Gemakkelijk te bestellen.

Correcte levering volledig volgens afspraak.

Zo al je verwacht

Goede webshop

Goede webshop met goede omschrijving per product en onderwerpen.

Zeer goede service

Zeer goed en vlugge service Stukken die bijna nergens meer te vinden zijn hebben jullie top

goede prijs en kwaliteit verhouding snel en betrouwbaar

Klantvriendelijk, goede snelle service.

Sneller op kunnen halen dan aangegeven was.

Zeer tevreden van product en levering

Zeer tevreden van product en levering

erg snel maar product slecht

ik had het ramfilter erg snel binnen maar na gebruik zuigt het filter erg veel zand mee .

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Retourneren voor eigen kosten, ondanks nieuwe order

Meerlagenbuis gekocht bij leidingshop.nl op 16 juni. Levering 4 dagen later, terwijl andere webshops de volgende dag leveren. Uiteindelijk bleek het een foutieve bestelling van mijn kant, dus moest de buis helaas retourneren en omruilen voor een tyleenslang. Ik wist dat het retourneren voor eigen kosten zou zijn, maar had coulance verwacht aangezien ik een nieuwe order zou plaatsen. Coulance had bijvoorbeeld in een kortingscode op de nieuwe bestelling verwerkt kunnen worden... Helaas bleek de klantenservice niet zo klantgericht en werd er geen coulance aangeboden. Heb de tyleenslang uiteindelijk elders gekocht en deze werd inderdaad de volgende werkdag bezorgd! Voor mij is dit de laatste keer geweest dat ik een bestelling heb geplaatst bij leidingshop.nl. Dus mijn ervaring bij deze partij is zowel qua snelheid van bezorging als qua service naar haar klant onvoldoende.

Gewoon goed

Goede spullen en snel geleverd

Snelle levering, doet aan de vewachtingen,

Snelle levering, doet aan de vewachtingen,

super

alles vlot verlopen

Goed verzorgd

Zeer betrouwbaar en snelle levering

Beter kan niet

Prima materiaal voor een goede prijs

Moest een probleem oplossen met lekkage druppelslang materiaal snel geleverd tegen een prima prijs.

Goed product

Prima spullen, snel geleverd.

Ik had een een druppelsysteem voor de tuin besteld. Alles kwam snel aan en het werkt perfect.

Zeer te spreken over de dienstverlening. Aan te raden!

Correcte prijs, vlotte afhandeling, vriendelijk transport. Vanaf nu voor dit soort materiaal onze huisleverancier!

Uitstekend, makkelijk.

Ik had alle spullen de dag na dat ik ze besteld had. Heel makkelijk.

Prima correcte levering van de bestelde producten

Goede omschrijving op de website, waardoor je weet wat je nodig hebt. De bestelde producten zijn vervolgens snel en correct geleverd. Prima!

Prima ervaring. Nette prijzen en een vlotte levering. Kom hier zeker terug.

Goed en snel

Goede en snelle en correcte levering

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL