alles keurig aangekomen

Prima in orde

Very nice

Very accurate info, good product, nice and fast delivery, i gladly recommend this!

Ruime keuze, alles aanwezig en bezorgen wanneer het je uitkomt

Ik kon alles vinden wat ik nodig had de prijs is concurrerend en kon kiezen waar en wanneer er geleverd moest worden. Veel makkelijker wordt het niet. Producten in goede orde ontvangen en keurig verpakt.

De bestelling was zeer snel bezorgd.

Uitstekende service, supersnelle levering.

Omdat de fabrikant eerder leveringsproblemen had, heb ik bij Leidingshop gevraagd of dat inmiddels veranderd/verbeterd was. Ik kreeg snel bevestiging en heb vervolgens mijn bestelling geplaatst. Vrijdagmiddag besteld bij Leidingshop, zaterdagmiddag in huis. Service met een hoofdletter, wat wil een mens nog meer!

Snel en nauwkeurig

Mijn bestelling van koper installatie onderdelen gedaan via de duidelijke webshop. Prijzen zijn over het algemeen goed. Ik had veel verschillende artikelen. Volgende dag (zaterdag) alles geleverd zonder een foutje. Ik ben zeer tevreden.

snelle en correcte levering, handig materiaal

Prima beregeningsmateriaal! Enige opmerking is dat bij de rol beregeningsbuis op de laatste binnenste omwentelingen enkele knakjes in de buis zaten omdat deze waarschijnlijk met een te kleine diameter is opgerold! Gelukkig heb ik wat reserve meegerekend zodat dit deel kan verwijderd worden.

Duidelijk site.

Snelle levering. Vrijdags na 12:00 uur besteld. De volgende dag om 13:00 thuis geleverd.

Correcte en snelle levering

Ondanks dat er een fout was bij de levering is dit snel en zeer correct hersteld.

Duidelijke website en snelle levering!

Duidelijke website en zeer snelle levering!

Betrouwbaar

Vijverpomp en filter besteld. Zeer aantrekkelijk geprijsd. Levering duurde wat langer, maar geen probleem als dat van te voren bekend is.

Duidelijke website, makkelijk bestellen en correcte levering.

Duidelijke website, makkelijk bestellen en correcte levering.

goede snelle levering

goede, snelle levering en nette prijs

Niet alle producten waren juist geleverd. Na één telefoontje was dit snel opgelost. Voordeel, vandaag bestellen morgen netjes door DPD geleverd. Ook de nalevering was na één dag binnen.

Snel geleverd en bestelling compleet met goede kwaliteit.

Oud luchtleidingsysteem moeten uitbreiden. Materiaal sluit goed aan en kwaliteit oogt super.

Alles precies geleverd zoals besteld. Eigenlijk zoals het altijd behoord te zijn. Prima

Goed, snel en verrassend

Had geen koppeling verwacht bij watermeters. Ze zitten echt erbij.

netjes alles geleverd top

bestelde delen snel en nauwkeurig geleverd

Goede service, ook middels telefoon. Leveringsdata gewijzigd - pakketje binnen 24 uur ontvangen.

Fantastic

Lekker besteld snel thuis

Alles goed geregeld, overzichtelijke website, makkelijk bestellen, snelle bezorging. Gewoon top

Eenvoudig bestellen en artikelen snel bezorgd

Overzichtelijke duidelijke webshop. Geeft de juiste productinfo, specificaties die je juist wil weten bij de aanschaf van het product Bestelling is zo geplaatst. En wordt zoals belooft snel geleverd. Mits het een voorraadproduct is, maar dat staat duidelijk bij het product aangegeven.

Zeer goede winkel met goede prijzen

Het pakket was retour gestuurd door dpd op de een of andere manier. Meteen gebeld door leidingshop of dit klopte. Uiteindelijk die dag opnieuw verzonden en de volgende dag alles netjes in huis. Top service!!!

Ik heb hier de spullen van iemand uit Middelharnis, maar waar zijn die van mij gebleven?

Vreemd dat ik een doos krijg met een pakbon van De Wildkamp, met spullen voor een ander erin, terwijl wel mijn adres op de buitenkant van de doos staat. Waar zijn mijn bestelde spullen dan?

Goed overzichtelijke webshop

Makkelijk mijn gevarieerde bestelling kunnen plaatsen. Ging vlot en levering zoals afgesproken op tijd en compleet met goede producten.

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!