Snelle levering. Niks op aan te merken
Bedankt voor je review, Erwin! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je verder geen opmerkingen hebt. Mocht je in de toekomst toch feedback hebben, dan horen we dat uiteraard graag! Veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Snel
Zoals gezegd, fijne ervaringen in het verleden! Echter vind ik de levering toch net even te lang en te onduidelijk. Als ik voor projecten vooraf in moet kopen is het goed te doen, omdat je dan ruim voor aanvang in kan kopen. Maar als je dan echter op een klus bezig ben en extra spullen nodig heb, dan bestel ik toch liever bij de concurrent omdat het dan zeker de volgende dag in huis is. Paar keer besteld rond 13:00 maar dan is het zeker de volgende dag niet in huis en dat is jammer. Dus goede ervaringen, maar kan altijd beter!
Bedankt voor je eerlijke en terechte feedback, Wouter! We zijn het helemaal met je eens wat betreft de levertijd. We kunnen er een heel verhaal over schrijven, maar het komt erop neer dat we ons bewust zijn dat bestellingen sneller de deur uit moeten. Om alles zo eerlijk mogelijk te houden, verwerken we bestellingen op volgorde. Hierdoor kan het voorkomen dat de ene dag minder bestellingen gepickt kunnen worden dan de andere dag. Daarnaast willen we liever geen beloftes doen die we niet kunnen waarmaken, omdat we afhankelijk zijn van meerdere leveranciers. Dit kan ertoe leiden dat de levertijd soms onduidelijk blijft. Daarom geven we (bijvoorbeeld) bij vrachttransport aan dat de levertijd 2-3 werkdagen is. We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en zijn druk bezig om dit proces te verbeteren. Want zoals je terecht opmerkt: wanneer je op een klus staat, wil je door, en dat kan alleen wanneer je ook daadwerkelijk de spullen ontvangt. Wordt vervolgd, Wouter! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Snelle levering en het product voldoet aan alle verwachtingen.
Alles ok
Snelle levering goede kwaliteit pvc, zal zeker weer bestellen
Bedankt voor je review, Bart! Fijn om te horen dat de kwaliteit van de producten goed is en dat ze snel zijn geleverd. Dat is natuurlijk precies wat je wilt! Veel succes met de klus en we zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Attente service. Doen zich alle moeite
Levering middels post.nl verloopt binnen de gestelde termijn. Dit geldt niet voor de vrachtpost waarvoor je een aanzienlijk bedrag betaalt. Zij hebben een week op zich laten wachten terwijl op de site drie werkdagen wordt aangegeven. Hierdoor ontstaan vertragingen in de werkzaamheden en dienen de installateurs hun werkzaamheden op de betreffende locatie te staken.
Bedankt voor je feedback, Theo! Allereerst fijn om te horen dat het bestellen via onze site en de ondersteuning van onze collega's naar wens is verlopen. Wat betreft de levertijd van de invoerbochten, we begrijpen je volledig. Helaas heeft onze leverancier momenteel wat productieachterstand, waardoor de levertijd van 2-3 werkdagen niet haalbaar is. We zullen de verwachte levertijd tijdelijk aanpassen voor zolang het nodig is, om toekomstige verwarring te voorkomen. Hopelijk is je klus inmiddels afgerond. Zo niet, dan veel succes! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
gewoon zo als je verwacht.
Pex-leiding 26mm/50 m besteld voor een goede prijs en netjes verpakt en snel geleverd.
Bedankt voor je review, Marco! Fijn om te horen dat je zending snel is aangekomen en netjes verpakt was. Veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Probleemloos
Je kan heel vlot bestellen en zeer scherpe prijzen. Zeker als je het vergelijkt met de belgische prijzen. Altijd op tijd geleverd. In de toekomst zullen er nog bestellingen volgen. Mvg Francis
Bedankt voor je review, Francis! Fijn om te horen dat je eenvoudig kunt bestellen via onze website en dat je ook tevreden bent met onze scherpe prijzen. Helemaal leuk om te lezen dat er in de toekomst nog meer bestellingen zullen volgen – dat zien we natuurlijk graag! Een toekomstige trouwe klant in de maak. 😉 Succes met de klus en we zien je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
De waterslang is zo goed dat ik het in de grond heb ingegraven
Alles ok, jammer dat er 2 goten stuk waren in de verpakking. Hoeken afgebroken, vermoedelijk door het transport.
Bedankt voor je review, Koen! Vervelend om te horen dat er twee goten stuk waren, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Laat het ons de volgende keer even weten, dan lossen we het uiteraard graag voor je op! Is de klus wel geheel naar wens afgerond? Mocht dat niet het geval zijn, laat het ons even weten want dan denken we graag met je mee. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Simpel maar top product, makkelijk te gebruiken
200 % tevreden, zeer snelle levering. Na telefoongesprek bij de juiste onderdelen uitgekomen op de site. Prima geregeld.
Stiptheid en kwaliteit zijn de pluspunten
Top, ik ben in de wolken met de leidingen van mijn dromen!
Bedankt voor je review, Gert! Fijn om te horen dat de webshop duidelijk is en dat zowel de producten als de service naar wens zijn. Het is natuurlijk helemaal geweldig om te lezen dat je zo blij bent met de leiding van je dromen. We zijn erg blij dat we daar ons steentje aan hebben kunnen bijdragen. 😉 Veel plezier ermee en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Ja
koppelingen netjes en snel afgeleverd .....super
De hoge terugzendkosten weerhouden me ervan de aankoop van ong €17,00 te retourneren
Dag Frans! Oei, dat wij het verkeerde artikel hebben opgestuurd is natuurlijk erg vervelend, onze excuses daarvoor! De retourkosten hoef je uiteraard niet zelf te betalen. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Zij helpen je graag verder, zodat je zo snel mogelijk het juiste artikel ontvangt. Stuur even een mailtje naar [email protected] met foto’s van het ontvangen artikel, dan zorgen we ervoor dat dit netjes voor je wordt opgelost. Alvast bedankt voor je bericht, en nogmaals onze excuses voor de foutieve levering. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL