Duidelijke webshop n snelle levering.
Product zoals verwacht, snelle en correcte levering.
De eerste levering was niet vlekkeloos . Verkeerde diameter slang ontvangen en kraan was niet compleet . Alles wel heel snel opgelost.Het uitgebreide assortiment van leidingshop spreekt mij wel aan .
Bedankt voor je review, Hans! Oei, dat we iets verkeerd hebben opgestuurd is natuurlijk écht niet handig, maar gelukkig hebben we het snel voor je kunnen oplossen, zodat je verder kon met de klus. Fijn om te horen dat ons assortiment je aanspreekt. We hopen je de volgende keer weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Helaas heb ik het verkeerde product besteld, nu retourzending klaarmaken. Hoop dat dit ook zo snel afgehandeld gaat worden
Bedankt voor je review, Simon! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd, dat is altijd prettig wanneer je snel aan de slag wilt. Geen zorgen, je retour wordt ook netjes afgehandeld. Zodra we het pakket hebben ontvangen, zetten we alles in gang en verwerken we het zo snel mogelijk voor je! Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Altijd prettig zaken doen met deze mensen. Kon niet eerder reageren vanwege storing in mijn glasvezel verbinding.
Bedankt voor je review, Peter! Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent, daar doen we het voor! Hopelijk is je klus inmiddels afgerond (je glasvezel is in ieder geval wel weer gemaakt, zo te zien 😉), en zien we je de volgende keer graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Het jammerlijke was wel dat het artikel uiteindelijk niet op voorraad was waardoor de levering wat langer duurde
Bedankt voor je review, Dennis! Allereerst onze excuses voor de vertraging. Ondanks dat we ons best doen om de voorraad up-to-date te houden, kan het helaas soms gebeuren dat ook wij misgrijpen in ons magazijn. Erg vervelend natuurlijk, maar we hopen dat je klus er niet al te veel hinder van heeft ondervonden. Fijn om te horen dat je ons assortiment ruim vindt. Mocht je in de toekomst iets missen, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
... en als er iets toch niet op de site staat, dan snel een goede, persoonlijke reactie.
Online bestelling gedaan en betaald maar niets ontvangen. Vervolgens de klacht bij hun neergelegd waarop ik een formulier moest invullen. Het lijkt er nu op dat het fout is gegaan bij de vervoerder. Ben benieuwd of zij dit snel kunnen oplossen voor mij
Dag Theo, wat vervelend om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen! Helaas komt het soms voor dat de pakketdienst niet helemaal meewerkt en het pakket voor de deur achterlaat, bij een pakketpunt aflevert of het terugstuurt naar de afzender, waardoor het uiteindelijk zoek kan raken. We zorgen ervoor dat het pakket vandaag nogmaals wordt verzonden, zodat je het hopelijk morgen in huis hebt. Het onderzoek van PostNL is nog gaande, maar op deze manier kun je in ieder geval verder met de klus. Als je nog vragen hebt, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Zie bovenstaande.
Je krijgt wat je verwacht
Na het terugzenden van een verkeerde bestelling ging het crediteren fout. Met één belletje werd het direct opgelost. Gewoon netjes dus.
Gemakkelijke webwinkel snelle service.
Snelle afhandeling van de bestelling en snel en compleet geleverd
Perfecte uitvoering van bestelling. Maar de produktomschrijving was te summier, zodat het niet bruikbaar was.
Alleen de filters zijn er niet bij . Is appart te koop blijkbaar. Dacht van niet ma goed . Al de rest is top !
Het bestellen en de levering ging vlot. De ontvangen producten waren van een erg matige kwaliteit. De suggesties van de site welke producten bij elkaar zouden horen zijn naar mijn idee niet getest. Ik heb erg veel aanpassingen moeten doen om de collector werkend en niet lekkend te krijgen.
Heh, we schikken een beetje van je review KusNoord! We zien inderdaad dat je een collector en enkele bijpassende items hebt besteld, maar uit je review begrijpen we dat de producten onderling niet passen. Zou je ons wat meer informatie kunnen sturen via e-mail, eventueel aangevuld met foto’s? We helpen je graag om dit natuurlijk zo goed mogelijk voor je op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
snelle service, goed verpakt
Bedankt Paul, voor de review! Goed om te lezen dat de bestelde artikelen snel geleverd zijn, ideaal natuurlijk wanneer je aan de slag wil met de klus. Succes en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
geleverd binnen de beloofde tijd, goed product, degelijk verpakt
De bestelling was ‘ s morgens gedaan , alles was op voorraad maar werd niet verzonden. Dat gebeurde pas 1 dag later. Koppelingen waren we op zaten te wachten. Dat kan beter.
Bedankt voor je feedback! Je hebt helemaal gelijk; in dit geval hadden we net iets harder kunnen rennen om de order die in de ochtend is besteld, dezelfde dag nog de deur uit te krijgen. Helaas is de reden waarom dit niet gelukt is ons niet helemaal duidelijk, maar één ding is zeker: we doen altijd ons uiterste best. We hopen dat de klus intussen geklaard is! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
goede prijs en zeer snel geleverd
Ruime sortering, goede materialen en snelle levering.
Bij vragen zijn ze soms wat "ONGEDULDIG". Is misschien de "MODERNE TIJD". Product is prima
Bedankt voor je feedback, Cor! Om eerlijk te zijn, zijn we verrast door je opmerking over ongeduldigheid. Mocht je dit zo hebben ervaren, dan bieden we hiervoor uiteraard onze excuses aan. Met drie collega's hebben we ons best gedaan je zo goed mogelijk te helpen, zelfs door het magazijn in te gaan om het artikel speciaal voor je op de foto te zetten. Naar ons idee hebben we dit met alle geduld en zorg gedaan want: persoonlijke aandacht en goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Het is daarom extra jammer om te horen dat je dit anders hebt ervaren. Desondanks hopen we dat je tevreden bent met het artikel en inmiddels met de klus aan de slag bent gegaan! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Alles ging naar verwachting.
Ik had een foutje gemaakt bij de bestelling, dat ze toch nog hebben corrigeren ! Super.
Ik had in de omschrijving de vraag gesteld of het bestelde verloop 110 naar 70 paste op de bestelde zandvanger. Helaas geen reactie op gehad. Deze paste dus niet. Inmiddels 2x mof gekocht 110x110 en "probleem" opgelost.
Bedankt voor je feedback, René! Heh, dat is vervelend om te horen. Normaal gesproken worden de opmerkingen zorgvuldig gelezen en waar mogelijk, ook behandeld. Het lijkt erop dat deze helaas over het hoofd is gezien. Als je in de toekomst vragen hebt, aarzel dan niet om voor het plaatsen van je bestelling contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL