Overzichtelijk en makkelijk in gebruik, enkel externe leverancier laat wat te wensen over
De Online bestelling en betaling ging vlot.
De verwerking van mijn order was reeds de volgende dag gebeurd en de mail met verzendbevestiging kwam die avond ook netjes in mijn mailbox. De volgende dag kwam de transporteur (Oegema) langs met buizen van 5 meter en een pakket met kleiner stukgoed. De 2 rollen flexibele mantelbuis waren helaas manco. De chauffeur zei dat dit nog ging nageleverd worden. Ik had dan ook verwacht dat ik van de transporteur nog een mail of bericht ging krijgen over het tijdstip waarop ik dit kon verwachten doch helaas niets ontvangen. Vanmorgen ging dan plots rond 8u de bel aan de voordeur en stond er een grote vrachtauto in de straat om mijn spullen af te zetten. Gelukkig werk ik nachten deze week en was ik dus thuis om de spullen aan te nemen!
In elk geval ben ik zeer tevreden over deze winkel maar dus iets minder over de transportfirma, de snelheid is super, enkel hun informatie aangaande de leveringstijdstippen kan veel beter.