Ik heb een bestelling gedaan en ben super blij met de snelle levering echt een aanrader voor iedereen

Top product

duidelijke site en een snelle en correcte levering.

duidelijke omschrijving van de producten, zeer uitgebreid assortiment, en een snelle en correcte levering.

Niet altijd even kundig, maar wel vriendelijk

Recent weer wat gekocht na lange tijd. Al 2 keer verkeerde schema gekregen dus niet altijd even kundig. Komend seizoen weer verder. Ik ga er zeker terug, maar dat komt omdat ze vlakbij zitten voor mij.

Goede keuze en snelle verzending

Prima bedrijf, Snelle en correcte levering

Prima bedrijf, Snelle en correcte levering

Gewoon goed

Netjes snel en goede prijs

Ruim assortiment, betaalbaar, snelle levering, netjes verpakt.

Top product

Goed verpakt, top materiaal, helemaal tevreden.

Wij hadden koppelstukken nodig voor een project dus een snelle levertijd was nodig. Binnen twee dagen hadden we ze ontvangen.

Snel helder duidelijk en kloppend

Snel helder duidelijk kloppend!

Snelle levering en support

Miste 1 onderdeel maar snelle reactie dat deze apart verzonden was.

Snel en degelijk, zoals het hoort.

Ik zocht dit keer toevallig op Upnonor onderdelen en appendages wat daar mee te combineren valt. (Bonfix en VSH) Pluspunt - Het relevante wat ik nodig had, was snel te vinden. Minpunt - Het aanbod was niet volledig, zoals bijv. kalibratie tool, buis en Uponor MLC koppelingen, die heb ik bij CVkoopjes.nl moeten aanschaffen.

Bij een bestelling foutief geleverd materiaal werd dit zonder probleem terug recht gezet. Ben zeer tevreden. Doe zo verder !!!

Snel en goed

Voor een klus 2 bestellingen gedaan van leiding en koppelingen. Juiste product is makkelijk te vinden en de keuze is ook ruim. Veel beter dan in een bouwmarkt. Na bestellen snel geleverd.

Oké

Oké

Goede site met snelle levering

Nette overzichtelijke website met goede prijzen en producten

Goede site, overzichtelijk gemakkelijk te bestellen en vlugge levering. Bedankt

Super en duidelijke communicatie

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Kwalitatieve producten, snel geleverd.

Iets besteld wat later niet op voorraad was toch met een goede oplossing gekomen

De ervaring met de goede oplossing top

Goed levering en service

Op tijd geleverd en een goede service.

Prima en snelle levering

Online besteld, binnen 2 dagen geleverd.

Besteld materiaal volledig, zonder beschadigingen op tijd geleverd.

Bestellen en leveren ging volgens de belofte op de website, ook kwaliteit van het product lijkt goed.

prima webshop en service

prettige webshop en service

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!