Filter

Pluspunten

alles is verlopen zoals het werd voorgesteld, bestelling was klantvriendelijk, betaling verliep vlot, verzending en levering waren goed te volgen.

Pluspunten

Snelle levering, en goede omschrijving van de producten

Bevestigings mail van je bestelling! En status update van verzending

Pluspunten

Snelle levering en goede verzendinformatie

Pluspunten

Klantvriendelijk Zeer snelle levering. Zending kan zonder problemen retour.

Pluspunten

snelle levering en compleet assortiment

niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en behulpzaamheid.

Pakketten beter controleren op correcte inhoud alvorens te versturen.

Pluspunten

snelle levering, product voldoet goed..

Pluspunten

Positief over de ganse lijn.

Pakje is een dag te laat geleverd maar dit lag aan staking dus jullie hadden dit niet in eigen handen.

Pluspunten

Ik heb maar eenmaal bij leidingshop iets besteld. Verbeterpunten kan ik niet geven maar indien ik iets in jullie winkel nodig heb zal ik zeker terugkomen.

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak. Kwaliteit en overzichtelijke website. Aanrader

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke webshop, snelle correcte levering. Maken dus waar wat ze beweren op hun website.

geen

Pluspunten

perfect over het gehele traject

Pluspunten

levering na bestelling prima, in 49 uur op de mat

handleiding van het produkt bij de foto, deze is er wel. De echt handleiding is veel uitgebreider en duidelijker

Pluspunten

Onderdelen besteld waaronder enkele kranen en kraanstukken. Deze passen echter niet op elkaar. Wordt hierover gebeld voor advies waarna mijn bestelling is aangepast en correct uitgeleverd. Hier dus geen mensen die alleen een pakket kunnen versturen, maar ook meedenken !!! met de klant.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles volgens afspraak ontvangen, kwaliteit zoals verwacht. Geen op of aanmerkingen , betrouwbaar internetbedrijf.

1 dag vertraging bij levering,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en reactie op de vragen via de chat functie

De productbeschrijving was niet helemaal compleet. Ik heb daardoor een product gekocht- afvoerputje met drainage buis waarin geen vuilemmertje zit. De reactie was dat ik zelf maar moest zoeken naar een emmertje. Een afvoerputje bevat een vuilemmertje. Ik dacht een afvoerputje te kopen met een vuilemmertje en een drainagebuis zodat ik het niet hoef aan te sluiten op het riool. Helaas bleek dat niet uit de productomschrijving. De medewerker gaf aan dat hij dit wist en de leverancier ook al eerder hiervan op de hoogte had gesteld. Jammer dat dit dan niet verwerkt wordt in de tekst op de site. Een vuilemmertje erbij is 1 euro extra. dat had ik er graag voor over gehad. Dus als jullie er nog eentje hebben liggen ontvang ik die graag. Groet Rob Groen

Pluspunten

Correcte levering en op tijd

Pluspunten

Ik stuurde als leek een mailtje naar "leidingshop" voor inlichtingen i.v.m. mijn zwembad. Deze mensen hebben mij fantastisch goed geholpen, zelfs na meerdere mailtjes sturen bleef men snel en duidelijk antwoorden. Ik heb dan uiteraard ook mijn aankopen gedaan bij "leidingshop". Alles werd snel geleverd én alles past als gegoten. Dankjewel!

Pluspunten

Komt gemaakt afspraken na , netjes verpakt snelle verzending conclusie happy klant. Gebeld voor info werd netjes en snel geholpen.

Groter assortiment

Pluspunten

Klantenservice goed bereikbaar. Vakkundig advies. Snelle levering.

Een praktisch voorbeeld van producten voor een irrigatie systeem voor een kleine kas zou wel iets toevoegen.

Pluspunten

correct en supersnel

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Klein foutje in de bestelling maar binnen een dag kosteloos nagezonden.

Pluspunten

super levering

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL