Top service, met top producten

De bestelde producten zijn van top kwaliteit. Makkelijk te bestellen, goede opvolging en snelle levering aan een scherpe prijs.

Snel en compleet

Een extra mailtje naar de klantenservice was een erg positieve ervaring

GLS bezorger zonder afhaalpunten

HLS bezorger heeft pakket waarschijnlijk ergens achtergelaten zonder toestemming. Pakket is nu zoek en ik als klant moet nu maar afwachten. Lekker handig als je met een klus bezig bent.

Het product is in de winkel moeilijk te krijgen, maar bij jullie gelukkig wel.

Precies wat ik nodig had, voor de juiste prijs en snel thuis. Perfect!

Snel wat onderdelen nodig, snel gevonden en besteld wat zonder moeite verliep. Daarna ook snel in huis waardoor ik weer snel verder kon. Aanbeveling.

Kwaliteit van koppelstukken is minderwaardig

Snelle en betrouwbare service maar de kwaliteit van de producten is niet hoogwaardig. Een knik in de druppelleiding herstelt zich niet. Koppelstukken zijn moeilijk te monteren.

Ik zou graag nog 15 mtr slang willen kopen. Maar die lengte hebben jullie niet. Jammer!

Goede service!

Ik had een product snel nodig en het lag volgende ochtend direct klaar.

Perfect product.

snal en correct

Het werk en past fantastisch

Snel, goed en kundig

Groot assortiment tegen gunstige prijzen

Overzichtelijke webshop, snelle levering, duidelijk,

netjes op tijd

produkt ontvangen zoals besteld

Materiaal besteld en netjes ontvangen in een Zending

Materiaal besteld voor waterleiding te koppelen van buiten met met binnen. Netjes kunnen aansluiten met de materialen van de leisngshop

Alles prima hoor

Snel geleverd worden, en goed product top hoor

Gewoon geleverd wat besteld is top

Volgende keer wel

Ultrasnelle bezorging

Besteld en zeer snel geleverd. Vlotte communicatie.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!

Makkelijk en snel bestellen via site

Zeer positief

Alles liep heel vlot, van bestelling tot levering. Enkel bij de laatste levering zat en bon met BACKORDER op, maar daar heb ik verder nog geen nieuws over gekregen. Ik kijk ernaar uit om daar een eventuele leveringsdatum te ontvangen. Alvast bedankt

Goed advies

Snel bereikbaar

PRIMA LEVERING

goede en snelle levering

We kregen wat we besteld hadden en dat werd snel geleverd

We kregen wat we besteld hadden en dat werd snel geleverd.

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!