Laden reviews...
52 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
The reviews consistently highlight the high meat quality and dependable service. Customers appreciate the straightforward ordering process and quick pickup. Several messages note good value for money and clear communication. Overall, shoppers describe a positive and trustworthy experience.
Goede communicatie/uitleg over de aankoop, het verdere proces! Heerlijk vlees
2 July 2026
Monique
Liempde
Heerlijk lekker mala vlees zonder poespas!
28 June 2026
Anouk
Udenhout
Goed vlees en heel handig om het zo op te kunnen halen
24 June 2026
Saskia
Oisterwijk
Wij vonden het vlees heerlijk en de manier van afhalen werkt perfect. Het was onze eerste keer dat we daar besteld hadden en van te voren kreeg ik ook een uitgebreide en persoonlijke mail met hoe en wat.
20 June 2026
Leonie
Gewoon goed vlees
4 June 2026
Randy
Heesch
Vlees was super lekker! De eieren ook!
29 May 2026
Nicky
Vught
Nicky, bedankt voor je review! Fijn om te horen!
Dit is waarom we het heerlijk vinden om in Brabant te wonen. Vlees bij de boer kopen, goede kwaliteit en prijs. Het bbq pakket was genieten en de ambachtelijke hamburgers zijn een aanrader!
29 May 2026
Joyce
Udenhout
Leuk te horen, Joyce. We zijn blij dat je ons hebt gevonden en dat je het je zo bevalt!
Vriendelijke mensen, erg behulpzaam, gemakkelijk contact mee te vinden. Producten zijn super fijn klein verpakt en kwaliteit is top! Ben echt heel tevreden en blij dat ik hier voortaan mijn vlees kan kopen!
19 May 2026
Renée
's-Hertogenbosch
Fijn dat je ons gevonden hebt, Renée! En goed te horen dat je naast de kwaliteit ook tevreden bent over de verpakkingen.
De bestelling lag binnen een dag klaar, het vlees was van uitstekende kwaliteit. De gasten op de bbq hebben genoten.
5 May 2026
Paul
Den Bosch
Nog bedankt voor deze fijne review!!
Na wat omzwervingen dit adres tegen gekomen en een bestelling geplaatst! Tevreden! Zeer! Rundvlees besteld voor goulash te maken lang geleden dat ik zo'n mals lekker vlees heb gehad. Valt uit elkaar en smaakvol. Nogmaals besteld om rengdang te maken, super. Ook hoe het vlees verpakt is ,mooi op dezelfde maat schaaltjes en gestickerd zodat je ziet wat erin zit. Het ophaal systeem verloopt ook goed via mail word je op de hoogte gehouden en het is gemakkelijk op te halen het zit in een tas dus snel mee te nemen. De rest ga ik nog ontdekken maar tot nu toe ,tevreden.
3 May 2026
Karien
Helvoirt
Hoi Karien, wat leuk dat je ons dan uiteindelijk toch hebt gevonden en dan ook nog eens dichtbij! Bedankt voor je uitgebreide reactie, hier hebben andere ook wat aan.
Heel fijn dat je zo tevreden bent tot nu toe!
De schnitzels zijn echt geweldig. Het is gemakkelijk en de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Aanrader!
24 April 2026
Frank
Vught
Frank, nog bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Goed te horen dat het je zo bevalt!
Goed e. Lekker
12 April 2026
Johan
Best
Dankjewel!!
Allerlei soorten kip gekocht, maar alles smaakt erg goed. De kip slinkt niet in de pan en is erg mals en smaakvol!
31 March 2026
Cromvoirt
Heel fijn om te horen! Dankjewel.
Heerlijk vlees en fijne service
18 March 2026
Rinske
Vught
Hoi Rinske, bedankt voor je fijne review! Heel fijn te horen dat je van ons vlees geniet en dat je tevreden bent over onze service.
De kwaliteit en service is uitstekend!
17 March 2026
Damy
Vught
Hoi Damy, leuk te horen dat jullie zo enthousiast zijn over de kwaliteit van ons vlees en onze service! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten!
Ik sta nu 2 keer in jullie systeem, zelf een fout gemaakt.
11 March 2026
Lily
Sint Michielsgestel
Hoi Lily, geen probleem. Bedankt voor je fijne review!
Heerlijk vlees
7 March 2026
Loes
Vught
Hoi Loes, nog bedankt voor je fijne review! Goed te horen dat je van ons vlees geniet.
We gaan zeker vaker hier halen
14 February 2026
Christel
Den bosch
Dankjewel voor je review, Christel! Goed te horen dat we je vaker terug zullen 'zien'.
Nog maar 2 x ervan gegeten, smaakte goed.
11 February 2026
Nettie
Berkel-Enschot
Hoi Nettie, fijn te horen dat het je bevalt! En leuk dat je weer hebt besteld.
Je merkt erg het verschil tussen dit goede vlees en die van de supermarkt. Dit is veel smaakvoller vinden ik en mijn kinderen. Dus zeker een aanrader!
10 February 2026
Eric
Tilburg
Hoi Eric, leuk te horen dat ook je kinderen van ons vlees genieten! Bedankt voor het achterlaten van een review!
Fijne service als je vlees nodig hebt, ik heb een half varken besteld en ze snijden dan ook gewoon bepaalde stukken anders als je dat vraagt. Super handig als je bepaalde dingen anders gesneden wilt hebben want vaak krijg je dat niet bij de slager zo.
9 February 2026
hans
Boxtel
Hoi Hans, goed te horen dat het halve varken goed bevalt! Dank dat je de moeite hebt genomen om daarvoor een review achter te laten.
ik heb de eerste keer vlees gehaald en al meerdere verschillende soorten gegeten. Dit vlees is totaal niet te vergelijken met de supermarkt. Heerlijk vers en erg smakelijk. Ook een leuk feitje is dat als je een gehaktbal maakt deze nagenoeg net zo groot blijft en niet zoals bij supermarktvlees een klein balletje overhoud met veel vocht. Ik zal hier zeker weer gaan bestellen.
31 January 2026
Marc
Nederland Breda
Hoi Marc, nog bedankt voor je leuke review! Goed te horen dat de eerste keer al zo goed is bevallen. We hopen dat je nog vaak zult genieten van ons pure vlees.
heb deze morgen 23 januari een kwart varken opgehaald.Ik moet zeggen het zag er prima en verzorgd uit en alles netjes verpakt en gesneden.Ben er zeker van dat wordt de volgende keer weer bestellen.
23 January 2026
johan
Culemborg
Beste Johan, wat leuk dat je meteen even een review achterlaat! Heel fijn te horen dat het tot zo ver goed bevalt! We zien je graag terug.
Ze hebben veel soorten vlees en de kwaliteit is goed. Ik heb het laatst voor het eerst geprobeerd, maar ik ga dit vaker doen. Het bestelde pakket was snel af te halen en de inhoud zoals besteld. Aanrader voor eerlijk kwaliteitsvlees en nog veel meer. Top!
19 January 2026
Rudi
VUGHT
Beste Rudi, dankjewel voor je review! Heel fijn te horen dat het bevalt!
Blij dat ik Puur Vlees Kopen gevonden heb. De levering perfect verlopen. Het vlees was van een geweldige kwaliteit. Prima adres.
17 January 2026
Henri
Eindhoven
Beste Henri, bedankt voor je fijne review! Heel fijn te horen dat je tevreden bent!
Kruishoeveweg 3
5263 NM Vught