Filter

Pluspunten

Dit product goed afgeleverd en op tijd ontvangen ben tevreden hierover vr groeten

Pluspunten

scherpe prijs en goede kwaliteit.

Pluspunten

Heel goed en snelle service

Pluspunten

Leidingshop heeft een uitgebreid assortiment voor (Gardena) beregeningssysteem. Kreeg duidelijke en vlotte reactie op mijn vraag over bepaalde onderdelen. Mijn eerste bestelling hier, maar zal zeker vaker terugkomen. Ook de verzending verliep snel (was goed verpakt) en werd op zaterdag bezorgd.

Klein puntje: ontving 2x dezelfde factuur- en bevestigingsmail; webshop software even nakijken...? ;o). Kan Leidingshop niets aan doen maar de statusmeldingen van DPD zijn soms wat tegenstrijdig.

Pluspunten

Snelle levering en goed product

Pluspunten

Enkele vragen die ik had werden snel beantwoord. De bestelde producten werden vervolgens snel geleverd.

Pluspunten

Prima telefonisch contact en uitleg gehad, over het gevraagde materiaal.

Pluspunten

Zeer zeer zeer snelle levering Toppie

Ga zo door

Pluspunten

Levering op tijd en een goed product voor een scherpe prijs.

Pluspunten

Snelle levering,uitstekende track&tracé compleet pakket

Een korte aanbeveling voor plaatsing,b.v.afstand, hoeveel per maand biederbreedte etc.

Pluspunten

Omdat het bestelde product niet paste heb ik het terug gebracht. Dit ging moeiteloos. Zeer vriendelijke mensen en zo toch een prima ervaring!

Laat iets duidelijker op de website zien dat je ook een bezoek kunt brengen aan uw winkel in Bergeijk!

Pluspunten

Alles. zelfs stuk extra slang erbij gedaan.

Pluspunten

Vooraf telefonisch contact gehad of we de juiste maat hadden berekend. Daar gaven ze goed advies over zodat we de juiste infiltratiekrat met zandvanger konden bestellen. En nadat we besteld hadden werden we gebeld dat de levering misschien niet binnen 2 dagen zou lukken. Ze gingen er alles aan doen om de levering toch op vrijdag bij ons te krijgen. En dat is gelukt! Om 8.00 ging de deurbel en werd de infiltratiekrat geleverd en konden we aan de slag! Helemaal super :-)

Pluspunten

snelle levering, eerlijke prijzen

Pluspunten

Deskundige hulp; snelle verwerking; plezierig contact via de telefoon

Twee artikelen nabesteld. Deze zouden worden meegestuurd met de eerste bestelling. Door medewerker gezegd dat ik voor ophalen moest kiezen om de verzendkosten niet te hoeven betalen. Na bezorging zaten de twee nabestellingen er niet bij. Er is wel door mij betaald.

Pluspunten

Komen de afspraken na en leveren snel

Ga zo door

Pluspunten

Bij navraag over een product kreeg ik heel snel een accuraat, professioneel en zeer vriendelijk antwoord , zodat ik direct de nodige spullen kon bestellen . En jawel , ondanks levering in het "buitenland" verliep dit keurig en stipt op tijd . Dit najaar heb ik terug een werkje op stapel staan en dit komt zeker jullie kant uit ! Met dank

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site. Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het gaat gewoon zoals je als klant verwacht. Voldoende dus.

Er zou meer met Youtube instructie filmpjes gewerkt junnen worden. Biedt heel veel mogelijkheden en geeft een stijging van de omzet.

Pluspunten

Goede service zowel online als in de winkel zelf. Aanrader! Ik heb vooral contact gehad over mijn beregeningssysteem in de tuin.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL