moest filmpje maken van fonteinpomp die niet werkt,krijg na veel mailen commentaar omdat ik mijn geld terug wilde.Kreeg ik maar 70% terug omdat de pomp gebruikt was.Hoe moet ik er dan achter komen dat hij niet goed was en een filmpje sturen.
Goedemorgen meneer Sessink, De fonteinpomp is uitvoerig getest door onze serviceafdeling en blijkt in orde. Dit is ook met u besproken. De pomp functioneert naar behoren dus valt deze niet onder garantie, Uiteraard zouden wij u in het geval van defect het volledige bedrag vergoeden of u een nieuwe aanbieden. In deze is de pomp in orde maar wilt u de pomp niet meer retour. Helaas is het dan een gebruikt artikel en kan deze niet meer in de verkoop als "nieuw". Dat is de reden waarom wij u niet meer het volledige bedrag kunnen vergoeden. Het spijt ons dat dit niet is wat u gehoopt had. Met vriendelijke groeten, Het Leidingshop team.
Eerste keer en alles snel en goed afgeleverd
bestelling geplaatst, en de volgende ochtend werd ik al gebeld dat het klaarlag om op te halen en kreeg ik de factuur in de mail.
Goede kwaliteit en overzichtelijke website. Prijs / kwaliteit prima alleen het leveren kan sneller.
snelle levering en product zoals beschreven
Kwam toevallig op de website en was verrast over het assortiment en de mooie schappelijke prijzen! En daarnaast heel snelle levering!!
prima service snelle bezorging
Ik had gehoopt dat er meer gaatjes waren geboord , het water kwam vaak niet bij de planten die het nodig hadden ; verleggen doe je snel . Je vertrapt makkelijk een aantal plantjes ; wellicht waren de 10 vastzet haringen wat weinig , maar ik heb nog spul van kampeervakanties kruze hieronder lukt niet!
Past perfect
Ik heb een pvc terugslagklep besteld, gewoon goede service, levering.
Op de site is makkelijk te vinden wat je zoekt, de verdere afhandeling loopt vlot net zo als de verzending. Na 2 dagen het onderdeel in huis.
Een perfecte website maakt elke bestelling uitermate gemakkelijk. En dan ook nog niet duur en erg snel geleverd. Kortom, een blijvertje!
Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding
Leidingshop brengt kosten voor retour in rekening, die niet heeft plaats gevonden. Ik heb de bestelling geweigerd, omdat de producten niet langer voldeden aan de situatie. (Andere aansluitdiameter vanwege alternatief product geleverd door derden) Bij weigering is er geen sprake van een retour, dus eventuele kosten zijn voor rekening van de verkoper. Echter brengt Leidingshop deze wel in rekening en reageert niet meer op E-mails dat ze in strijd handelen met de wet. (Artikel 7:11 van het Burgerlijk Wetboek.)
Goedemiddag heer T.J., Zoals beschreven in onze voorwaarden zijn de retourkosten in bijna alle gevallen voor de klant zelf (slechts wanneer de fout bij Leidingshop is veroorzaakt zijn deze voor ons), zie: https://leidingshop.nl/klantenservice/retourneren-en-ruilen/ Wij hebben voor deze weigering/retourzending namelijk ook een toeslag gekregen van de pakketdienst. Natuurlijk krijgt u de gemaakte verzendkosten voor het versturen van de order van ons retour (indien een order 100% retour komt dienen wij ook de verzendkosten te vergoeden). Mocht u alsnog gelijk hebben (wij zijn dit voorval aan het onderzoeken) dan nemen wij uiteraard contact met u op en storten u het bedrag terug. Tot die tijd behandelen wij dit als een standaard retour. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Om snel vooruit te kunnen is het handig dat spullen in de buurt kunnen worden opgehaald. Vanwege een storing bij de bank had ik per ongeluk 2 keer besteld en2 keer betaald. Bij het afhalen werd ik daar keurig op geattendeerd en werd het te veel betaalde terug gestort.
Mijn bestelling kreeg ik de volgende dag al bezorgd. Fantastisch.
Had een grote bestelling gedaan, het eerste deel kwam binnen 4 dagen aan de andere helft 2 dagen later. Ik dacht zelf dat alles in 1 keer zou komen, dus had ik tussendoor een mailtje gestuurd. Daar werd snel en goed op gereageerd, bleek dat ik het zelf niet goed in de gaten had. Maar intussen wel alles mooi binnen en ook goede kwaliteit voor een goede prijs. Ga hier zeker vaker bestellen !
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Top!!!!
Snelle levering van de juiste artikelen voor een goede prijs.
Hier word op een klantvriendelijke manier met je om gegaan, vragen worden snel beantwoord, prijzen zijn scherp en producten zijn snel geleverd, kan deze winkel zeker aanbevelen.
snelle vlotte levering van goede produkten
De bestelling en levering is top maar als je een vraag hebt voor de klantenservice dan zijn ze moeilijk tot niet bereikbaar. Ook op een terugbel verzoek wordt niet gereageerd. Uiteindelijk lukte het volgende dag en mijn vraag alsnog afgehandeld.
Beste heer Bosma, Wij betreuren het te horen dat onze klantenservice u "teleurgesteld" heeft. Wij proberen, en kunnen, onze klanten 99% van de tijd direct telefonisch antwoord geven. Zou het kunnen zijn dat dit in de vakantieperiode is geweest? Wij zijn van 9-aug t/m 27-aug alleen in de ochtenden telefonisch bereikbaar geweest. Misschien dat het hierdoor zo heeft kunnen lopen. U kunt ten allen tijden onze voicemail inspreken en/of ons een e-mail sturen. Dit stond in deze periode ook op onze website en was een ingesproken bericht indien u telefonisch contact heeft opgenomen. Onze excuses dat u niet geheel tevreden bent. Hopelijk mogen wij u toch nog eens begroeten bij Leidingshop. Wij wensen u nog een prettige dag. Team Leidingshop
Original anmeldelse
De bestelling en levering is top maar als je een vraag hebt voor de klantenservice dan ze moeilijk tot bereikbaar. Ook op een terugbel verzoek wordt niet gereageerd.
snel gevonden wat ik zocht, snelle levering, acceptabele verzendkosten
zeer positief er is zelfs gebeld of de bestelling wel klopte
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL