Goede prijs kwaliteitverhouding

Goede prijs kwaliteitverhouding

Duidelijke informatie en snelle leveting.

Prima product en eenvoudige installatie.

Een efficiënt systeem voor bewatering van fruitbstruiken en bloemen maakt het me een stuk aangenamer

Telefonisch vriendelijk onthaald met de nodige uitleg. Overzichtelijke site. Snelle levering.

positief

goed en tijdig geleverd

Correcte service

Na info en vergelijking via internet prijsgunstigste en nadien snelle levering.

Slecht

Geleverd product voldeed niet aan de verwachtingen, darm helemaal niet flexibel, veel knopen erin. Weggegooid geld

goede snelle levering

betrouwbaar adres

Snel geleverd en prima service !

De spullen werden de volgende dag bezorgd, echter ik had verkeerde sproeiers besteld, die werden zonder probleem omgewisseld voor de juiste..

Slang viel tegen, maar de levering was snel

Bij het uitrollen van de slang die niet zo flexibel is kwamen er enkele knikken in de slang die er niet meer uit gaan

prima bedrijf en correct

alles goed geregeld , ook fijn dat er even gebeld werd of alles klopte. snelle levering en bezorging

Snel, goed en top spullen

Had met spoed wat leidingen en fittingen nodig voor tuin beregening. Goede duidelijke website - snelle en juiste levering

Prima service, goede producten maar meer aandacht voor kennis klant nodig

Ik ben prima geholpen bij mijn bestellingen voor een druppel systeem. Toen ik aandacht vroeg voor ontbrekende informatie over de maten van een bajonetsluiting werd mij verteld, dat er maar één maat was. Ten eerste kan men er niet van uitgaan dat de klanten dat weten. Ten tweede heb ik ook kleinere bajonetsluitingen gezien in winkels. Graag meer rekening houden met klanten die niet alles weten en voor het eerst een bestelling doen.

Tevreden.

Tevreden

Gewoon doen wat ze beloven!

Overzichtelijke site, duidelijke toelichting producten en levering keurig volgens belofte. Zelfs een tweede bestelling die ik twee dagen later plaatste is nog snel gecommuniceerd qua verzending met de eerste, waardoor ik alles sneller in huis had. Mooi voorbeeld van klantgericht handelen!

Op tijd , goed verpakt, prima materiaal.

Snelle levering, goede producten

Ben tevreden

Communicatie kan beter als iets niet direct leverbaar is laat dat even weten met een tijds bestek

Jammer after sales minder dan verwacht

Bestelling gedaan in augustus rekening houdend met de tuin aanleg in september 2021. Bestelling na aankomst gecontroleerd op aantallen ed. In september is de tuin aangelegd. Kreeg zelf hartproblemen en liep ziekenhuis in en uit. 20 okt eerste operatie, 30 december 2e hart operatie. Nu herstellende wilde ik beginnen met de aansluiting van het water. Besteld 2 tyleen muurankers 16mm met bijpassende kraan. Nu blijken de muurankers niet voor 16mm maar voor 20 mm. Gebeld hoe op te lossen. We kunnen niets doen te lang geleden. Gaf aan de oude niet terug te sturen maar 2 nieuwe te bestellen en vroeg of zij die zonder verzend kosten. Uiteindelijk hun fout. Neen kunnen niets doen. Jammer verder tevreden.

Goede website, snelle verzending

Overzichtelijke webshop, zodat ik, wat ik nodig had, snel kon vinden. Het werd dan ook nog snel geleverd. Top

Goed en prima prijzen!

Goed en prima prijzen!

Zeer goede verpakking en correcte levering. Een website voor herhaling vatbaar.

Duidelijke webshop zeer tevreden

Duidelijke webshop, ben er zeer tevreden over. De bestelling is ook perfect geleverd

Lang wachten op bezorging

Misschien geeft Leidingshop de bestelde artikelen wel op tijd af aan Post.nl, maar de uiteindelijke bezorging laat op zich wachten! Donderdag besteld => dinsdagmiddag geleverd Zaterdagklus moeten uitstellen

Overzichtelijke webwinkel

Goed en snelle levering

Prima webshop om zaken mee te doen

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL