Super service

In deze drukke tijd voor de pakketbezorgers duurde het lang voor mijn bestelling binnen was, maar telkens als ik contact opnam met de leidingshop stonden de mensen mijn perfect te woord en hebben ze er alles aan gedaan om de bezorging te versnellen. Ze boden zelfs al alternatieve oplossingen aan als het nog langer zou duren. Kortom leidingshop TOP TEAM

👍

👍👌

zeer tevreden

tevreden met de hele snelle leveringen en zeer betrouwbaar

Goed advies en goede service

Goed advies en goede prijs en het werkt prima

Beter kan niet

Tijdens de huidige crisis met gesloten winkels, zocht ik een leverancier voor het leidingwerk in voor mn renovatie. De website is heel gebruiksvriendelijk, levering was op een dag geregeld en de communicatie zeer helder en efficiënt. Professionele club, dankjewel.

Prima produkten en levering

Ik heb een duo waterfilter besteld met extra filterelementen. De bestelling en effectieve levering is vlot verlopen. Zondag avond besteld en vrijdag thuis. PRIMA !

Produkt is prima

Levertijd wat te lang.

Zeer correcte, snelle en klantvriendelijke afhandeling van de bestelling

Zeer aangenaam

Snelle levering & goederen zoals beschreven

Gemakkelijke betaling. Snelle levering, zelfs in deze moeilijke tijden. Goederen zoals beschreven & compleet.

Goed.

Goede en netjes.

product was goed. alleen jammer van de pleister

De bestelde producten waren snel geleverd. Alleen jammer dat er een gebruikte pleister in de verpakking zat. Zeker in deze tijd met alle hygiene regels.

kunststof artikelen ontvangen en direct gemonteerd. Perfect!!

kunststof artikelen ontvangen en direct gemonteerd. Perfect!!

Vlot en compleet

Niet in de rij staan bij de bouwmarkt: gewoon online bestellen, bijna net zo snel en veel gemakkelijker. Zeker tijdens de ‘stay at home’ een uitkomst!

Snel en correct

De bestelling eenvoudig geplaatst op de site, daarna snelle en correcte levering.

Vlotte levering en kwaliteit

Prima duidelijke website, waar alles keurig staat geordend en vlot afgeleverd ,dus klus alweer gefixt !

snel geleverd, correcte service

snel geleverd, correcte service

Uitmuntende service

Per ongeluk waren twee verkeerde koppelingen geleverd. Nog voor ik een mailtje terug had waren de nieuwe al onderweg.

snel geleverd, goede producten en netjes verpakt

Goed en snel geregeld

Makkelijke webshop, direct door verwezen naar de juiste artikelen die bij elkaar horen,

Voor eerste keer bestelling geplaatst,top.

Was zeer dringend op zoek naar koppelmateriaal voor waterleiding in koper, onmiddellijk alles gevonden. Leuke hints. Bestellen gaat vlot, levering super snel(ondanks Corona crisis).

alles probleemloos

Goed materiaal en snel geleverd

Pakket wat verkeerd bezorgd door pakketservice en er werd direct nieuwe bestelling opgestuurd.

Het bedrijf heeft mijn leiding keurig op de afgesproken tijd afgeleverd, ondanks deze lastige dagen.

Uitgebreid assortiment, goede prijs en service

Eerste keer dat ik wat besteld had bij Leidingshop. Helaas was 1 item verkeerd geleverd. Mailtje gestuurd en de volgende dag lag het juiste item op de mat. Super service.

goed en snel

1 Eijkenakker