Groot aanbod, snelle levering, goede prijs

Prima website

Alles in huis & goede na-service

In de webshop alles gevonden voor de installatie van een bronpomp. De aanduiding ten behoeve van bijpassende koppelstukken zou beter/duidelijker mogen, maar na telefonisch contact prima opgelost. Ook de retouren zijn keurig & tijdig verwerkt.

Veel keus, goede prijs en vlotte verzending. Alles onder één dak is ook makkelijk.

Een prima product Een mooie prijs Een super snelle levering Complimenten

Prima correcte snelle levering.

Heb al verschillende bestellingen bij deze firma geplaatst altijd tot volle tevredenheid.

begripvol, constructief en effectief

door samenstel van producten oplossing gevonden

Levering te laat

Mijn levering kwam te laat. Woensdag levering gevraagd. Uiteindelijk pas zaterdag geleverd. Een paar keer gebeld, ze zouden er op terug komen. Uiteindelijk vertelde ze mij dat de levering zaterdag zou komen. Dat is Uiteindelijk ook gelukt. Maar niet volgens afspraak. Heb er zelf achteraan moeten bellen om het een en ander boven water te krijgen. Materialen overigens prima!

Alles correct verlopen.

Top.

stipte en correcte levering

alles volgens verwachting.TOP

snel binnen gekregen!

Matig

Naar mijn idee stonden in de zoekpagina meer onderdelen afgebeeld dan dat ik geleverd kreeg

Goede spullen

Besteld voor een mooie prijs, en snel geleverd top service

Tevreden

Snel. Artikelen die ik niet bij de tuin artikelen van Praxis etc kon krijgen

Altijd fantastisch

Zelf ophalen of online bestellen altijd goed. Ook meteen omgeruild als er een defecte is.

Netjes verpakt en snelle verzending.

Alles van leidingshop is netjes afgehandeld. Helaas zijn de pakketjes zomaar voor de deur afgeleverd. Dit heeft meer te maken met de pakketdienst die ze gebruiken maar wil het toch graag vermelden.

Zeer goede communicatie en afhandeling

goed!

Snelle levering goed product en scherpe prijzen.

Snelle levering en perfect assortiment

Mooi en groot assortiment waar je snel alles kunt vinden, goede prijzen en een snelle levering, perfect!

Top , er was een klein probleem en is direct kosteloos in orde gemaakt

top service

zeer goed telefonisch geholpen en oplossing werkt perfect. goede kwaliteit ook

Heel tevreden.

Duidelijke site, snelle levering.

zeer goede service

goede producten

snel en correct

Alles is op voorraad en wordt dus snel geleverd, zonder fouten!

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!