Goed en vlot geleverd

De levering van de materialen zijn goed en vlot geleverd. De verwachtingen over toezending kortingscode voor de volgende levering heb ik nog niet gezien.

goede en snelle afhandeling ondanks coronadrukte

goede en snelle afhandeling ondanks coronadrukte

heel snelle levering top

ik zal zekers mijn vrienden aanbevelen om ook leidingen en materiaal te bestellen. Toppy en duim omhoog

Dikke 10

Super service. Duidelijke communicatie. Flexibel en snel

Vlot kunnen bestellen en vlot aangeleverd.

geenn

Snel geleverd, mooie prijs t.o.v. concurrentie

Top product ,snel geleverd goede track and trace. Ook de prijs was goed in vergelijking met anderen, kortom top.

Gebeld over kapotte pop up

Moest eerst een foto sturen van de pop up waar aan de buitenkant niets te zien is. Krijg dus geen nieuwe opgestuurd.

Ruim assortiment, goede service

Veel artikelen op voorraad tegen een nette prijs. retourneren nooit een probleem. Goed advies.

Levering duurt lang

Kan het nog niet beoordelen heb de leiding namelijk nog steeds niet binnen

Alleen maar lof over de service en snelheid !!

Top top !! Alles is heel vlot en correct verlopen. Een aanrader !!

wacht nog steeds op mijn bestelling

Heb op 30 april een bestelling gedaan .kreeg bericht dat het is verzonden maar na 6 dagen heb ik nog steeds niets ontvangen. Is het verloren gegaan of is het niet verzonden ?

Snelle en correcte levering, top!

Snelle en correcte levering, top!

snelle levering ! top service

de juiste producten geleverd en snel zoals beloofd ! top !

Snelle levering, juiste berichtgeving via mail, overzichtelijke webshop.

Dit was mijn 2de bestelling en deze verliep net als de eerste vlekkeloos. Een andere webshop was ietsje goedkoper maar omwille van de ervaring met de eerste levering, heb ik opnieuw voor jullie gekozen.

Vlotte service

Voordelige prijzen, vlotte levering

Goede firma

Goede service, snelle levering. Had foutieve zending ontvangen maar deze is zonder probleem kosteloos omgewisseld! Ben een tevreden klant!

Breed assortiment.

Breed assortiment en snelle levering.

Super en snel

Makkelijk te bestellen duidelijk omschreven Online betalen

Vertrouwen in klussen 3.0

Ik ging de koperen waterleiding vervangen door een meerlagenbuis. De bestelling kwam snel en keurig verpakt. Van de losse onderdelen in de doos schrok ik wel, maar via google wist ik snel hoe ik het moest gebruiken. Ik hoop dat ik op de site van leidingshop in het vervolg ook soortgelijke filmpjes of pdf kan bekijken wat waar voor dient.(extra rubberen ring bij 1/4 koppeling ). Ik ben goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling.

Duidelijk de goedkoopste leverancier, perfect product en keurig afgeleverd.

Fijne mensen aan de telefoon

Had een verkeerde maat terugslagklep besteld. Via telefoon uitstekend geholpen. Nieuwe besteld en verkeerde retour.

Duidelijke website en snelle levering

Aan de hand van de website heb ik alles makkelijk kunnen bestellen. Snel thuis afgeleverd

Duidelijke website, snelle levering

De spullen die ik nodig had kon ik snel vinden en daarbij werd ik geholpen door de goede uitleg bij de artikelen en doorverwijzingen naar bijbehorende artikelen. Daarbij werden de spullen snel geleverd (de volgende dag) en is de prijs concurrerend.

Die moet ik nog ondervinden

Maar aangaande prijs correct en de goedkoopste vergelijkbaar met andere.Vlotte bevestiging van aankoop

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL