Laden reviews...
1.934 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken snelle levering, een duidelijke website en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten waarderen betrouwbare leveringen en duidelijke informatie. De variëteit en betrouwbaarheid dragen bij aan een overwegend positieve ervaring.
Na overleg en beoordeling foto’s is het verkeerde artikel geadviseerd en besteld. Blijkt niet te passen. Teruggestuurd. Retourkosten voor eigen rekening. Zo wordt het wel een dure verloopring
Beveelt niet aan
25 August 2026
Robert
Nieuwegein
Bedankt voor je feedback, Robert. Jammer dat de verloopring uiteindelijk niet bleek te passen. We begrijpen goed dat de retourkosten in zo'n geval extra vervelend zijn.
Onze collega Jesse heeft aan de hand van je foto's en de beschikbare informatie geprobeerd zo goed mogelijk mee te denken over de aansluiting op je Amerikaanse beregeningscomputer. Zoals aangegeven konden we helaas niet met zekerheid vaststellen welke maat aansluiting hierop zit, omdat Amerikaanse maten niet altijd één op één overeenkomen met de maten die wij hanteren. De geadviseerde verloopring leek daarom de meest waarschijnlijke optie. We konden vooraf alleen niet garanderen dat deze daadwerkelijk zou passen en hebben dit ook netjes bij je aangegeven.
Jammer genoeg bleek de verloopring in jouw situatie inderdaad niet te passen. Dat is natuurlijk vervelend, ook al hebben we geprobeerd je zo goed mogelijk op weg te helpen.
Vriendelijke groetjes van ons,
Leidingshop
Goed product en snel geleverd
Ed
Krommenie
Jordan
Ulft
zeer snelle levering
Arie
Zoetermeer
Je krijgt wat je besteld
Herman
Sappemeer
Ik bestel hier wel vaker, bestelling ligt altijd vlot klaar om af te halen. Bestellen aan de balie gaat ook goed maar kan wel eens iets langer duren.
Ed
BERGEIJK
-duidelijke webshop -snelle reactie op bestelling -duidelijke communicatie -snelle levering -goede verpakking
Rino
Vichte (BE)
Druppelslang ( 3,1 l/h/gat) plus toebehoren werkt heel fijn. Is stevige slag die goed te verwerken is. Ben dan ook dik tevreden. Bestelproces via de site werkt ook fijn. Levering via DPD in 2 dagen.
john
Born
Zeer snel geleverd, degelijke producten zeer goede afwerking.
Eddy
Beringen, Belgie
Zeer tevreden, bij vragen over wat je nodig heb krijg je vrijwel direct op werkdagen een zeer duidelijk en overzichtelijk antwoord. Ook als iets niet op voorraad is gelijk duidelijkheid over wanneer weer leverbaar. Verzending super snel, om 14.00 besteld en GLS stond volgende ichtend om 10.00 al voor de deur.
Wietse
ZOETERMEER
Een zeer snelle levering en een prima kwaliteit.
Juriaan
Zwolle
De druppelbuis en alle koppelingen zien er geweldig uit. Ga ze in het najaar, als de tuin gesnoeid is, neerleggen op de aarde. Daaronder leg ik boomschors zodat de grond ook minder snel uitdroogt. Tussen de verschillende vakken in de tuin ligt grind. Daaronder leg ik pvc buis waardoor de niet druppelbuis komt. Zo verbind ik de tuinbanken die wel bewaterd moeten worden.
Geert
X
Top geleverd
Jan
Vinkeveen
Overzichtelijke webshop, voldoende compleet voor mij. Aantrekkelijke prijzen, snelle en goede levering. Kan niet beter
Ju
Groeningen
Beste, De fout ligt waarschijnlijk niet bij uw diensten, maar de levering is niet uitgevoerd verschillende malen bericht van levering ontvangen maar telkens geschrapt?? Heb aan jullie terugbetaling gevraagd maar nog niks ontvangen.
Ronny
9032 Gent
Bedankt voor de feedback, Ronny! GLS heeft het helaas wat laten afweten bij je bestelling, superjammer natuurlijk. Intussen is de credit netjes aangemaakt en verwerkt, dus je mag het bedrag binnen enkele werkdagen terug verwachten.
Jammer dat we je bestelling uiteindelijk niet naar wens hebben kunnen leveren. Hopelijk mogen we het een volgende keer beter voor je doen!
Vriendelijke groetjes van ons,
Leidingshop
Coppieters
Stekene
Gert
ergens
Doen wat ze moeten doen.
Ron
Drunen
De bestelde producten waren snel geleverd, goed verpakt,, kortom een aanbeveling om hier te bestellen
Joek
Wijchen
Goed advies, snelle en kwalitatieve levering, fijne communicatie en een goed prijs. Chapeau voor Dirk, Erik en de andere collega’s!
Richard
VEGHEL
Veel keus, goede kwaliteit en voor ieder probleem een oplossing
Mark
betuwe
Netjes geleverd wat er besteld is. Gewoon zoals het hoort.
Martijn
Someren
Alles was inorde goede levering
Hannelorr
Damme
zie boven
22 August 2026
frank
Spoordonk
Mijn bestelling werd correct verwerkt en geleverd. Prima geleverd materiaal.
22 August 2026
VvE
BELFELD
Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken.
Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres.
Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!
Eijkenakker 1
5571 SL Bergeijk