goede wijn behoeft geen krans
Bedankt voor de feedback, Ad! Daar zijn we het helemaal mee eens “goede wijn behoeft geen krans” is in dit geval misschien wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Zeker omdat het een specifiek Leidingshop-artikel betreft dat we zelf hebben ontwikkeld en waar we volledig achter staan. Bedankt en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Goede service, snelle levering.
Goede producten voor mooie prijzen. Uitgebreid assortiment. Uitstekend voor nieuw en te renoveren leidingwerk.
Leidingshop zou een keuze moeten aanbieden uit meerdere pakketvervoerders. GLS is niet al te best. Drukte tijdens Black Friday vind ik ook geen excuus. Bij andere pakketvervoerders heb ikzelf daar niets van gemerkt.
Bedankt voor je feedback, Jeroen! Jammer om te lezen dat dit je ervaring met GLS is, dat nemen we uiteraard intern mee. We begrijpen je opmerking dat je als klant het liefst uit meerdere vervoerders zou willen kiezen (dat zouden wij zelf namelijk ook graag zien en staat ook zeker op ons verlanglijstje) maar helaas is dat in de praktijk een stuk ingewikkelder, vandaar dat het momenteel nog niet mogelijk is. We snappen ook dat Black Friday geen excuus zou moeten zijn, maar helaas is dat wel de reden dat de pakketboxen op dit moment overvol zijn. GLS maakt gebruik van de pakketautomaten van PostNL; als deze vol zitten, kan er simpelweg geen pakket meer bij en kiezen ze automatisch het dichtstbijzijnde pakketpunt. Hopelijk hebben we het zo iets beter voor je kunnen verduidelijken en begrijp je dat we écht ons best voor je doen. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Ik bestelde hier verscheidene stukken en ben zeer tevreden. Alles werd snel en correct geleverd.
Bestelling klopt en netjes op tijd bezorgd
Prima materiaal
Hi Monique, dat klopt (helaas) inderdaad. GLS heeft je enkele e-mails gestuurd omdat het adres niet juist zou zijn doorgegeven in de bestelling. Zou je ons even een e-mail kunnen sturen via de klantenservice? Dan handelen we het graag via die weg verder af. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Original anmeldelse
Ik heb nog steeds geen pakketje ontvangen
Super bedrijf.
Snelle levering. Ik heb een deel van m'n bestelling teruggestuurd. Daarna ook snelle afhandeling en terug betaling.
Complete levering en snel bezorgd
Top.
Duidelijke Webshop met groot assortiment en makkelijk en snelle levering.
Gemakkelijk mijn onderdeel gevonden en vlot geleverd.
Wel een verbeterpunt: voor soldeerfittings moest ik toch uitwijken naar een andere shop.
Bedankt voor je feedback, Rob! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze prijzen en levertijden. Klopt inderdaad, we hebben weinig tot geen soldeerfittingen in ons assortiment. We merken dat de vraag hiernaar steeds verder afneemt en dat de voorkeur vaker uitgaat naar knel- of persfittingen. We gaan intern even kijken wat we hier eventueel mee kunnen doen! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Zeer snelle levering en kwaliteitsmateriaal.
Bedankt voor de mooie feedback, Luc! Goed om te lezen dat alles snel geleverd is en natuurlijk van goede kwaliteit is. Dat is het allerbelangrijkste. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Klantvriendelijk, denken mee en zijn oplossing gericht. Volgens afspraak geleverd.
Prima op tijd
Als je eenmaal door hebt hoe het werkt, gaat het supersnel.
Bedankt voor de feedback, Patrick! Goed om te lezen dat het Multi-Fit systeem goed voor je werkt. Het is inderdaad een mooi systeem als je ’t eenmaal doorhebt! Heel veel succes met de klus en hopelijk zien we je de volgende keer weer terug. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Snelle service en goede communicatie
Snel geleverd en de juiste kwaliteit
Zeer tevreden over een groot assortiment van div producten van water gerelateerde producten en andere div nuts voorzieningen Daarbij goede prijs/ kwaliteit en snel geleverd.. Zeer een aanrader
Bedankt voor de mooie terugkoppeling, Jos! Goed om te lezen dat niet alleen ons assortiment in de smaak valt, maar ook de prijs-kwaliteitverhouding netjes is én natuurlijk dat alles ook nog eens snel geleverd is! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Duidelijk en gebruiksvriendelijke website. Snelle en vlotte levering
Bedankt voor de mooie feedback, Christophe! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt. Altijd handig als je snel iets wilt bestellen natuurlijk! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL