Snelle en correcte service!

Correcte service. Enkel deze bevraging s er eigenlijk teveel aan. Je bent verplicht om hier iets te schrijven, en je moet akkoord gaan met de registratie van je gegevens volgens gdpr; maar dan heb je geen zekerheid dat je ongewenste reclame enzovoort krijgt.

Goede ervaring

Betrouwbaar en snel

Geen problemen bij bestelling

Prima levering

Product zoals vermeld en snel geleverd.

Vlitte verwerking voor een correct product aan een eerlijke prijs.

Goede service & kwaliteit

Positief

Alles ging heel vlot

Alles ging heel vlot bij het bestellen, afrekenen, leveren. Heel blij mee. Goede prijs/kwaliteit.

Top levering !

Zeer goede communicatie over de status van mijn bestelling.

Gaat wel

Ten eerste heb ik mijn bestelling veel later ontvangen dan voorzien. Dat komt omdat jullie website kijkt of het op voorraad is zonder naar de bestelling te kijken. Er was nog 1 artikel op voorraad, maar ik had er 3 nodig. Moest dus bij jullie leverancier besteld worden. De kwaliteit van de slangen was weliswaar wel goed, maar de meegeleverde pakkingen niet. Bij 1 slang zat maar 1 pakking, bij een andere was 1 van de twee pakkingen stuk. Het ergste vond ik de kwaliteit van de pakkingen. Deze waren een stuk smaller dan ik gewend ben. Ik heb daar een foto van, welke ik graag opstuur. Vr. Gr. Rob

Gewoon goed

Meerdere keren wat besteld. Goed en snel geleverd. Goede spullen. Maar vooral gebruik van hun tuinsproeiers en leidingen.

Snelle, correcte levering

Snelle, correcte levering

Vlotte afhandeling en snelle levering

Alles vlot afgehandeld en geleverd

Overzichtelijk web pagina en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Prima ervaring

Zeer tevreden met aangeschafte producten waren snel binnen

Na bestelling volgende een snel en correcte levering.

Perfect bedrijf, goede artikelen

Snelle levering, men weet waar ze het over hebben als je wat vraagt. Goede prijs, en snelleevering

Veel dikker dan specificatie

Enorm gekloot om dit spul te verwerken

Goede Website

Snelle levering en goed materiaal zeker een aanrader

Snelle levering en goed materiaal zeker een aanrader

Goed materiaal en snelle en nette levering

Snel en compleet geleverd. Alles wat je zoekt op een site.

Heel vlot en goede prijzen!

Perfect!

Ik had perslucht slangen nodig voor mijn straalcabine en kon heel eenvoudig leidingen slangen van goede en stevige kwaliteit bestellen.

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!