Laden reviews...
1.855 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken snelle levering, een duidelijke website en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten waarderen betrouwbare leveringen en duidelijke informatie. De variëteit en betrouwbaarheid dragen bij aan een overwegend positieve ervaring.
Kundige mensen
HG
Bergeijk
Bert
Stadskanaal
Mooie overzichtelijke website, ruim assortiment met een goede prijs en altijd fijn, een snelle levering.
Marcus
Lelystad
snelle levering en alle producten zoals verwacht
P
OTTERLO
Twee dagen levertijd, werden 14. Daardoor te laat voor het project en heb ik ze retour gezonden. Lag onnodig lang bij de bezorgdienst Gls. Dus niet zozeer aan leidingshop.nl. Goed contact, vlotte en oplossingsgerichte reacties maken dat ik hier weer zou bestellen. Al hoop ik dat GLS zijn zaken beter op orde heeft.
B-art
Zuidlaren
Ik had een druppelslang van 50 meter besteld voor mijn border. Bij het openmaken van de doos zat er al een knik in en al snel begreep ik waarom: de slang knikt heel gemakkelijk en is, in ieder geval door mij, niet zonder knikken te plaatsen. Wat mij betreft dus zeker geen aanrader.
Carolien
Son
Koen
Sinaai
Ik had enkele geka slangen besteld samen met enkele sleepsproeiers. Door de drukte werd dit in 2 delen geleverd, dat is geen probleem aan zich. Echter waren de koppelingsstukken niet juist inzake maatvoering. Ene was een geka koppeling buitendraad en de andere geka koppeling was binnendraad maar te groot.
Peter
Aalter (B)
Wow
Lancelot
Gent
Bestelde producten werden snel en goed verpakt verzonden. Een volgende keer bestel ik hier weer.
Marc
Harderwijk
Prima kwaliteit voor een redelijke prijs . Snelle goede service en levering
Patrick
Streefkerk
Super service . Een aanrader.
Davy
Kortemark
Afhalen dicht bij
Martie
Veldhoven
Goeie spullen. Maar waardeloze mails waarin je je mening moet geven over een bedrijf. Als ik geen goed materiaal krijg daar ga ik naar een ander. STOP DUS MET DEZE ONZINNIGE MAILS.
twan
Blaol
Niks op aan te merken. Top.
Dominic
Linne
Paar kleine dingen gekocht en die waren rr snel. Heel schappelijk geprijsd. Aanrader.
andre
Leusden
Snel geleverd en goed product , overzichtelijke website
Willy
Limburg
Prima bedrijf goed bereikbaar telefonisch en online dus ja een aanrader
Richard
Paenderecht
Na een belletje kon ik snel producten ophalen en kreeg nog advies voor installatie. Set was compleet en werkt fantastisch.
Ton
Reusel
heel vlotte levering, puik materiaal
antoon
belgië
Xxx
Hans
Galder
Goeie ervaring
Michel
Tongerlo
Slang doet het goed maar jammer dat hij uit Israel komt
Ad
EEFDE
Tevreden
Patrick
Sinaai
Waterverdeler gemonteerd, lekte, vaster aangedraaid en scheurt! Heb maar dezelfde opnieuw besteld, omdat ik alle leidingen al had liggen; met de wetenschap van nu, zou ik voor de dure uitvoering gaan.
Geert
Baarle Nassau
Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken.
Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres.
Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!
Eijkenakker 1
5571 SL Bergeijk