Svar från företagets ägare
Bedankt voor de review Toon! Een druppelslang is niet te vergelijken met een tuinslang, dit is juist een stugge leiding doordat het voorzien is van een drukgecompenseerd systeem.
Bij het aanleggen van de druppelslang kan het inderdaad wel eens voorkomen dat er wat knikken in de leiding komen, deze gaan er weer uit zodra de slang op waterdruk staat of wanneer de zon (momenteel niet van toepassing) flink schijnt door de warmte. Ook is het belangrijk dat je de druppelslang niet te ver buigt, de maximale buigradius is de natuurlijke vorm van de druppelslang, zoals deze is opgerold bij ontvangst. Mocht je scherpe bochten maken, dien je koppelingen te gebruiken, anders gaat de slang inderdaad knikken.
We zijn bereikbaar via verschillende manieren, WhatsApp, chat, telefonisch en per mail, je kunt altijd even contact met ons opnemen mocht je advies nodig hebben. Dan was een zweetslang wellicht een betere optie geweest, deze is wel flexibel en vergelijkbaar met een tuinslang.
Hopelijk kun je met deze tips aan de slag zodat de druppelslang toch wat toevoegt!
Met vriendelijke groet,
Team Leidingshop