dit ligt niet aan jullie specifiek, want online is deze info sowieso moeilijk te vinden, maar als jullie als een van de weinigen dit wel hebben, is dat een groot pluspunt om bij jullie te bestellen. (in dit geval heb ik het over sprinklersystemen).

Duidelijke bestelsite en snelle levering

De bestelsite is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Mijn bestelling werd snel bevestigd en keurig op mijn adres afgeleverd. Alles was volledig naar wens. De omschrijvingen op de site gaven helder aan welke pomp het beste bij mijn situatie paste. Kortom: ik ben zeer tevreden.

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!