Pluspunten

Perfect service!! Binnen 12u had ik mijn bestelling netjes thuis geleverd. ;-)

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product. En ik ben zeer tevreden over de snelle levering !

De chauffeur maakte een gehaaste indruk. De materialen werden over de grond gesleept en halverwege de "oprit" achtergelaten. Na het zetten van de handtekening voor aflevering werd het papier met een snelle beweging uit de handen gegrist. De chauffeur zat misschien in een tijdsdruk, maar het kwam wel onvriendelijk over. Het was een chauffeur van Oegematransport - Herwin Olijve.

Pluspunten

Gemakkelijk opzoeken van de verschillende producten en artikelen. Scherpe prijzen voor kwaliteit. Snelle leverantie op afgesproken tijd zoals met Leidingshop afgesproken en door transporteur/bodedienst schriftelijk bevestigd werd. JUST ON TIME !

Kan niet beter. 1e Tip: uitbreiding van gamma. 2e Tip:voor de D.H.Z. klanten, montage handleidingen bijvoegen of als Pdf uit te kunnen printen.

Pluspunten

Meerdere aankopen gedaan en ben erg tevreden over het deskundig advies aan de telefoon, volledige site met erg goede prijzen en de enorm snelle levering !

Pluspunten

Vlotte service, duidelijke informatie

Vindbaarheid handleidingen e.d. op website

Pluspunten

Goede overzichtelijke site en goede levering

Pluspunten

Snelle en correcte levering, goede kwaliteit pvc

Pluspunten

Snelle en accurate levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en correct

?

Pluspunten

Snelle adequate levering volgens afspraak inclusief de nabestelde materialen.

Pluspunten

Duidelijke site, eenvoudige bestelprocedure, scherpe prijzen, snelle levering, goede communicatie en nakomen toegezegde leveringsafspraken. Aangenaam simpel om zaken mee te doen.

Pluspunten

Duidelijke website, supersnelle levering, perfecte afhandeling. Kortom een aanrader voor iedereen die leidingmateriaal zoekt!

Pluspunten

Aantal keer materiaal besteld en zeer snel geleverd. Prijzen zijn zeer markt conform. Goed adres!

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs/kwaliteitverhouding Klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Pluspunten

Smelle en complete levering

Na

Pluspunten

Snelle stipte levering.

Pluspunten

snelle levering en goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te bestellen

We zouden op de dag van levering een email krijgen over de tijd maar dat is helaas niet gebeurd

Pluspunten

Parate kennis en goede toelichting bij vragen. Snelle levering en prima prijzen.

Pluspunten

snel en goed geleverd

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!