Snel besteld, snel geleverd.

Toen de bezorging fout ging door de transporteur werd snel en adequaat geregeld dat de zending op tijd n compleet geleverd werd goede service en nazorg

Er zat een gat in de slang

Alles geïnstalleerd en aangesloten, blijkt de slang lek. Vind ik heel slecht. Heb het met een bushfix met ducttape opgelost, want geen tijd meer om te demonteren, terugsturen en wachten op nieuwe slang.

vlug onderhandeling; zeer tevreden

Vlotte bediening

zeer goede service

Top, duidelijk en snel

Top, duidelijk en snel

topservice!

Ik had er geen idee van welke onderdelen dat ik nodig had voor mijn opstelling. Een korte omschrijving en een schets gemaakt, doorgestuurd naar Leidingshop. Een snelle en supervriendelijke reply ontvangen van Dirk met alle benodigdheden, netjes opgelijst met de link naar de webshop. 2 dagen later, alles perfect geleverd. Beter dan dit kan je het volgens mij niet doen!

Snelle levering, goede service.

Snelle levering, goede service.

Snel en ruim gesorteerd

Een ruime sortering. Het product is voor de vijver. Lang gezocht en hier gevonden

Netjes geregeld

Geleverd wat is besteld

Uitstekende kwaliteit

Super service

Steeds correct geleverd

Nog nooit problemen gehad met de leveringen

Zeer snelle levering

Snelle en correcte levering

Bestelling werd snel en volgens afspraak geleverd

Top advies

Goed advies

Prima kwaliteit

Een goede broez maar wel erg duur

Prijs kwaliteit ok

Een TOP bedrijf met TOP service

Helemaal top super service en klant vriedelijk

Super tevreden met het druppel irrigatie systeem voor mijn balkons

Ik was totaal onervaren met irrigatie. Ik mailde naar Leidingshop met de vraag om advies voor mijn situatie en ik kreeg vrijwel direct antwoord. Een tijdje later heb ik alle spullen besteld om de plantenbakken op mijn grote Beierse balkons in Duitsland automatisch water te kunnen geven. Snelle verzending, prima service. Het was een flinke klus en een gepriegel, maar met wat filmpjes van YouTube kwam ik er wel uit. Nu ga ik uitbreiden want ook mijn tuin en andere bloembakken willen dit systeem wel!

Duidelijk omschrijving en goede achtergrond informatie

Achtergrond informatie was erg help vol vanwege het feit dat ik de druppelslang op een grote bronpomp heb aangesloten. Net even anders dan standaard en met de juiste informatie op Side kon ik de juiste slang bestellen.

Goedemorgen ervaring

Alles was netjes geleverd. Zeer tevreden over het product. Mvg Edwin Hollebek

Snelle levering en betaalbaar

3 sproeiers besteld, is snel geleverd. Prijs is 50% lager dan de markt.

top

super

prefect, goed geregeld

goed geregeld!

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!