Goed product, totaal geen service
Na het plaatsen van een bestelling onmiddellijk een mail gestuurd met de vraag om de bestelling te annuleren omdat de maat verkeerd was met melding dat ik een nieuwe bestelling zou plaatsen. Nooit antwoord gekregen en beide bestellingen zijn geleverd.
Beveelt niet aan
7 September 2026
Philippe
Schilde
Reactie van Leidingshop
Bedankt voor je feedback, Phillipe! We zijn bang dat hier ergens een misverstand is ontstaan.
Op onze website geven we aan dat een bestelling na het plaatsen helaas niet meer geannuleerd kan worden. Bestellingen worden namelijk direct via een geautomatiseerd systeem doorgezet naar ons magazijn. Natuurlijk doen we altijd ons best om een bestelling alsnog tegen te houden wanneer je contact met ons opneemt, maar in veel gevallen is het proces dan helaas al te ver gevorderd.
Daarnaast hebben we helaas geen e-mail van je kunnen terugvinden, ook niet in onze spam. Zou je misschien nog eens willen nakijken naar welk e-mailadres je de mail hebt gestuurd? Wellicht is daar per ongeluk iets misgegaan, want normaal gesproken ontvangen en beantwoorden we je bericht natuurlijk graag.
De ontvangen artikelen kun je uiteraard gewoon aan ons retourneren. Dat is geen enkel probleem en zodra de retour bij ons binnen is, handelen we deze netjes voor je af.
Vriendelijke groetjes van ons,
Leidingshop