Na bestelling van hetgeen we nodig hadden zijn we erg goed geholpen inzake de levering en de levertijd die aangepast moest worden. Zelfs toen dit niet leek te lukken ivm voorradigheid hebben ze de bestelling aangepast voor het zelfde tarief. Erg netjes en coulant ! Een dikke pluim voor deze service. Hier zijn we erg mee geholpen!
Bedankt voor de mooie review, Frederique! Wat fijn om te lezen dat het contact duidelijk was en dat je goed bent geholpen. Daar doen we het voor! Hopelijk is de klus inmiddels naar tevredenheid afgerond. Mocht dat niet zo zijn of kunnen we je ergens anders mee helpen, dan horen we het uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
snel geleverd goed materiaal
Erg goed
Correct geleverd goede kwaliteit
Op tijd alles binnen en de juiste producten.
Bedankt voor de review, Piet! “Goed geregeld” – dat is altijd fijn om te horen! Goed om te lezen dat de juiste spullen snel bij je thuis waren. Dat is natuurlijk wel zo handig als je aan de slag wilt met de klus. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Duidelijke Webshop en snel geleverd
Een bestelling niet werd geleverd, na telefonisch contact bleek dat bestelling niet bij het magazijn was doorgekomen. Is direct opgepakt en volgende dag is bestelling afgeleverd. Ondanks dat bestelling in eerste instantie niet goed is gegaan, Direct opgepakt en naar behoren afgewikkeld. Keurig
Bedankt voor de review, Roger! Sorry, het is natuurlijk ontzettend vervelend dat de order niet direct was doorgekomen. Maar goed dat je hierover hebt gebeld, want heel soms gebeurt dit helaas nog weleens door onverklaarbare redenen en dat kunnen wij zelf helaas niet achterhalen. Gelukkig is het zo alsnog voor je opgelost! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Geheel tevreden, geleverd volgens afspraak.
Misscien zijn PDF bestanden met aanleginstructies of tips een idee.
mijn bestelling moet ik nog uit de verpakking halen, maar het voelt zeer zeker oke.
Maar ik stelde een duidelijke vraag maar kreeg een niet duidelijk antwoord. Maar heb mijn probleem opgelost. Het product krijgt een plek in de kelder.
Bedankt voor je terugkoppeling, Ben! Soms is het lastig om elkaar goed te begrijpen; wat voor de één een duidelijke vraag is, kan voor de ander minder helder zijn. Dit lijkt hier het geval te zijn geweest. Onze collega begreep je vraag niet helemaal en heeft daarom nog een e-mail gestuurd over de afmetingen. Omdat daar geen reactie op kwam, ging hij ervan uit dat het probleem was opgelost. Gelukkig blijkt dat ook zo te zijn! Veel plezier met het artikel. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Duidelijke website en snelle levering.
Zeer snelle levering, en Kwaliteit spullen.
Snel geleverd, netjes verpakt. Had de leiding snel nodig, die moest onder de grond, de rest moet nog geïnstalleerd worden.
Prima levering, geen opmerkingen
Goeie service, snel geleverd.
Precies wat ik nodig had prijzen zijn prima in orde
Prima bedrijf. Tijdige levering, producten in orde en een goede prijs. Kom graag terug!
Bedankt voor de review, Jaap! Fijn om te lezen dat de levering op tijd was, de producten in goede orde zijn en dat de prijs ook naar tevredenheid is (ook niet onbelangrijk natuurlijk 😉). Leuk om te horen dat je van plan bent nog eens terug te komen – een toekomstige trouwe klant in spé. Welkom! Succes met de klus en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Goede producten, snel geleverd. Eigenlijk normaal maar helaas niet overal zo meer tegenwoordig. Blij mee :-)
Prima service, goed advies en het materiaal van goede kwaliteit.
Op de site staat nog steeds" voor zo laat besteld, morgen in huis. Dat lukt niet altijd en dan is de klant teleurgesteld, zeker als je de producten nodig hebt.
Bedankt voor je review, Martien! Kun je ons misschien laten weten waar op onze site je hebt gezien dat er "voor zo laat besteld, morgen in huis" staat? We beloven namelijk liever niets wat we niet kunnen waarmaken, en daarom zou deze informatie (als het goed is) niet op onze website moeten staan. Maar als je het toch ergens bent tegengekomen, horen we dat graag! Succes met de klus, en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Spullen besteld voor afvoer buitenshuis, lekker snel in huis. Maar dan blijkt op de afvoerput van PP geen 110 manchet te passen. Advies: buis lijmen met PVC lijm! Hoe komt een adviseur erbij PVC lijm te gebruiken op PP materiaal. Vervolgens het advies van dezelfde persoon: Polymax gebruiken!! Terwijl op jullie website staat dat polymax NIET te gebruiken is op PP. Vervolgens wordt mij beloofd dat ik teruggebeld word. Een week later is dat nog steeds niet gebeurd. Leidingshop, jullie maken er een potje van en deze adviseur weet niet waar hij het over heeft en komt belofte niet na. Spullen zijn onbruikbaar en gaan retour.
Bedankt voor je terugkoppeling! Allereerst onze oprechte excuses dat je niet bent teruggebeld en ook nog eens verkeerd bent geadviseerd; dat had uiteraard niet mogen gebeuren. Onze collega heeft in de tussentijd over en weer contact gehad met de leverancier om te onderzoeken hoe dit product het beste verlijmd kan worden, omdat er inderdaad verwarring is ontstaan over de informatie die eerder is doorgegeven. Helaas dateert de laatste reactie van onze leverancier van 23-10, en een doorslaggevend antwoord is daarbij nog uitgebleven. Dit kan wellicht de reden zijn waarom je nog niet teruggebeld bent. Normaal zijn we wel iets sneller ;) Ik zal onze collega (ook wel “amateur adviseur” genoemd) vragen nogmaals contact op te nemen met de leverancier, hoewel ik begrijp dat dit niet meer nodig is omdat je de artikelen wilt retourneren wat uiteraard mogelijk en begrijpelijk is. Hij is deze maand bij ons begonnen en heeft inderdaad nog wat te leren, maar wij hebben als team van Leidingshop alle vertrouwen in hem. Zodra we de artikelen retour ontvangen, zorgen we ervoor dat het bedrag netjes aan je wordt gecrediteerd. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Als je iets zoekt kun je hier zeker slagen
In nood snel besteld omdat nergens locaal was te verkrijgen.. snel geleverd.. prima bedrijf koop hier vast weer
Bedankt voor je review, Johnny! In nood iets moeten bestellen is vak niet ideaal, het liefste ga je het natuurlijk lokaal halen wanneer het spoed heeft, maar fijn om te horen dat we het snel hebben kunnen leveren voor je. Zo kun je gelukkig meteen aan de slag! Succes met de klus, en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL