Ik heb even gewacht met mijn beoordeling totdat we echt wat van het vlees gegeten hadden, zodat ik dat eerlijk kon doen. In een woord geweldig! We hebben het er sinds we het vlees van puurvleeskopen.nl in huis hebben (zowel kip, rund als varken) regelmatig over hoe goed dat vlees is en hoe weinig smaak, in vergelijking, supermarktvlees heeft. Voor ons echt geen supermarktvlees meer, maar af en toe een ritje naar Vught en een vriezer vol heerlijk vlees!
De kwaliteit van het vlees is uitstekend. En niet zo veel duurder dan in een algemene supermarkt. Het was ook makkelijk te bestellen en om producten op tehalen. We blijven hier zeker ons vlees kopen!
Ik ben klant al 5 jaar en ik ben echt tevreden van de kwaliteit van de vlees, Ik rijd iedere keer meer dan 230 km heen en 230 km terug ,maar dar is wel waard ongeacht van de afstand. Zulke vlees kan je niet kopen in de winkel.
Snel te bestellen en ook snel af te halen. Het vlees is van Top kwaliteit
Hoi Erwin, dankjewel voor de fijne review!
Erg tevreden met puur vlees kopen! Komen zeker terug. Goede kwaliteit en snelle service
Beste Noor, bedankt voor de fijne review! We zien je graag terug :)
Heerlijk vlees en zonder toevoegingen! Eenvoudig op te halen, het ligt snel klaar en bij vragen wordt er goed meegedacht.
Hoi Lieke, fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de review!
Het werkt heel makkelijk. Het vlees smaakt goed en eerlijk.
Hoi Sofie, dankjewel voor deze review! Fijn om te horen dat het zo bevalt!
De service is snel en goed. Het vlees is erg lekker, dus helemaal top
Dankjewel, Petra! Fijn om te horen!
Had doorgegeven dat ik mager soepvlees wilde dat was perfect geregeld . Alles mooi verpakt , dik tevreden ga zeker terugkomen
Hoi Bep, nog bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat het magere soepvlees goed is bevallen, we hebben ons best gedaan :)
Haal al een aantal jaartjes vlees, naast de super service, is de familie ook zeer attent en meedenkend. Ondertussen halen veel vrienden en familie hier vlees. Kwaliteit top, je weet wat je eet. Ons kind van 4 proeft het verschil. Gezond, eerlijk vlees voor een betaalbare prijs, wat wil je nog meer?
Hoi Jordie, heel erg bedankt voor deze lieve, positieve reactie! Dit soort reviews geven de energie om hier mee door te blijven gaan. We hopen je nog lang als klant te mogen verwelkomen.
Makkelijk, snel en lekker! Fijne combinatie!!
Hoi Lieke, heel erg bedankt voor je fijne review!!
Heel lekker vlees. Snel geleverd. Gewoon goed!
Robbin, dank voor je fijne review!!
Zodra je dit vlees geproefd hebt kun je niet meer terug naar de supermarkt, werkelijk onvergelijkbaar. Én ook nog betaalbaar. De communicatie verloopt altijd fijn. Ik ben blij dat ik een grote vriezer heb zodat ik een half varken (al in lapjes/stukken/gehakt en worst) kan bestellen, dat is nog voordeliger. Al jaren mijn favoriet!
Hoi Hanneke, heel erg bedankt voor deze fijne review! We horen het wel weer als de vriezer bijna leeg is ;)
Dag na bestelling konden we het ophalen, super snel. Dit is bij de meeste niet het geval. Vlees is heerlijk
Hoi Shanna, nog bedankt voor deze fijne review!!
Mooie stukken vlees voor een eerlijke prijs. Bestellen en ophalen was makkelijk. Bij mij lag het op de dag zelf al snel klaar. We hebben genoten van het vlees tijdens de BBQ. Volgende keer zal ik zeker weer bestellen.
Hoi Roy, goed om te horen dat jullie van ons vlees genoten hebben! Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven!
Dankjewel!!
Geweldig te weten dat ik zo dichtbij puur vlees kan kopen. Ik ben fan, de familie is van, ik kom zeker weer.
Hoi Mignon, bedankt voor deze fijne review! Heel leuk om te lezen.
Twee keer besteld en beiden keren voortreffelijk. Bestellen makkelijken, ophalen leuk en vertrouwd. Kwaliteit van het vlees uitmuntend
Hoi Marco, heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het allemaal voor.
Goed vlees en snelle goede service ☺️
Nancy, bedankt voor je fijne review!
Makkelijk af te halen goede kwaliteit
Hoi jannie, nog bedankt voor je fijne review!!
Wij hadden schweinhaxe besteld.. deze was erg lekker. Fijn dat je de bestelling op ieder moment van de dag (zelf 's nachts) af kan halen.
Hoi Monique, bedankt voor je fijne review! Vanaf vrijdagmiddag hebben we weer nieuwe Schweinehaxe op voorraad ;). ps. Mocht je je recept hiervoor willen delen, dan hoor ik dat graag. Weet zelf niet goed hoe ik dit het beste kan klaarmaken.
Dit is vlees om van te genieten
Hoi Ruud, nog bedankt voor je reactie. Heel goed te horen dat het vlees je bevalt! Was de trip naar ons niet voor niets ;)
Absoluut top kwaliteit, authentieke smaak, puur vlees.
Hoi Edwin, nog bedankt voor je fijne review!!
Bij afhalen fijn geholpen
Hoi Emiel, nog bedankt dat je de moeite hebt genomen om een fijne review achter te laten!
Fijn dat ik het op kan halen wanneer het mij uitkomt zonder wachtrijen en het vlees proeft heerlijk mals.
Hoi Natasja, nog bedankt voor je fijne review!!