Goede producten tegen redelijke prijs

Bewateringsysteem voor de tuin aangeschaft. Was met webshop zeer eenvoudig te doen.

Geweldi, tevreden

Alles te vinden wat ik nodig heb.

Website is duidelijk, prijzen zijn goed.

Goede materialen, snelle levering

Geen opmerkingen daarover.

na bestelling product niet op voorraad, maar was snel opgelost door een alternatief voor te stellen.

zeer goede service!

Zeer groot assortiment en in zeldzame gevallen wanneer niet voorradig snel besteld. Goede service en vakkundig personeel. Wachttijden in de winkel vallen mee, soms wel druk.

Goed advies

Op internet zie je van alles. Maar toch is het goed als je af en toe deskundig advies krijgt

Vlotte bestelling en levering

levering slecht ,klantenservice goed

bestelling is geannuleerd i.o.m. klantenservice omdat het artikel niet leverbaar was. tijdens bestellen stond er op voorraad, leverdatum werd ongeveer 8 augustus , dit is voor een waterpomp midden in de zomer dus veel te lang. klantenservice krijgt van mij een dikke voldoende

Super !!!!

Goed materiaal, zeer snelle levering (1 dag), goed verpakt, eigenlijk alles top!

Snel geleverd handig als de klus snel af moet.

zeer goed

super

Overzichtelijke site en ruim aanbod.

Overzichtelijke site, ruim aanbod en zeer snelle verzending. PERFECT !

uitstekende sproeiers

Verbetering tov mijn oude messing sproeiers

Snelle levering en goede kwaliteit spullen

Verschillende spullen gekocht voor aanleg (buiten)kranen. De volgende dag al geleverd en goed verpakt. Heb al eerder bestellingen gedaan en altijd tevreden.

Bezorging slecht

De bezorging door DHL was waardeloos. Kapotte doos. Zending retour waardoor week vertraging.

Besteld online en afgehaald. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Zeer uitgebreide webshop.

Alles ok.

Goed product

Snelle verzending Product komt overeen met de beschrijving Top

Duidelijke site prijs kwaliteit goed en ruime keus

Goed materiaal, snelle levering maar mail niet afgehandeld

We zijn heel tevreden over de producten en snelle levering. Meerdere malen. Bij één bestelling ontbraken 5 schakelaars. Mail gestuurd. Geen reactie. Maand later nog eens een herinnering gestuurd. Weer geen reactie. Twee maanden later, voor een volgende bestelling gebeld. Mail bleek wel aangekomen. Toen zijn de schakelaars alsnog geleverd.

Toppie

Eenvoudig om te bestellen en een snelle levering!!

Snelle levering. De klus was snel geklaard.

Snel geleverd en goede service van de transporteur. TOP

Snel geleverd en goede service van de transporteur. TOP

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!