Jennie, dankjewel voor deze lieve review! Fijn te horen dat ook de eenpersoonsverpakkingen bevallen. Erg leuk om te lezen, hier doen we het voor. Groetjes, Hanneke
Ans, Bedankt voor je review! We zijn blij dat te horen dat ook jullie mee genieten van ons pure, eerlijke vlees.
Mike, Bedankt voor deze mooie review! Heel fijn te horen dat het smaakverschil voor jullie zo duidelijk is! Dat is het verschil tussen puur een stukje vlees of een stukje vlees met toevoegingen voor een langere houdbaarheid en/of meer gewicht. ;)
Wilma, bedankt voor de fijne review! :D
Ilse, dankjewel voor deze lieve review! Wij zijn blij te horen dat het jullie zo bevalt. Groetjes, Hanneke.
Bedankt voor deze leuke review! Goed te horen dat het jullie bevalt. We zien je graag weer terug als het op is :). Gr, Hanneke
Dank je, Angelique!!
Kees, bedankt voor je review! Het doet ons goed te horen dat het jullie smaakt, daar doen we het voor! Gr, Hanneke
Wendy, bedankt voor de leuke review! We hopen je vaker te zien, al is dat alleen al digitaal ;). Gr, Hanneke
Dank je Nico!!
Dankjewel! Goed te horen.
Dankjewel! Heel leuk om te horen!
Beste RJ, Ik schrik wat van uw reactie. Wat vervelend dat het niet naar wens was. Ik begrijp niet dat u denkt dat de riblappen vol gespoten zijn met water. Het raakt me dat u ons daar direct van beschuldigd, het is iets dat wij nooit zouden doen. Ons doel is niet het verdienen van veel geld aan het vlees, maar om iedereen mee te laten genieten van het pure vlees. De verkoop van vlees is voor ons een kleine tak, naast ons bedrijf. We aten altijd al ons eigen vlees en vinden dat veel lekkerder dan vlees uit de supermarkt. Daarnaast hebben wij een eerlijk verhaal. Vanuit deze twee gedachtes zijn wij vlees aan huis gaan verkopen. Het zou een illusie zijn als iedereen even enthousiast zou zijn over het vlees als wij zelf. Het is daarom uw goed recht om uit te spreken dat u het niet lekker vond. Wel vind ik het erg jammer dat uw daarbij beweerd dat wij ons vlees vol spuiten. Wij verafschuwen juist dat dit bijna standaard gebeurd met vlees uit de supermarkt. Toch bedankt dat u interesse in ons had en hopelijk vind u een eigen adres dat u goed bevalt. Groetjes, Hanneke van PuurVleesKopen.nl
Wij verkopen ons eigen varkens- en rundsvlees vanaf onze boerderij. Ons vlees is eerlijk en puur. Dat merk je en proef je! Op onze website bestel en betaal je het vlees, waarna je binnen 24 uur een bevestigingsmail ontvangt. Het vlees ligt vanaf dan klaar in het afhaalpunt dat 24/7 geopend is. Je vind ons in Vught. Neem gerust een kijkje op de website en bel, app of mail ons bij vragen.