Compleet, scherpe prijzen en snelle levering

Prima webshop : overzichtelijk & compleet Prijzen zijn prima & levering is snel

Overzichtelijke webshop

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop.

Snelle en goede levering

De bestelling was snel geplaatst en daarna goed ingepakt en snel geleverd

snel duidelijk en betaalbaar

de website is duidelijk, materiaal is makkelijk te bestellen, het wordt snel geleverd en de prijs is het bewijs

Prettige eerste ervaring met de shop

Eerste maal bij jullie aangekocht en alles verliep naar wens . Ook de levering was mooi op tijd . Tussen favorieten geplaatst mochten jullie nog eens van doen zijn 👍

Prima service, snelle levering

Snel geleverd, vriendelijk en deskundig contact.

goed contact en corecte levering

in de avond besteld de andere morgen zag ik dat er een fout door mij was in de door mij geplaatste bestelling.Na het plegen van een telefoontje werd mijn fout hersteld en kreeg ik alsnog het juiste artikel geleverd. prima service.

Supersnel geleverd!

Reageren heel snel op vragen. Correcte levering

snel verzonden. mooie prijzen

snel verzonden. mooie prijzen

Top website

Hele fijne website met uitstekende service.Ik had iets verkeerd besteld daar deed men totaal niet moeilijk over werd keurig opgelost. Zelf hadden ze ook iets verkeerd geleverd maar is ook direct keurig opgelost. Ik mag zelfs het verkeerd geleverde houden zonder kosten. Helemaal top leidingshop.

Prima service en netjes verpakt.

Had 2 keer 50m slang besteld, kreeg 4 keer 25m slang. Er zaten netjes 2 extra koppelingen bij.

Correcte afhandeling

Bestelt betaald, en daarna snel en goed verpakt geleverd.

Alles verliep prima.

Wat ik besteld heb is op de afgesproken tijd goed aangekomen.

Snelle levering tegen een gunstige prijs.

Prima en snel

Vlotte bestelling, vlotte levering, alles in orde

De website werkt vlot, bestelling plaatsen was gemakkelijk, levering gebeurde zeer snel. Levering netjes verpakt.

Snelle levering. Prima prijs.

Helaas wel een paar onnodige onderdelen erbij besteld zo bleek bij aflevering door een onduidelijke omschrijving op de website. Daardoor nu 2 x 32mm tyleen kniestuk voor niks. Verder prima.

correcte omschrijving en levering

idem

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Degelijk product aan een redelijke prijs, lage verzendkosten en snelle verzending.

Snelle services

In de avond besteld en de volgende dag in huis.

Prima precies hoe het moet zijn

Top! Snel alles gevonden, besteld en snel, zonder enig probleem geleverd!

Na wat zoeken op de website had ik snel beet wat ik wilde. Na wat grasduinen heb ik systematisch mijn winkelkarretje kunnen vullen. Het bestellen en betalen ging vlotjes. De levering door DPD was snel en perfect: een mail met link voor 'bestelling opvolgen'. Het tijdstip van levering klopte perfect! 100% tevreden en ik ga er van uit dat dit ook geldt voor het bevloeiïngsmateriaal. Dit zal in de zomer zeker van pas komen in mijn groententuin! Frans

Super service, snel en goed advies

Eerst gebeld voor advies. En toen besteld. Levering was snel en top.

Prima webshop

Goede uitleg bij de producten en snel kunnen vinden wat ik zocht.

Zeer duidelijke website, makkelijk bestellen en perfecte levering

Door het gemak van de website, de duidelijk informatie, de eenvoudige betaling en de perfecte levering, ga ik vaker bij Leidingshop.nl bestellen.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL