prima service

prima service

degelijk materiaal

materiaal ziet er goed uit, maar nog niet geplaatst, andere voorbereidingen nog niet klaar ervoor, dus over de werking nog geen score, mvg, Garrit

Geweldige aankoopervaring

De webshop is erg toegankelijk, overzichtelijk en compleet. Ook na het gedaan hebben van de bestelling is alles snel en correct verlopen.

service parfait

tres content

Duidelijke website en snelle levering

De website is duidelijk, met goede uitleg bij de producten. Je kunt snel vinden wat je zoekt. Daarnaast is ook de snelle levering zoals aangeven bij producten op voorraad.

Snel en naar verwachting

Snel en naar verwachting

Prima levering

Snelle levering, en kwaliteit

Mooi op tijd en product zoals omschreven .

Erg tevreden.

snelle service

Een dag na de bestelling waren de goederen binnen

Snel geleverd, goede prijs

Geen opmerkingen, goede kwaliteit en snelle service.

Goede kwaliteit en prijs

Netjes geleverd ,goede kwaliteit / prijs

optijd geleverd en compleet. goede producten

Prima spul

Snel geleverd prima prijs

Goede service!

Bij het retourneren van een product was er een goede serviceverlening

Zeer behulpzaam.

Had wat vragen over hoe zaken paste. En de heren gingen het magazijn in om het te controleren. Zelden zo'n behulpzame webshop ervaren.

Snelle en complete levering!

correcte afhandeling van de bestelling tegen concurrerende prijzen en de werkdag erna geleverd!

Goede communicatie en perfecte afhandeling

Snelle levering en prima kwaliteit

Alles was naar wens geleverd

Alles werd snel geleverd, maar de druppelslang is lastig neer te leggen.

Het koop en leveringsproces ging prima. De slang zelf is echter heel slecht manipuleerbaar. Zelfs bij heel zorgvuldig afrollen ontstonden vele knikken in de druppelslang. Dat is niet de bedoeling omdat het de doorstroomsnelheid en daarmee de primaire taak van de slang ondermijnt. Ik had of een flexibeler slang gewild, of een heldere instructie hoe ik de slang kan plaatsen. Dit zou niet alleen bij de levering geleverd moeten worden, maar ook op de site vermeld.

Goedkoop en snelle levering

Duidelijke site en vooral de snelle levering viel me op.

Keurig verzonden

Ruim assortiment snel en keurig verpakt verzonden, zeker een aanrader

Snelle levering, Top geregeld

Alle bestelde artikelen goed verpakt in één keer uitgeleverd binnen 48 uur.

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!